Skuren potatis med rädisor i skivor och hackad gräslök blandade i en vit skål.

Jag älskar verkligen att äta potatis. Rå som kokt – friterad eller ugnsbakad spelar ingen roll.

Min syster gör en alldeles fantastisk potatissallad med smak av dijonsenap, honung, rädisor och gräslök.

Annas potatissallad med dijon

Tid

ca 40 minuter

Ingredienser

  • Till salladen
  • Färskpotatis

  • Gräslök

  • Till dressing
  • Senap

  • Honung

  • Salt

  • Vitpeppar

  • Olivolja

Gör så här

  • Hon kokar färskpotatisen och låter den svalna.
  • Hackar gräslök och rädisor och fixar därefter dressingen. Anna blandar senap, honung, salt, vitpeppar till en jämn, slät smet och droppar sedan i olivolja tills dressingen fått önskad styrka. Vräker över salladen och blanda runt. Så himla genialiskt gott och enkelt.

Här ser du mitt eget recept på potatissallad med dill.