• Inlägget är ett annonssamarbete med attityd exclusives •

Vinn hårbehandling

attitude exclusives 036A3034

Härom veckan var jag på invigningen av en ny Umeåsalong – Attityd Exclusives. Det är här jag gör mina extensions från Hairtalk och jag brukar få hjälp av duktiga Elin som även driver salongen.

665A0115-768x512

Min kompis bloggaren StinaStil var där också. Älskar den här bilden med de fantastiska hårfärgerna!

attitude exclusives 036A2970

Även coola bloggaren My var där och blev fin!

attitude exclusives 036A3074 Här kommer nu en tävling lite speciellt för alla som bor i Umeåmed omnejd. Nu tävlar Attityd Exclusives ut en valfri behandling (värde 8000 kronor). Vinnaren kan alltså prova att göra extensions, färga eller klippa sig – ja vad som helst!

För att tävla ska du lämna en kommentar och berätta vilken behandling du skulle vilja göra ifall du vann (fullständig behandlingsmeny finns att läsa här). Följ gärna Attityd Exclusives på Instagram och Facebook.

(Tävlingen pågår till den 17/10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Attityd Exclusives utser vinnaren och priset ska utnyttjas senast 1/12-2016)

Grattis till vinnaren Anna som får hjälp med extensions för sitt fläckvisa håravfall pgav sjukdomen alopecia areata

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

132 kommentarer på “Vinn hårbehandling”

 1. Men åh vilken härlig tävling!
  Jag skulle vilja vinna ngn av de behandlingarna med förlängning.
  Tänk vilken dröm att under en period av sitt liv få ha riktigt långt och tjockt härligt hår…🤗
  Hoppas, hoppas, hoppas…✊🍀

 2. Jag är redo för förvandling, en klippning, toning eller varför inte hårförlängning? Vore kul om det blev sant!

 3. Åh, självklart skulle jag göra extensions. Fläska på med så tjockt och långt som det bara går. Tänk att få uppleva det som jag en gång hade, före min tarmsjukdom. Herremin, vad jag kommer svassa runt här på vischan, mitt i småbarnskarusellen och känna mig och se ut som en drottning!! 👸🏽🙌🏽😄

 4. Åh vilken härlig tävling! Om jag vann skulle jag vilja göra en hårförlängning med Hairtalk. Jag är egentligen blond med typiskt skandinaviskt tunt hår men jag drömmer om ett mörkt och mustigt svall med guldiga slingor eller toppar. Jag följer Hairtalk på Instagram och har sett deras fantastiska förvandlingar och vet hur underbart hår jag skulle kunna få! Drömhåret, precis som ditt!

 5. Åh jag är en trött tvåbarnsmor som alldeles för länge haft en så kallad (m)ombre … Och den är nästsn tröttare än vad jag är så jag skulle välja en creative Color så att det känns kul att börja jobba igen i januari med fräscht hår 😊

 6. Känns som vinst av denna tävlingen vore en skänk från ovan, då jag just fått raka av mig håret pga av en svår sjukdom. Tänk om man fick känna sig kvinnligare med långt hår… Det hade varit något av en enorm vinst

 7. Åh, jag skulle göra en ”The highlights” och ljusa upp mitt hår inför vintern! Klipper mig nästintill aldrig och lite slingor skulle göra susen! 😀

 8. Jag skulle vilja sätta in löshår i samma längd (thickening) som mitt eget då jag tappat väldigt mycket hår sen mina tvillingar föddes. Har lyckats sparat ut långt hår som nu är riktigt tunt pga kraftigt håravfall. Känner mig lite naken utan mitt tjocka fina hår!

 9. Det vore en dröm att få göra håret tjockare o med en snygg höstig balayage! (thickening+creative colours)

 10. Åh. Efter två graviditeter med mycket håravfall som följd så skulle ju drömmen vara att prova på förlängning och/eller förtjockning. Om 40 cm eller 55 cm är rätt för mig vet jag inte men jag saknar stallet jag hade innan, det som man inte visste att man hade förrän det var borta. Nä. Vore ju hur fantastiskt som helst att ta steget in i mitt 30:e levnadsår med ett vackert hår. Önskar mig Full Extension 4 Paket + Produktpaket Large om jag vann.

 11. Jag bor i Vasa, men skulle gärna ta färjan över för att bjuda min dotter på en hårfärgning, vilken fin julklapp det kunde bli.

 12. Jag skulle låta duktiga Elin få fria händer och förvandla mitt hår till 2.0💁🏼 Har i grunden fint lockigt hår men… två små barn + nytt jobb och studier på avancerad nivå har satt sina spår… på mitt hår! Snart examen, då skulle hår-lyx-delux sitta som ett smäck!💇🏼

 13. Om jag hade turen att vinna så skulle jag välja att göra en hårförlängning och färga håret i en riktigt fin grå färg med mörkare botten. Det vore drömmen!

