Tänkte att jag skulle försöka dokumentera en vanlig vardag här hemma. De ser ju alltid väldigt olika ut men så här var det idag i alla fall. När barnen åkt till förskolan satt jag en stund själv med en tekopp och läste tidningen och gjorde upp planer för dagen.

Sedan åkte jag och Jacob och kollade in förskolans dag och söta utklädda barn. Folke var leopard och Bertil drake. Båda dräkterna sydda av min syster.

Sedan gick jag en runda med hunden i skogen. Glömde såklart fota det men den här bilden tog jag för någon dag sedan på samma plats så den får passera för rätt.

Jacob och Albin jobbar med jordbruket på torsdagar och fredagar. Idag satte de en himla massa lök.

Sedan jobbade jag på utav bara den. (Satt i matrummet och arbetade då det dånade i min ateljé eftersom vi just nu byter tak). Jag hade först ett skypemöte med min affärscoach. Vi pratar engelska så det är alltid lite extra ansträngande. Svårt att hitta orden och blir SÅ frustrerad av att inte kunna prata lika snabbt som i vanliga fall.

Efter mötet skrev jag ihop förra inlägget till bloggen, om tårtor. Sedan gjorde jag en materialbeställning för ett blogginlägg som jag ska göra med en samarbetspartner. Oftast finns en grundidé från kunden om någon produkt som ska lyftas fram  – och sedan får jag koka ner mina tankar kring detta och bestämma vilka projekt jag ska satsa på. Därefter filade jag det sista på min första lördagskrönika i Expressen som kommer ut nästa vecka. Skönt att ha den inskickad och godkänd – det är alltid väldigt nervöst med nya jobb tycker jag. Sedan spelade jag in en liten mobilfilm till en pitch som ska in till SVT för en programide jag varit med och utvecklat och verkligen vill göra. Och nu är det bara att vänta och se.

Efter det var gjort var det lunchdags och jag joinade Jacob och Albin. Melker stod som vanligt redo under bordet ifall något skulle råka ramla ner.

Efter mat och massa kaffe la jag mig i soffan och fortsatte jobba. Skrev ihop svaren till en intervju, skickade fakturaunderlag till min revisor och gjorde några saker som min coach gett mig i uppgift.

Sedan kom barnen hem från förskolan och det blev dags att laga middag –   raggmunkar och stekt fläsk. Det är liksom en sport att se hur många av våra egna råvaror jag kan få med i en rätt och i denna ryms ovanligt många!

När barnen somnat vid sju drog jag på mig trädgårdskläderna och gick ut två timmar för att plantera kanelrosor och en massa härliga åkerbärsplantor. Men nu har jag kraschat i säng och ska se senaste avsnittet av Game of Thrones.

Ja, så kan en vardag i mitt liv se ut. Men nu är det ju helg –  hoppas ni får en fin sådan!