Veckans tävling – Luna Design

Bakom veckans tävling står Luna Dsign – ett litet svenskt företag som tillverkar fantastiskt roliga och unika små mjukisdjur. Min son har två stycken sådana fantasidjur som han älskar!  I tävlingen vinner två personer ett gosedjur var – den perfekta presenten till ett litet barn.

För att vara med och tävla ska du svara på frågan:

– Vad är det som är så unikt med Luna Dsigns gosedjur? (Tips – svaret finns i webshopen) samt motivera vilken av de två modellerna du vill vinna. Fluffington (den prickiga) eller Baltasar (den med lila armar). Samt även gilla Luna Dsign på FB.

*Tävlingen pågår tom 2/9-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av lunadsign.se och deras beslut kan ej överklagas. I potten finns två gosedjur värde 350 kronor styck. Vinnaren kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Grattis till vinnarna Jennie Bergius och Anita.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

66 kommentarer på “Veckans tävling – Luna Design”

 1. Att alla är unika, precis som vi människor.

  Motivering:
  Att känna igen ett mjukisdjur designat av Luna,
  är enkelt på dess söta och unika nuna.
  Fluffington hos oss skulle älskas och kramas,
  bäras runt och gosa med lillan i pyamas.
  Följa med på resor och utflykter till stan,
  hänga med i vagnen och pratas med på dan.
  Ge lugn och trygghet på kvällen och natten,
  hos oss vore Fluffington rena guldskatten.

 2. Varje Lunafigur är unik. Precis som vi människor. Min son Bror med sin färgstarka personlighet skulle passa utmärkt tillsammans med en liten Baltasar som kan följa honom genom livet. Jag tror att Baltasar genom sin färglada, spännande uppsyn kommer göra Bror glad men han är säkert också en vän att lita på när det behövs tröst.

 3. Din kommentar inväntar granskning.
  Varje Lunafigur är unik. Precis som vi människor. Man känner igen den på sin unika nuna. Min son Bror med sin färgstarka personlighet skulle passa utmärkt tillsammans med en liten Baltasar som kan följa honom genom livet. Jag tror att Baltasar genom sin färglada, spännande uppsyn kommer göra Bror glad men han är säkert också en vän att lita på när det behövs tröst.

 4. -Men åh så fantastiskt fina!! Att alla är unika gör ju dem så roliga,precis som vi människor är. Jag blev heltokig i dem,önskar att jag vann Baltasar-hela jag skriker kom hem till mig!! Fast han skulle få bo på min mottagning där jag träffar alla härliga små,han skulle bli ompysslad och få ett bra hem där han skulle glädja många=) Ha en fin vecka alla♥

 5. De är alla unika och har olika namn. Fluffington vill jag ha till min son Zeb. Ett unikt gosedjur till en unik pojke.

 6. Hon använder inget mönster så varje figur är unik o ingen lik den andra. Precis som vi människor.

  Martin skulle nog älska Baltasar!

 7. Alla gosedjuren är unika, som vi människor.
  Fluffington (med sina förtjusande små öron) skulle få ett mycket bra hem hos min kamrat som väntar tillökning inom kort. Håller på att virka en stor tax men det tar sån tid så den lär inte vara klar innan jul. Därför vore det kul att ge lilla kommande bebis Fluffington.

 8. Varje Lunafigur är unik med en egen personlighet. Precis som vi människor, precis som min dotter Ylva som jag är säker skulle älska att ha Baltasar som sin vän!
  Ylva har lite svårt att komma till ro på kvällarna och vill inte gärna sova själv.
  Hon får såklart sova mellan mig och hennes pappa men kanske kan Baltasar ge henne den trygghet som krävs för att hon ska sova gott om natten!

 9. Det unika med Luna är: Malin använder aldrig några mönster så det finns ingen figur i hela världen som ser ut som den andra. Och det är en del i hela idén. Att alla är unika, precis som vi människor.

  Motivering: Min son Sid på 3 månader skulle le och bubbla åt Fluffington för han gillar prickar! Han har en prickig ko till bilbarnstolen och den lugnar honom när jag måste knöa ner honom i den…
  En Fluffington att tråna efter på filten skulle vara super de luxe!

  Nu ska jag med glädje gilla Luna Design på FB. Helt underbara!

 10. Då det inte finns några mönster till figurerna är alla Lunafigurer unika, precis som vi människor!

  Båda figurerna är ljuvliga. Hade blivit glad för vilken som till vårt lilla barn som kommer i december!