 14. Wow vilken toppenvinst! Tur att jag bor i Umeå 😃

  Jag skulle helt klart välja Full extensions då jag alltid drömt om att ha långt och fylligt hår!

 15. En behandling med creative color i nån form. Har tjockt och långt hår så unnar mig aldrig att färga det på salong annars.

 16. Det skulle bli en kombination av ”The cut & blow dry” och ”The higlights”! Jag har haft två frisörbesök där slingor skulle gjorts senaste året som dock båda gångerna blivit avbokade pga läkarbesök som inte gått att boka om (varit sjuk med utomkvedshavandeskap och sedan ny graviditet som hårdgranskades). Sen blev det där med håret bara släppt, ”jag är ju liks gravid”. Men klart jag ska känna mig FIN och FIXAD trots att jag är gravid (v 23 nu), för det älskar jag ju egentligen! 😄😍 Så, detta vore lite UNN och LYX! 😍

 17. Jag har alltid drömt om ett långt, fylligt och blont svall a la Hollywood-fru och till det skulle det krävas både blondering och extensions! 😍

 18. Men vad spännande! Mitt ginger-hår som aldrig varit nära att färgas skulle älska att prova Highlights. Åtminstone half head, eventuellt full head en modig dag. Klippning och en mirakelkur av det lite längre än axellånga lockiga extremt trötta ostyriga håret skulle också sitta fint!

 19. Jag har en önskan om fylligare hår!
  Har långt hår som är rakt och platt och helt omöjligt att styla.
  Att få sätta in hairtalk för att fylla ut sidorna mot ansiktet skulle vara underbart. Och om det går att sätta in hairtalk så att jag kan få till en fin rak lugg, som är omöjligt nu med min virvel, skulle det vara ännu bättre!
  Jag önskar alltså att vinna Thickening 2 paket+produktpaket small

 20. Jag skulle verkligen vilja testa hairtalk och färga håret i en nice pastellfärg, eller helt enkelt låta frisören bestämma helt fritt och göra något helt sjukt med mitt hår. Jag pluggar till gymnasielärare på umeå universitet och lever knapert på csn och skulle aldrig ha råd att göra det här själv, därför vore det en dröm att få testa på något nytt!

 21. Jag har tappat väldigt mycket hår. Antingen skulle jag vilja klippa en vettig frisyr och göra en creative color av det som är kvar eller göra en full extension.

 22. Jag bor inte själv i Umeå men däremot har jag en finfin barndomsvän som precis landat där efter flytt runt i Sverige för att studera lärarprogrammet! Hon har hittat kärleken ett tjugotal mil därifrån och har alltså det hon älskar allra mest ganska nära sig (vi andra befinner oss här i sörland, 30 mil under Stockholm 😉 )

  Jag skulle så gärna vilja överraska henne med det här! Under tiden vi växte upp så gick vi båda från att vara punkare/emo/skinheads till att faktiskt ha riktigt långt och fint hår båda två, hon har dessutom fantastiskt vackert rött hår som hon gärna experimenterar med! 🙂

  Jag vågar alltså inte svära på vad hon skulle välja, men jag håller tummarna att det går bra ändå!

 23. Min dotter (10 år!) säger att jag måste lära mig att måla ögonbrynen ”modernt” och kanske har hon rätt. Jag har fixat brynen på samma sätt i 20 år! Jag skulle vilja färga och forma bryn och fransar och bli mer modern i min utstrålning.

 24. Wow! Vann jag detta skulle jag gå all in på Hairtalk Plus 40cm och boka mig en weekend i Umeå. Nytta och nöje 🙂

 25. Vilken lyxig tävling! Jag har länge gått och suktat efter en riktigt fin och proffsig färgning. Jag färgar nästan alltid själv, det blir oftast helt okej, men hela håret får ju samma färg, och det blir sällan särskilt spännande. Jag skulle därför vilja vinna en creative color behandling, kan man kombinera den med extentions vore det ju helt underbart. Jag brukar få ett ryck och klippa page ungefär vart tredje år, och i mellanperioderna är det ständigt på utväxt, så att få några extra centimeter vore verkligen guld!

