Skurna saltade majskolvar på fat på blommig duk.

Svamp, majs och griskött på grillen. Jag är verkligen ingen sådan där grillfantast som står ute året runt och fixar käk. Ej heller min man, tråkigt nog. Men nu är säsongen igång på allvar och i år hoppas jag lägga en massa saker från våra odlingar på grillen.

Ett bra sätt att variera grönsakerna på. Men i väntan på grödor att grilla – grillar jag mest majs och svamp.

Grillat fläskkött i fina skivor.

Och en himla massa griskött för att tömma frysboxen innan höstens slakt.

Tabbouleh med tomat och färska kryddor.

Istället för potatis som jag ibland kan bli lite less på tycker jag att det är himla gott att göra en riktigt syrlig tabbouleh som tillbehör. Prova vettja!

Något jag ska prova nästa gång jag grillar är att lägga pizzastenen på grillen och grädda  pizza – det verkar väldigt gott!

Vad lägger ni på grillen? Några bra tips?