Skrivarresa

Idag är jag så himla glad för jag vi precis bokat en resa! I november bär det av. 15 dagar lång semester i varma landet. Jag tar med mig lillen såklart och på dagarna ska vi sola, bada, äta massa gott. Och på kvällarna när han somnat kommer jag sitta på terassen och skriva på min nya bok som kommer ut till våren.  Precis så gjorde jag med manuset till vintagepimp & hemmafix och jag hann så otroligt mycket! Det här är verkligen den stora lyxen med att vara sin egen chef!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

46 kommentarer på “Skrivarresa”

 1. Det låter helt underbart! Vad härligt o vad roligt ni kommer ha det. Tänk att vara sin egen chef, vad modigt och vilken frihet!

 2. Superhärligt! Ja, att vara egen har verkligen sina fördelar. Jag önskar att jag kunde göra samma lika, men ta med sig hela syateljén i resväskan blir lite i knepigaste laget… 😉 Men å andra sidan kan jag stöka runt med mina dagar nästan som jag vill och jag kan njuta utsikt och katt mitt under arbetsdagen.

  1. Precis så som hon skrev, sola, bada och annat skoj på dagarna med lillen för att sedan när han har somnat skriva på boken. =) Bra taktik eller hur! Oj vad jag skulle vilja detsamma!

 3. Det låter ju superhärligt. Själv blir min resa till England i december då jag har fullt upp med studier. Undrar vad din nya bok kommer handla om. 🙂

 4. Helt rätt, helt underbart. Så gör jag också i januari – kombon semester med skrivande är nog det allra bästa. Det tröstar jag mig med när saker går emot mig. Önskar dig lycka till, och vad spännande med en ny bok!

  Emilia

 5. avis! jag sparar pengar för att kunna åka på en inspirationsresa också, men det lutar mest åt en weekend med killen till att börja med. 🙂

 6. Fick tips om din blogg via tidningen Uppsala Nya. Gillar bloggen skarpt och kommer följa den. Lycka till.

 7. Låter som ett underbart och inspirerande sätt att göra det på. Nya miljöer är den bästa ingridiensen för nya tankar 🙂
  All lycka!

 8. Låter som en härlig plan!! Första gången jag hörde talas om dej, var då jag hörde ditt sommarprogram förra året. Det var så mycket tänkvärt, och speciellt det du sa om din mammas bortgång grep verkligen tag i mej! Tack för att du vågar vara så uppriktig, det är SÅ inspirerande!
  En fin dag önskar jag dej!
  Helen

 9. Vad härligt! Det är så givande att förena nytta å nöje på det sättet. Resor gör att man får nya perspektiv på livet…
  Och snart kommer du ju till Bokmässan å förgyller Göteborg med din närvaro-ska bli så kul att få se/träffa dig:)

 10. Åh vad härligt det låter! Hoppas du får en minst lika underbar resa denna gången och resultatet av boken blir lika fantastiskt!!

 11. Låter härligt med en skrivarresa!
  En kompis till mig gjorde en sån till Philipinerna i våras. Var ska du åka?
  Jag ska oxå åka till solen i höst, men av helt andra skäl. Besöker mitt hemland efter 20 i Sverige. Läs mer om detta på min blogg.
  Trevlig resa!

 12. Åhhhhh, det låter ju helt fantastiskt! Det är en av mina drömmar med. Att förena njutning med nöje och produktivitet! Jag blir allt lite avis men jga tänker nog att även jag kommer dit en vacker dag 🙂

  Kram
  /Anna

 13. Åh vad härligt!

  Själv åker jag några dagar innan Nyår och är borta en vecka. På dagarna ska jag latja med vänner och på kvällarna skriva..
  Dock blir det inget badande i salta vågor utan utför i skidbacken! Inspirationen man får av att sitta och skriva framför en brasa om kvällarna är i härligaste laget…

 14. Jag som satt och drömde om att åka ensam till en stuga och skriva, en regnig höstdag eller två. Din resa lät ju lite häftigare;) Trevlig resa!

 15. Åh vad skönt att komma till solen! Får man fråga vart ni ska resa? Sitter själv i skrivandets ögonblick och försöker klura ut ett bra resmål inför vintern..

 16. Redan en ny bok? Du låter väl inte förlaget pressa dig?
  Men underbart att ni ska ut och resa i mörkaste november, det är så skönt och välbehövligt just då.