 26. Det skulle vara något alldeles extra att få långt hår igen. Jag vet inte ens om det är möjligt på så kort hår som jag har. Men det skulle vara en riktig omstörtare för mig som inte haft långt på fyra år. Jag är 24 år och vet inte riktigt vad jag trivs i; kort eller långt hår. Därför om det är nu möjligt med mitt hår skulle jag önska:

  Hairtalk Plus 40cm 6690:-

 27. Här är en trött förskollärare och blivande mamma som legat hemma med foglossning och smärta bortom denna värld sen v 25. Spenderar tiden med att bli skjutsad i rullstol av sambon för att komma mig ut och bort från sängen och soffan. Ska få bebis i slutet av december och hade så gärna velat fräscha till mig lite lagom till jul och den bebistid som väntar! Hade känts så underbart att få en tjockare svall och hade gärna velat ha hårförlängning, men mitt hår blev så slitet den enda gången som jag provade det, så därför hade jag velat göra en Brow shape & color + lash color. Känns som ett härligt sätt att få färg till de annars bleka ansiktet.

 28. En stund av egentid i en vardag som handlar mycket om att ge vore fint att få 😊 Mitt hår är inte vad det har varit och jag skulle nog välja Full Extension 4 Paket + Produktpaket Large
  Hairtalk 40cm om jag vann.

 29. Hej Clara!
  Vilken fantastisk tävling för oss i norr! Om jag vann skulle jag vilja få Creative color Medium. Det vore fantastiskt för en utsliten tvåbarnsmamma att få lite egentid. Är precis som du på väg tillbaka från en rejäl utmattning, så att få känna sig lite fin vore skönt och peppande. Dina extensions passar verkligen på dig, det strålar om dig!

  Med varma hälsningar och hopp om god hälsa, från Annelie

 30. Åh ett full extension paket vore ju underbart. Slutade amma min lilla Maja i början på sommaren så känns det som att hälften av allt hår på huvudet har trillat av! Så några nya strån (vem bryr sig om de är äkta eller inte!?) skulle ge lite förnyad självkänsla och lite extra studs i steget!

 31. Åh vilken tävling!:)
  Jag har just nu en katastrof-sliten (m)ombre… Så jag skulle önska en creative Color.

 32. Jag skulle vilja göra ”One color” Small. Skulle va så skönt att innan höstrusket lämna hus,man och barn, sätta sig med en skvallertidning och bli ompysslad.

 33. Mitt hår har börjat vitna och all stress med mitt avhandlingsskrivande gör inte saken bättre. En ”The Creative Color” för mellanlångt/långt hår skulle ge mig lite ny välbehövlig energi 🙂

 34. Vilken rolig tävling! Då jag är student och vanligtvis inte har råd att unna mig några lyxiga behandlingar hade det verkligen varit en dröm att vinna. Efter att ha haft kort, blekt hår i flera år, har jag nu återgått till min naturliga hårfärg och kämpar för att spara ut det igen. Därför skulle jag välja att göra en ”Full Extension 4 Paket + Produktpaket Large” med Hairtalk för att få det där svallet som jag drömt om så länge!

 35. Jag skulle vilka vinna en hårförlängning med förtjockning! Vore underbart att få ha riktigt långt och tjockt hår eftersom jag har ganska tunt hår med tunna mjuka hårstrån 😊

 36. Hösten och här och snart Vintern därmed och som student svider det i plånboken att bege sig till en frisörsalong och bli fin inför jul.
  Men det ytliga i mig vill i alla fall korta av mitt halvlånga hår ytterligare a la Rory Gilmore i säsong 4. En uppfräschning av min blonda hår nyans, eller kanske till och med kopiera Rory helt och hållet och bli brunett igen. Upplever att jag haft roligare som brunett än blond hihi.

 37. Åh, det skulle vara fantastiskt med lite tjockare hår till mina livslångt tunna fjun, så absolut skulle jag välja extensions OM jag skulle vinna! (Håller tummar och tår…!) 🙂

 38. Jag skulle vilja få håret klippt och färgat och tänk att dessutom få ögonbryn och ögonfransar färgade för första gången! :*

 39. Jag är en väldigt praktisk och ekonomisk människa som därför oftast håller håret långt och klipper av det själv rakt av med en sax då och då. Inte det snyggaste men jag har sett värre liksom… Att unna mig själv saker är inte min bästa gren tyvärr och därför vill jag gärna vinna en klippning

  Vinner jag vill jag ha en rolig och snygg klippning som gärna är lite annorlunda. Jag långt men ganska tunt hår som går en bra bit ned på ryggen men jag är öppen för det mesta, allt från kort till en snygg klippning av ett längre hår. Jag är helt enkelt inte så sentimental när det kommer till hår och inte så rädd för att det blir fel. Jag vill också gärna färga håret. Jag har för många år sedan haft ljusa slingor och jag känner lite sug att prova det igen, kanske en Full Head-variant eftersom förra gången var det slingor enbart i de övre delarna av håret. Jag sminkar mig normalt inte men om det bjuds tar jag gärna en färgning av fransar och en trimning av ögonbrynen när jag ändå har chansen.