 11. Varje Lunafigur är unik. Precis som vi människor.

  Den 9 augusti blev jag faster till en liten Ellen.
  Som frivilligt barnlös är detta det närmaste ett eget barn jag komma och förutom löftet att älska henne villkorslöst och utan förbehåll, hoppas jag få kunna hjälpa till att ge henne sunda värderingar.
  Jag är övertygad om att genom att få ge henne Baltasar, få visa och berätta om hur alla människor inte bara är olika, utan också helt unika.
  Precis som hon själv.

 12. Att alla är unika, precis som vi människor.

  När min lillasyster Edith föddes i juli fick hon en lunafigur (Paprika) som present och jag som hjälpte henne att öppna paketet blev överlycklig över denna underbart fina figur. Det är svårt att förstå när man är liten, men mamma har lärt mig att det är Ediths Paprika så jag önskar mig en egen Lunafigur när jag fyller 2år nu 23september. Jag tycker att alla Lunafigurer är fina på sina egna sätt, med färg och mönster så jag blir glad för vilken som. Det gör inget om jag inte vinner denna gången för att jag sparar även pengar i min spargris så att jag kan köpa mig en egen lunafigur om det behövs 😉

  stor kram från Freija

 13. Mamma gillar såklart Luna Dsign på fb och följer även på Instagram, jag kan inte för att jag är för liten 🙂 (mamma heter Petra Aro)

 14. Vilka charmiga figurer! Vad som är speciellt med dessa figurer är att det finns ingen den andre lik så som oxå vi människor oxå är alla unika i vårt slag. Dessa fina figurer har oxå var sitt alldeles eget namn.

  I vår familj så har vi snart en tvåårig liten tjej som jag tror skulle älska Fluffington. Den känns lite som Signe. Sprallig och färgglad och vet vad hon vill. Jag vet att den skulle bli väl omhändertagen av henne. Hon älskar nämligen att bädda ner och vagga hennes olika dockor och gosedjur till söms. Det skulle få bli en tvåårspresent till henne om vi skulle vinna den.
  Ha det gott! Heidi

 15. Dom är alla unika precis som oss människor!

  En Baltasar skulle jag så gärna vinna till min minsting Lilly som precis börjat förskolan. Hon har aldrig valt att ha någon snutte att krama, mysa och dra runt med men den här tror jag inte ens hon kan motstå! Skulle värma i mitt hjärta att veta att hon har en Baltasar med sig om dagarna!

 16. Det finns inget mönster till figurerna så alla är helt unika.
  Vi har precis renoverat vår dotter Mayas rum och Baltasar går precis i samma färger, skulle passa perfekt att ha som sovkamrat på grön/blå/turkosa överkastet!!!

 17. Alla Lunafigurer är olika och alla har olika namn.

  Fluffington var för underbar – den skulle gärna jag (eller snarare min dotter Heidi, 8 månader) ha! Den verkar vara lika busig som henne!

 18. Underbart att dom är unika precis som vi människor! Min son skulle gärna vinna Fluffington, jag håller på att sluta amma och när man skall lära sig att somna/somna om själv kan man behöva en kompis att krama när inte mamma är i närheten.

 19. Helt underbart att alla är olika precis som vi människor! Jag skulle gärna vilja vinna Fluffington till min son. Jag håller på att sluta amma och det kan vara bra att ha en kompis att krama om när man skall lära sig att somna/somna om själv.

 20. Svaret på frågan:
  Alla luna-figurerna är både unika till personlighet och utseende, precis som vi människor.
  Motivation:
  När man precis har startat sin inskolning och känner sig lite förvirrad och ibland rädd, då skulle det passa så bra att ha en Fluffington med sig. Som kan mysa i famnen och ge trygghet och glädje. Teddie skulle älska denna lilla figur!

 21. Svar: Alla är unika!

  Motivering: När jag nu ska bli farmor för första gången vill jag ge lilla Blixten det allra finaste – en fin fin filur Fluffington från Luna Dsign.

 22. Citerar som var på frågan; * ”Eftersom jag aldrig använder några mönster så finns det ingen figur i hela världen som ser ut som den andra. Och det är en del i hela idén. Att alla är unika, precis som vi människor.” * http://shop.lunapalandet.se/egensida/luna-dsign/502

  Jag vill vinna Baltasar (den med lila armar). Då jag saknar ett gosedjur att krama! Denna vackra design passar även en vuxen. 🙂

  Jag gillar sen tidigare på FB (Anna Karlsson).

