Här kommer en snabbt tagen bild på en lika snabbgjord middag. Nämligen pizza med botten av tortilliabröd. Bara att lägga fyllningen ovanpå brödet och grädda pizzan.
Jag gjorde fyra olika varianter där jag kombinerade saker som röd och grön pesto, oliver, svamp, tomater, cashewnötter, tunna aubergineskivor, riven fetaost, torkade fikon i florsunna skivor och chevre.
Samt massa färsk basilika och koriander när pizzan kom ut ur ugnen.
Grädda pizzorna på 225 grader i ca tio minuter. Löjligt enkelt och allvarligt gott. Ett tips inför helgen!
8 svar
Tack för tipset, det ska jag testa 🙂
Ser fantastiskt gott ut! Fikon och chevre är ju en smaksensation bortom denna värld!
Oj, nu kanske jag inte ens kan skylla på att jag inte kan göra pizza 🙂 Kraam..
Så himla gott! Vi brukar säga att det bästa med tacos är att det alltid blir några tortillabröd över till dagen efter… 🙂
Ett annat tips ar att anvanda naan-brod! lite mer at pizzadegshallet an tortillabrod, om man nu skulle vilja ha det sa!
Smart! Och tack för tipset. Super när man har bråttom och är sugen på något gott!
Det här är verkligen världens enklaste och bästa snabbmat! Fikon, chevre, nötter och rucola är en oslagbar kombination
Hej Clara, vet att du lagt ut receptet på pizzan tidigare. Jag har gjort den många gånger sedan dess och den är verkligen min favorit pizza! Rekommenderas varmt till alla läsare! Så himla god! Ska testa “fiskbiffarna”.