 40. Jag har inte varit till en frisör på snart 10 år..så har jag turen att vinna så vill jag göra något roligt och nytt. The Creative Color, extra large låter spännande. Kanske göra en lilafärgad ombre (om det går?) :).

 41. Har ingen frisyr just nu och det gråa hårstråen blir fler och fler. Lust med kortare hår och fräsch färg!! Less på att bara sätta upp håret i en tofs. Behöver en makeover!!

 42. Åh vilken tävling 😍!! Jag har fläckvis hårbortfall och har länge önskat göra extensions med just Hairtalk som jag läst så mycket bra om då den inte ska slita på håret. Pga min alopecia areata så har jag dock inte kunnat lägga dessa pengar då jag ju aldrig vet vart nästa kala fläck dyker upp. Men om jag skulle vinna så skulle jag sätta in extensions för att få tillbaka lite volym och vore det värt otroligt mycket för mig! ❤️

 43. Vilken dröm det skulle vara… Trebarnsmamman som ser sig i spegeln och bara kan just drömma om att kunna göra en sådan här grej. Om dröm blir verklighet skulle jag behöva klippning, färgning och förtjockning el förlängning.

 44. Åhhhhhhh!!! Var ska jag börja! Jag skulle önska mig fräscha till mitt hår. Har vågat klippa av det men färgen är inte det roligaste – silvrigt med gult och inslag av askblond… Så en rejäl uppfräschning av håret ❤️ Håller tummarna!

 45. Hej. Jag skulle vilja bleka slingor och sen färga en kall askbrun färg! Jag var hos frisören för bara några veckor sen och färgade över mitt rödaktiga(färgade) hår men nu börjar det tyvärr titta fram igen, och jag trivs inte alls i den hårfärgen jag har nu. Lite synd med tanke på att jag nyss fixade det, men med er hjälp kanske jag kan få trivas med håret igen:)
  Mvh E

 46. Jag skulle så himla gärna få chansen att prova på hairtalk. Efter en lång och tröttsam graviditet med ett infall att klippa av mig håret (ångern är stor) så hade det varit kul att få skämma bort sig hos frissan.

  Självklart vill jag slå på stort medFull Extension 4 Paket + Produktpaket Large 55cm.
  Man lever bara en gång!

 47. Jag skulle helt klart göra en Hairtalk full extension. Har länge funderat på detta och skulle vara superkul att komma hem till Umeå och göra detta på denna nya coola salong och samtidigt passa på att hälsa på vänner och familj.

 48. Jag skulle önska att vår fina dotter som går sista året i gymnasiet i Umeå men bor i Ö-vik skulle få en extra large behandling. Hon kliver upp kl 5 varje morgon går in till stan o tar tåget. Jag är så stolt över henne att hon lyckas bra med skolan o fixar allt själv.

 49. Jag skulle låta frisörerna få fria händer med mitt hår, gärna någon kreativ färg och kanske förlängning av håret, har aldrig lyckats spara längre än till axlarna. Skulle vara häftigt att ha långt hår! Skulle också vilja ha råd kring hur jag kan ta hand om håret på bästa sätt.

 50. Jag är en kvinna 50+ som efter många år med kort hår nu börjat spara ut till längre hår som varit en dröm länge. Har dessvärre ganska tunt hår och det växer så långsamt så en behandling med förlängning vore himla kul att vinna 🙂 , håller tummarna !

 51. Jag vill gärna vara med och tävla om detta fantastiska pris! Efter tre barn är håret numera inte vad det en gång var. Tunt, livlöst och inte alltför roligt kan man kanske sammanfatta det med 🙂 Drömmer om att få bli riktigt fin och få egen tid på lyxig salong! Det är en dröm som skulle gå i uppfyllelse helt klart! Som student och flera kids så ligger inte prioriteringarna på fint hår, men tänk vilka roliga dagar det skulle va å sitta på föreläsningarna och känna sig fin och vacker!

 52. Hej! Vilken bra tävling! Jag skulle så gärna vilja färga håret med creative colors i extra large. Är nybliven mamma och skulle verkligen uppskatta lite lyx och ompyssling. Tack för en bra blogg!

 53. Alltså! Som jag suktat efter dessa extensions sen Clara satte i dom i sitt hår! Jag har en snarlik hårnyans och vill ha mitt hår naturligt. Kämpar med att få håret att växa ut efter ett mardrömsbesök hos en frisör sep 2013 då hon gick loss med kniv i mitt hår, vilket är självfall/lockigt och med fina strån. Efter besöket gick håret av och det växer ut så otroligt sakta:(
  Nu är jag gravid och har inte färgat mitt hår sen mitt bröllop 2014 men jag vill så gärna ha det där långa naturliga håret och skulle mer en gärna ta tåget upp till Umeå för en mini-semester med min man och våra två små killar som längtar efter att få åka tåg:)
  En hairtalk extension som Claras är den behandling som jag håller tummarna för!