 23. Varje figur är unik, med eget namn och personlighet.

  Åh – Fluffington skulle vara superfin i min snart ettåriga dotters rum, som snart är färdigt efter att pappa och farfar har snickrat, slipat, målat och tapetserat!

 24. Trist att rollerna är så könsbestämda hos lunafigurerna – pojkdockorna hittar på allt möjligt bus medan den ena tjejen har köpt en klänning och den andra får man veta har varit ihop med Janne Josefsson – trist som sagt.

  1. Mhhm?……Och en annan tjej vill skotta kol i ett lok o en annan dam gillar fågelskådning med kikare!…..

   Alla är vi unika och gillar olika saker – den ena rosa klänningar, den andra brandbilar, dansband eller att slicka på granitstenar!

   Bra jobbat Malin, din lunavärld växer, -mer brokigt och tokigt och unikt till folket!

   UnderbaraClaras bloggeliblogg är finfin den med!
   / Ida RP från Umeå

 25. Att alla lunafigurer är unika precis som vi människor är fint och känns speciellt.

  Jag skulle bli överlycklig över Baltasar! Och dottern också, han är ju såå fin. Vi tittade igår på professor Batlhazar för första gången på 25 år eller nåt, så han måste bli det självklara valet även om båda är jättefina!!

 26. Att alla lunafigurer är unika precis som vi människor är himla fint!
  Mina tre barn skulle bli överlycklig över Baltasar! Hen skulle få ett bra hem hemma hos oss.

 27. Gud vad fina!!

  Varje gosedjur är unik, precis som min pojk Tarik!

  Skulle mer än gärna vilja ha den prickiga till honom då hans mor är galen i prickar och detta skulle symbolisera både mig & honom! Han, då han är unik till mig och prickarna, då jag älskar dem! Vi två i ett gosedjur skulle vara himla häftigt! Jag skulle bli överlycklig att få äran att äga en sådan till min lilla fis!

  Kram

 28. Gud vad fina!!

  Varje gosedjur är unik, precis som min pojk Tarik!

  Skulle mer än gärna vilja ha den prickiga till honom då hans mor är galen i prickar och detta skulle symbolisera både mig & honom! Han, då han är unik till mig och prickarna, då jag älskar dem! Vi två i ett gosedjur skulle vara himla häftigt! Jag skulle bli überlycklig att få äran att äga en sådan till min lilla fis!

  Kram

 29. Luna är unikt eftersom det inte finns några mönster vilket gör att det inte finns någea figurer som ser likadana ut. Och det är en del i hela idén. Att alla är unika, precis som vi människor.

  Sigrid en ny spjälsäng ska få.
  Undrar hur det ska gå
  Med en Baltasar som är gossig och snygg
  Kan hon känna sig trygg

 30. Alla är unika!

  Min treåriga dotter såg bilden och blev kär i Baltasar, den vill hon ge till bebisen i magen (i min mage, inte i hennes) för hon har just insett att bebisen inte har några leksaker. :O Hon har lovat att bebisen ska få leka med hennes hår, men vi vet ju alla hur ont det gör när bebisar leker med hår så för att skona hennes blonda kalufs hade en Baltasar varit utmärkt! PS. Vi bor i Luleå = Närproducerat och miljövänligt. 😉

  Givetvis gillar jag på fejjan.

 31. Hej!
  Ingen figur är den andra lik, eftersom inget mönster används!
  De är unika precis som vi människor!

  Mitt barnbarn ÄLSKAR sin Leksands Luna!!
  Den är med överallt!!

  Ska bli mormor igen i slutet av oktober!
  Så det skulle vara så kul, om jag skulle ha lyckan med mig, denna gången!!

  Om lyckan står mig bi, då det en ”Prickig LUNA”, det får bli!!
  Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
  Så att barnbarn nummer två, också en Luna får!!

  Med vänlig hälsning
  Pia Li

 32. Alla är unika, precis som vi människor.
  Jag skulle vilja vinna Fluffington till min närmaste kompis kommande barn. Det skulle vart så kul att ge bebisen ett unikt gosedjur och inte ett massproducerat från något företag, även om de också kan vara fina. Visa att bebisen är lika unik som sitt gosedjur!