 54. Ååhh! jag skulle välja thickeningpaketet för att fylla ut mitt eget hår, som blivit hopplöst tunt efter en period då jag mått dåligt, dessutom fixa till mina bryn o fransar! Det vore en dröm!!

 55. Jag skulle vilja vinna ”the creative color- medium eller large”. Det var flera år sen jag färgade håret senast och i dagsläget skulle jag inte ha råd att unna mig en sådan behandling…

 56. Arbetar som lärare sedan tio år och har alltid haft barret i en slarv-knut längst upp på huvudet. Barret är av naturen blont och någon färg har liksom aldrig bitit på det, så den tanken har jag gett upp (förvisso förstår jag nog att kunskaper och produkter har utvecklats…). Barret är också väldans tjockt och varenda gång (i verkligheten en gång per termin) jag besöker frisörerna så har de nya tankar och tekniker till att tunna ut det, men efter en tvätt är barret tillbaka. Har jag håret, som är ungefär till strax under axlarna, utsläppt så ser jag ut som ett A. Försöker jag få till en hästsvans, är ju så fint, så står håret bara rakt ut. Förutom den runt stressiga vardag som läraryrket innebär så har jag tre småttingar och en vilja att hinna träna.
  Tyvärr prioriteras klippningen ofta bort, särskilt då resultatet ändå alltid blir detsamma.
  Så, min dröm blir:
  * En tågtur från Sundsvall till Umeå – läs ”åh ljuva tystnad, signalfel gör iiingenting”
  * Ett besök på Attityd Exclusives med en klippning av långt hår och sedan en ”The one color” där det ljusa blir lite mindre gult, sådär kallt blont vore roligt.
  * Så har jag med mig en väninna från vår studenttid i Umeå och vi promenerar runt och blir nostalgiska runt Universitetet, Nydalahöjd och om ”Catharinas” med de goda mackorna finns kvar så slinker vi in där!
  * God middag på (kanske) Lottas.
  * En natt på hotell – oh my!!!
  * Hotellfrukost!!!!
  * Hem till han som är min och våra små gryn, laddad med energi och ett överdrivet slängande med icke-barret!

 57. The cut och creative coulor skulle jag gärna vinna då jag kan få känna mig extra fin i slutet av min graviditet. Då denna höst har varit tung med envisa förkylningar å lite energi så har mitt hår blivit bortglömt å utväxten inte rolig.

 58. En relativt nybliven tvåbarnsmamma som alltid är ute för sent vad gällande att få tid hos frisören så detta vore en dröm 🙂 Vi ska ha dop för våran Signe snart och det skulle kännas så lyxigt att få en uppfräschning av håret innan dess. Dessutom en stunds egentid hos frisören med en kopp kaffe vore guld att få ladda batterierna 🙂 Jag är öppen för förslag av frisören och redo för förändring, klippa färga förlänga allt för att fixa till mitt hår som just nu är riktigt risigt!!

 59. Å, jag skulle älska att få den här vinsten! Mina toppar är ett enda tjockt, slitet tjorv som trasslar in sig själv i saker och jag känner mig definitivt i kategorin ”mindre bemedlad” hah (om du/ni vill jobba i välgörenhetsbranschen 😉 ) . Har i övrigt (förutom den där tovade i slutet, som är som fårull/hund som rullat runt i lera) rätt fint, glansigt hår som är helt volym och frisyrfritt (kanske kan jag även få tips om detta?). Jag skulle vilja klippa mig i någon rätt radikal (eller radikal-radikal; läs: där en ser en stor skillnad och stor del av den här hästsvansen som följer med mig nu försvinner och jag känner mig fri typ ”bränn behån” fast ”klipp håret” – istället) och kanske t.o.m. våga mig på att färga i någon sockervaddsfärg, typ rosa/blått eller något sådant!! Å, drömmen att få klippa mig hos Attityd Exclusives. Har ju sett ditt hår (Underbaraclaras) och ni gör ju så fina hårarrangemang 😀 😀

 60. En klippning skulle inte sitta fel då mitt hår förblivit oklippt så länge så det mest är ett risigt attribut.
  Nu när jag ska, äntligen efter många års slit, börja på min drömutbildning så vore det inte fel med en nystart!

 61. Jag skulle vilja ha en rejäl uppfräschning av mitt hår. Är så less på det nu efter sommaren då jag har fått haft det uppsatt mest hela tiden pga en massa träning och fotbollsspelande.
  Jag skulle vilja ha lite ny färg och lite förlängning så det blir tjockare och fylligare.
  Detta hade varit en superduper lyxig vinst att vinna! Tänk att få sitta i stolen hos frisören medans man blir ompysslad. 🙂

 62. Åh vilken dröm att få hår överhuvudtaget😂 Efter två amningar är skalligheten ett faktum, men å andra sidan så är mina tjejer värt allt håravfall i världen💞

 63. Hej! Om jag skulle vinna skulle jag vilja göra en totalförvandling. I mitt 30 åriga liv har jag aldrig färgat varken hår eller ögonbryn så det skulle vara kul att testa. Har väldigt tjockt hår med självfall vilket jag alltid sett som en stor utmaning så jag skulle även vilja ha hjälp att klippa den ultimata frisyren som även passar en blivande 3-barns mammas hektiska liv. (dvs tid om morgnarna för att fixa med håret =0)

 64. Jag skulle välja ett Full Extension 4 paket + produktpaket large, Hairtalk 55 cm. Detta eftersom jag ganska sent i livet tillät mig själv tjejgrejer. Jag har tvingat mig själv att vara cool, stark, tuff och hård. I det ingick inte att vara ”tjejig”, för det var svagt och mjukt och kunde göras illa. Nu har livet vänt och jag vill bara vara jag. Fullt ut! Tillåta mig allt som inte varit tillåtet. Och sluta dömma mig själv och sluta att vara så jäkla hård! Så hit me håret! <3

 65. Skulle vilja vinna creative color extra large. Är trött på min urtvättade färg och känner mig redo för en förändring!

 66. Åh så rolig tävling! Jag pluggar i Umeå och har inte råd med så mycket hårbehandlingar. Jag älskar i grunden att experimentera med hår och skulle väldigt gärna göra håret i en rolig färg med creative colour!

 67. Kul med tävling!
  Jag skulle jättegärna vilja få fara och fräscha till håret, gärna med slingor i hela håret!
  Det skulle dessutom sitta extra fint nu då jag precis betalat en resa till Brasilien för att hälsa på min sambo som är ute och reser i fyra månader och min mobil fick för sig att gå sönder samma dag! 😊

 68. Åå, vilken rolig tävling! 🙂

  Jag har länge tänkt färga håret men pengarna räcker inte riktigt till. Jag hade valt The Creative Color – large för att få någon ordning på min nuvarande knepiga hårfärg. 🙂

  Kram!

 69. Jag skulle vilja testa en hårförlängning, är mitt i det tråkiga spar-ut-håret läget efter att ha haft kort hår. Det skulle vara kul, jag lägger aldrig pengar på håret annars. 🙂

 70. Är så sugen på förändring. Äntligen fått mitt drömjobb och mina barn är 7 och 10 så nu är det dags för en ny fas i livet. Vill känna mig som en kvinna och inte en småbarnsmamma!!

 71. Har alltid önskat mig lite längre hår (alltid denna page), men har aldrig tålamodet till att låta håret växa längre. Därför skulle extension vara kul att få testa på, även för att få lite volym till mitt typiska skandinaviska hår. En färgning hade också piggat upp i vintermörkret.

 72. Vad fina bilder du fotat! Tänk, den som ändå skulle vinna en ”gör om mig” på Attityd, då hade jag gärna lämnat mitt blonda hår och vågat prova bli brunett!

 73. Jag skulle önska att min moster Stina vann en klippning och färgning hos Attityd Exclusives. Jag har en kusin som är mycket sjuk och han har det senaste året varit inlagd på sjukhus ofta, med all den oro det innebär för min moster. Trots den jobbiga situationen är min moster alltid positiv och sprider god energi omkring sig. Jag vet ingen som förtjänar en behandling och uppiggning för håret mer än min fina moster.

 74. Jag har alltid drömt om ett stort lockigt hår så därför skulle jag vilja permanenta håret och sätta in permanentade hair talk extension 25cm för att göra det tjockare och kanske också färga det med ombre teknik. Total förändring alltså😊

 75. Åh, vilket pris! Jag har min pojkvän i Umeå (distansförhållande). Och hur kul vore det inte att överraska honom med en helt ny hårfärg? Har pratat om att färga håret i ett år men inte kunnat prioritera det pga student + massa pengar går till att åka till pojkvännen. Skulle slå till på att gå från blondin till brunett och lägga i extensions.

 76. Min tvilling är en klippa och vill därför ge henne en ny frippa!
  Hon stöttar och peppar och finns alltid där, fast hon inte med mig i Stockholm är. Hon jobbar och pluggar och sliter och rider, hennes blonda hår har sett bättre tider! Några slingor eller en nyansering, eller kanske någon häftigare justering? Hon är den bästa jag vet och i björkarnas stad hon bor så jag önskar henne lite mer glamour.

 77. Alltså bara hårmassage och nytvättat hår skulle göra susen för den här slitna trebarnsmamman. Men släng dit lite brynplock eller extensions och jag svävar på moln!