 33. Alla är unika! Jag skulle vilja vinna Fluffington till mitt blivande brorsbarn som dyker upp i världen mars 2014. Jag är redan en stolt faster, må ni tro (har inte några egna barn). Vore en fin gåva till hen! <3

 34. Varje Lunafigur är unik precis som vi människor, som min kavata men ändå milda dotter Alma 2,5 år som ska börja på förskola i september. Ett stort steg! Vad fint det vore att få skicka med henne en trogen vän som Luna med sina långa kramvänliga armar till den nya och främmande förskolevärlden.

  Vänliga hälsningar Fanny

 35. De är alla unika precis som vi människor!
  Jag skulle vilja ge Flyffington till våra vänners Alvin som precis blivit storebror! Vi har kallat honom Naturkatastrofen då inget är sig likt efter att han varit i ett rum och nu garde fått en Naturkatastrof till. Flyffington skulle passa honom och kanske sysselsätta honom en stund så lillebror får lite tid med Mamma och Pappa! :))

 36. Att alla är unika i sitt slag, som människan.
  Jag skulle bli så glad om jag fick vinna Fluffington till min älskade vän som bor i Tyskland. Hon väntar sitt första barn i v 32 och flickan väger knappa 1,7 kilo och hon går på ständiga kontroller sedan v. 20. En färgglad Fluffington skulle pigga upp och visa på lyckan som komma skall.

 37. Det spesielle er at Malin bruker ikke mønster for å lage figurane og da er det ingen figur som like en annen: de er unike, som vi mennesker.
  Kunne ønske sønnen min fikk Fluffington for bursdagen sin neste uke.
  : )

 38. Varje figur är unik eftersom hon syr dom helt utan mönster!
  Om jag vinner vill jag vinna Baltasar som min 3 månaders prinsessa ska få, hon vill alltid hålla något i händerna och istället för en kräklapp från ikea kanske det skulle se bättre ut med en fin nalle 🙂

 39. Alla är unika och har ett eget namn och en personlighet, precis som vi människor!

  Jag önskar vinna Baltasar till min lilla tjej Stella som snart fyller 1 år. Hon skulle älska den här supermysiga lilla figuren!

  Kram Jenny

 40. Att alla är unika, som vi människor.

  Vill gärna vinna den med hjärtat på magen för jag är så glad att jag fick min Flora tillslut. Levande med bankande hjärta.

 41. Varje lunafigur är unik, precis som vi människor. Det finns inga likadana. Fluffington vill jag vinna till min tvååring, för att namnet påminner om sockervadd och glass – mjukt och gott, som underbara dottern min.

 42. Varje Lunafigur är unik. Precis som vi människor. Jag vill vinna en för att dom är så himla fina, att alla barn borde få en.

 43. Att få vinna ett så unikt gosedjur, som är sytt av kärlek och med omtanke.
  Att välja mellan Fluffington och Baltasar är är svårt, dom två olika individer båda med sin alldeles unika personlighet. Men är det ett absolut måste, så väljer jag Baltasar, det är något med blicken hos denna lilla varelse 🙂
  Och ja skulle vinna, ska jag lämna gosedjuret vidare till ett litet barn som snart kommer till världen.
  Kram Mimmi

 44. Precis som vi människor är också varje Lunafigur unik. De är vackra, speciella och alldeles egna – och det ligger något oerhört fint i den egenheten. Egentligen skulle jag vilja ge en figur till varenda unge på hela jorden!

  Det är så himla svårt att välja mellan dem, men om jag absolut måste så skulle jag önska en Fluffington. Blandningen av de starka färgerna, streck och prickar gör den spännande att titta på och jag vet en alldeles speciell liten kille på åtta månader som skulle stormälska sin Fluffington. Han är son till en av mina väninnor och för mig är han allt gott i världen. Jag kan längta något helt innerligt efter honom och varje gång vi träffas finns bara nu och här. Inget annat. Ren kärlek. Han lär mig på nytt varenda gång vad som verkligen betyder i livet och om lille Fluffington får flytta hem till den stjärnan så kommer inte en dag passera utan kramar och blöta pussar.

  Tack för en fin blogg, Clara. Och tack Luna Design, för möjligheten att tävla!

  Vänligen

  Nellebo

 45. Det unika med Lunafigurerna är att designern Malin Stedling inte använder sig av mönster när hon syr. På så sätt blir alla figurer unika i dess uttryck och form, precis som vi människor är – det ett väldigt fint förhållningssätt till människor och att skapa ting på 🙂

  Jag vill vinna Fluffington till min och Marcus lilla skrutt som än så länge finns i min mage. I januari kommer vår bebis och det skulle då vara så fint att få ge den en Lunafigur. Att den kommit till oss via underbara Claras blogg är grädden på moset 🙂 Varför vi valde Fluffington till skrutten är för att den har ett hjärta på magen och för att dess färger både går i rosa och blått. Det visar att alla har känslor, och en släng av ”blått” och ”rosa” i sig 🙂

  <3 Jennie

 46. En Fluffington skulle älskas av min dotter som nyss blivit storasyster till en lillebror. Att bli storasyster är en omvälvande tid och då skulle en liten Lunafigur hjälpa till.
  Alla lunor har singeln personlighet och sys utan mönster.

 47. Alla figurer är unika i uttryck & form och ingen är likadan som den andra. Precis som jag är jag och du är du. Underbara små älsklingar!

  Jag gillar på FB alias: Petra Christensen
  https://www.facebook.com/petra.christensen.9

  Herr Fluffington skulle få bo hos oss & lille Frej,
  för vi älskar ju redan dig,
  så färgsprakande tokig och härligt läcker,
  & allas ögon med sin kärlek väcker,
  Luna Design har slagit hammarn’ rätt på sin spik,
  för ”Det är coolt att vara unik”!

 48. (Skickar igen då jag stavade fel innan)
  Alla figurer är unika i uttryck & form och ingen är likadan som den andra. Precis som jag är jag och du är du. Underbara små älsklingar!

  Jag gillar på FB alias: Petra Christensen
  https://www.facebook.com/petra.christensen.9

  Herr Fluffington skulle få bo hos oss & lille Frej,
  för vi älskar ju redan dig,
  så färgsprakande tokig och härligt läcker,
  & allas ögon med sin kärlek väcker,
  Luna Dsign har slagit hammarn’ rätt på sin spik,
  för ”Det är coolt att vara unik”!

 49. Det som är unikt med Luna Dsigns gosedjur är att varje gosedjur är just unikt och ingen är den andra lik. Det finns ingen figur i hela världen som ser ut som den andra!

  Jag skulle vilja vinna Fluffington som påminner mig om min lilla systerdotter Iris. Iris är precis som Fluffington lite nyfiken och redo för nya stormiga äventyr. Hon är stark och modig även om hon är liten och mjuk precis som Fluffington. Fluffiga Fluffington vore en perfekt följeslagare för vår Iris.

 50. Alla Lunor är unika, och en bor hemma hos min son! Min äldsta son fick en Luna-hundvalp som heter Nilas när han kom till världen, en riktig favorit för honom! Det vore inte mer än rättvist att lillebror på 4 månader fick sig en egen Luna att kunna gosa med, och att Nilas fick sig en vän som vore som honom, fast annorlunda 🙂 Så vi välkomnar Baltasar med öppna armar om han vill flytta in hos oss!

 51. Alla lunafigurer är unika precis som vi människor är!

  När jag tittade in på hemsidan med min lilla Alma i knät och hon fick syn på bilden av de fina figurerna sträckte hon upp båda armarna, började ”hoppa på rumpan” i mitt knä och jollra. Hon slutade inte sträcka sig efter skärmen förrän jag stängde ner sidan (ca 5-6 minuter senare). Den reaktionen har jag aldrig fått från henne. En liten fluffington va precis vad hon ville åt! Enda sedan BB har hennes gosedjur varit hennes enda snutte (ingen napp, mamma eller pappa). Hon sover sked med sin nalle varje natt men tyvärr har nu nallen fått slängas då den gick sönder och var bortom all räddning. Nu saknar hon en kompis att dela sin vardag o sina nätter med. Du är så välkommen hit kära fluffington, du skulle vara så behövd och efterlängtad!

 52. Hos lura är gosedjuren precis som våra barn unika och inte stöpta i samma form eller mall.

  Jag hoppas att vår snart 2 åriga dotter en dag kommer att sjunga;

  För längesen när jag fyllde två små år fick jag en gåva av Lunadsign.
  En fin present när jag fyllde två små år, som jag sen Länge hade kvar.
  Gosedjuret fluffington, ja så hette han.
  En gång var han bara min och vi älskade varann.
  Gosedjuret fluffington, hans nos den var av garn.
  Ja han var min bästa vän, när jag var ett litet barn.