 78. Men vilken fantastisk tävling!! Jag har länge varit nyfiken på en ombre, så det skulle jag nog passa på att prova. Hair Talk verkar ju i och för sig också väldigt spännande… Och en bryn- och fransfärgning skulle ju inte sitta fel… Ahhh, det skulle vara jättesvårt att bestämma sig 😀 Men jo, The Creative Colour (large eller extra large för mitt långa hår) skulle det nog bli. Tror jag 😉

 79. En behandlingsmeny som får en att bli alldeles snurrig av allt man kan göra. När snurrigheten väl lagt sig så landar det i att jag vill bli en tjockare och mörkare person, i alla fall om man ser till håret. Håret som aldrig hämtat sig efter småbarn, färgen som aldrig blir den där djupt mörka och längden som aldrig blir lagom lång. Vilka av behandlingarna som krävs för detta överlåter jag med varm hand till den som är expert på just detta, frisören!

 80. Oh! Egentligen spelar det ingen roll vad jag skulle göra med mitt hår. Bara känslan av att bli ompysslad och en frisör som masserar hårbotten känns gudomligt efter att ha levt bland flyttkartonger i två månader. Fast, jag skulle gärna vilja ha ett krispigt vitt hår med lena toppar, typ som pudersnö.
  Kram!

 81. Åh jag skulle sätta mig i frisörstolen och låta dem göra vad som helst med mitt hår! En riktig makeover om de vill det! Har sparat långt hår, men det är nu tunt, risigt och behov av omvårdnad. Och att få gå till nya Attityd som var ”min salong ” då jag studerade i umeå för 10 år sedan-vilken lycka!

 82. Åh!! Jag skulle vilja vinna detta till min egen frisör.. Här i inlandet kryllar det inte av frisörer direkt. Skulle vilja att hon fick extensions, färg å hela paketet! Min frisör (och vän) är en riktig powerkvinna! Hon skulle behöva tid för sig själv, självklart ska jag följa med och vi ska ta hand om oss!! <3

 83. Bara en ”enkel” klippning (The Cut & Blow Dry) står på önskelistan för denna mamma. Få komma iväg på lite egentid och framförallt få fräscha till utseendet lite. Väl värd detta efter årets viktresa på 30 kilo. 🙂

 84. Min stilförebild när det gäller hår är Demi Lovatos urflikade page som slutar strax över axlarna. Klippte den i början av sommaren och trivdes jättebra. Nu har håret växt ut så jag skulle vilja få denna frisyren igen. Jag skulle också vilja få en färg i mitt hår som matchar min utväxt så att hela håret går i liknande nyans, just nu så är min utväxt ganska kall och topparna går mot varmare mörkbruna hållet. Så att ljusa upp och fräscha upp håret så det går mer mot kalla bruna färgen istället för varm mörk färg som det är nu. Behandlingen jag skulle välja är The creative color Small eller Medium i kombination med The Cut & Blow dry. 🙂

 85. Jag skulle bli så tacksam över en förvandling med allra helst extension, fin färg i håret eller kanske bara att klippa luggen och styla en lite trött småbarnsmamma son snart ska ut i arbetsbranschen igen 🙂 vilken trevlig utlottning, kram

 86. Jag skulle lätt välja en thickening eller extensions! Efter tre barn är mitt hår så platt och det finns sällan tid att fixa i ordning volymen. Drömmer verkligen om att få se fin ut i håret igen!

 87. Wow! Vilka fina bilder! Älskar färgerna på Stinas o frisörens hår. Har länge funderat på nåt sånt så om jag vinner väljer jag The Creative Color Medium och sen vore det lyxigt med brynplock och färg så att allt håller samma fräscha stil. Så bra att det fanns Touch Up! Det har jag sökt efter. Bra när man inte vill putsa luggen själv, men tycker det känns dyrt att betala fullpris för en så liten insats. Vinner jag inte tävlingen så kommer jag iallafall att utnyttja det alternativet!

 88. Har så tråkigt, nött och sönderblekt hår just nu så skulle vara så fint att prova lägga in lite extensions för tjockare hår i nån snygg askig nyans! Sen är brynen alltid viktigaste för mig att sminka så brynfärgning o formning skulle vara pricken på i:et 😁

 89. Haha, vi får väl se om det blir tredje gången gillt här nu (ska banne mig fortsätta tävla varje gång – så får vi hoppas att det en dag surrar till i mobilen med det meddelandet jag allra helst vill ha och hela min värld ba ”plötsligt händer det”).

  När jag ställer mig framför spegeln är jag ganska nöjd med det jag ser. Förutom en sak. Håret. Jag har aldrig fått känna att mitt hår är on point. Tunt, livlöst och mer slitet än vad jag själv är en riktigt hemsk söndagmorgon med huvudvärk och ångest.