  Tack för att ni inte är stöpta i samma form och att det finns bra förebilder för våra barn.

  Hälsning Jenny och edith

 53. Alla figurer är unika och gjorda i sin egen mall!
  Jag skulle vilja vinna goe Fluffington och den skulle min nyfödda andra dotter som anlände för bara fyra dagar sedan, få. I en välkommen-ut-present! Bäst vore ju såklart att få två, så kunde tvååriga storasyster L som försöker hantera detta nya i hennes liv, också få en vän.

 54. Alla är unika med egen personlighet, precis som våra små 🙂 Min dotter skulle fullkomligt älska en lunafigur som får igång fantasin hos stora som små. Det tycker jag är viktigt, och made in Sweden- inga långa transportvägar ! Hos oss kommer en Baltasar eller Fluffington bli älskad, lekt med och hjälpa vid tröst. Båda är galet fantasifulla, precis vad barn behöver, för oss spelar det ingen roll vilken !Kram!

 55. Hej ,jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Svaret på frågan är att varje Lunafigur är unik. Precis som vi människor! 🙂
  Jag vill hemskt gärna vinna en egen Lunafigur till Knoddis i magen som är beräknad till slutet av oktober. Jag skulle vilja ha båda Lunafiguerna, så söta men måste man välja en så vill vi gärna adoptera Fluffington. Hen och Knoddis skulle passa riktigt bra ihop där tillsammans i vaggan och tänkt att alltid få ha en bästa kompis intill sig som man kan titta på, klämma på och till och med suga lite på. Allt vad en Knoddis vill ha som kompis tror jag! 🙂 Håller tummarna nu på att Fluffington får flytta hem till oss! 🙂

 56. Hej! Vilka färgklickar & läckerbitar man kan vinna här, det går ju inte motstå!
  Jag gillar på FB alias Anita Christensen:https://www.facebook.com/anita.christensen.167?ref=tn_tnmn

  Svar: Alla figurer är unika som vi människor och ingen är den andra lik.

  Hos oss skulle Baltasar få det ljuvligt och bra,
  för vi skulle krama honom massor varje da’,
  en färgklick i lillemans säng om mörka hösten,
  skulle bli den allra bästa trösten,
  för ingen kan motstå denna unika & glädjespridande filur,
  så nu hoppas vi på enorm tur!

 57. Att dena ena designen är inte den andra lik. Det är coolt att vara unik. Håller fullständigt med!
  En Fluffington i detta hemmet skulle både göra mig och min son Teo väldigt glada, speciellt nu när det är tänder på väg och det är många griniga stunder. Så hjälp mig att liva upp Teo i hans jobbiga period så vi får skratta (kanske med tänder nästa gång)

 58. Inga mönster används så ingen figur är den andra lik. De är unika, precis som vi människor.

  Min kompis fick för 22 dagar sedan en bedårande liten pojke vid namn Wilhelm. Tänka sig så fint om Wilhelm skulle få en vän som Fluffington att få växa upp med! Kan inte tänka mig en bättre dop-present och jag skulle vara stolt som en tupp att få ge något så speciellt och fint till honom. Jag blir definitivt ensam om den presenten på dopet! 🙂

  Gillar på facebook!

 59. Ingen figur är den andra lik,det är det som är unikt med dessa ”filurer”. Skulle gärna vilja ha Fluffington.

 60. ”Jag är helt unik – precis som alla andra!!” Malin har i 4 års tid gjort en massa otroliga figurer och aldrig använt ett mönster och på så sätt så är alla figurer unika, vilket speglar hela hennes idé att det är likadant med oss människor.

  Mitt egna unika lilla barn ska få en helt unik lilla syskon i oktober och det vore otroligt häftigt om det barnet kunde få något som är speciellt för hen, en helt unik liten vän helt enkelt.

 61. Alla gosedjur har en egen personlighet och ingen är den andra lik eftersom dom är sydda på fri hand utan mönster.
  Jag önskar mig Baltasar! Till mig själv. Även vuxna behöver något att gosa med ibland! / Annika

 62. Tack alla som deltagit i tävlingen om Lunafigurerna! Jag blir jätteglad att så många har gillat dem och skrivit så många fina ord om dem!
  Tusen tack!
  Malin på Luna Dsign