  Jag vill tralla runt bland höstlöven i ett långt, drömmigt svall som får varenda jäkel att vända sig om av avund – precis som jag gör på människor med dövackert hår. Sen passar ju det perfekt med änglahår till julen. Och med ett glatt hårrufs till våren. Och strandlockarna som man kan ha till sommaren sen.
  Tänk!

 90. Åh vad roligt om man skulle vinna Creative color! Är mörkhårig nu med tråkigt frisyr, kan kalla den småbarnsåren-frisyren, men är sugen på att göra mitt hår rött i botten för att sen bara bli ljusare tills det blir typ pastellrosa. Inget man vill prova på hemma dock 😉

 91. Jag har rött hår som gärna får bli eldigare och längre och Attityd Exclusives verkar ha magin för mitt livlösa hår åter igen ska bli fint.

  Låt mitt hår åter få brinna, snälla låt mig få vinna! 💥✨💫

 92. Men ja!! Mitt raka stripiga hår behöver verkligen få all hjälp det kan efter höstens sjukskrivning.Klippning,slingor,lockar,färg,bryn-you name it! Fortsatt fin höst till alla♥/Maria

 93. The creative color large hade varit något för mig med mitt helt ofärgade och amningatrötta hår!

  Unnar mig aldrig att färga håret på salong länge så jag håller verkligen tummarna för att få chansen till det igen!

 94. Full extension 40 cm skulle jag vilja vinna, prova på att vara prinsessa en stund skulle kännas lyxigt.

 95. Har följt attityd exclusive på både Facebook och Instagram med spänning. Bland alla bilder drömmer jag mig bort till en dag då jag själv ska få lyxa till det med att pyssla om mitt fågelbo. Det vore en dröm att få testa hairtalks hårförlängning men inser själv att det största behovet för mitt hår är en klippning och uppfräschning i färg. Så skulle jag ha turen att vinna denna lyxbehandling skulle jag välja ”The crative Color extra large” där jag skulle förlita mig på att attityds frisörer kan göra underverk med de hår jag redan har själv 😁

 96. Hårförlängning vill ju även jag ha men… Jag vill också färga håret lila… Alltså riktigt lila, ingen fjant pastell utan riktigt lila 🙂 Dock är jag för snål (feg) att göra det med egna pengar 😉

 97. Jag skulle bli otroligt glad om jag fick vinna en hårförlängning. Har pratat om det länge att efter graviditet och amning skulle unna mig det. Men med mammapeng känns det inte aktuellt… så det vore ju drömmen om man fick vinna det.

 98. Fantastiskt! Vilken tävling! Jag skulle gärna göra någon form av hårförlängning om jag vann! Jag lever ett synnerligen oglamorösa liv som köttbonde och skulle älska att ha ett riktigt snyggt hår med lite längd under ladugårdsmössan!

 99. Vilken härligt tävling! Inte hört om salongen tidigare, så vore kul att testa!
  Thickening 2 Paket + Produktpaket Small . Hairtalk 55cm (tror jag skulle behöva ha två paket, har de tjockaste håret du kan ana dig! =)
  Hade varit fantastiskt att få riktigt långt fräscht, och snyggt hår i höst!
  Skulle vara kul att förändra sin look också =)
  Ha en bra dag, jättekul tävling!

 100. Hej! Själv bor jag i Västergötska obygden och har hår så det räcker och blir över..😊 MEN min allra käraste bästa vän bor i Holmsund och det är åt henne jag önskar vinna. Kan räkna upp oändligt många anledningar till att hon ”förtjänar” att bli ompysslad och fin i håret..men det främsta är väl kanske att jag så gärna skulle vilja ge henne en fantastisk överraskning och present fast avståndet mellan oss är allt för långt. En thickening och lite snygga slingor (vilket jag har tjatat om i många år, dock är hon envis som en get😅) hade varit kanon tror jag😊

 101. Åh vilken lycka att bara få sätta sig ner och få en proffsig förvandling:)
  Vad jag skulle önska är att få en frisyr och en härlig färg som verkligen passar mitt utseende och livsstil. Att få gå denna vintern till mötes med känslan av att vara ”fin” efter några tuffa år där håret inte blivit prioriterat.
  Ja jag håller verkligen tummarna att jag är den lyckliga vinnaren 🙂

 102. Kul tävling! Går igenom en jobbig separation och känner att jag behöver en rebirth av mitt yttre nu när jag jobbar med att bygga upp det inre igen. Jag skulle göra The Creative Color och ett Thickening 2 paket + Produktpaket small och en Brow Shape. Hade varit jättekul att få chansen, jag har aldrig gjort någon större förändring med mitt hår förut, känns peppigt! 🙂

 103. Har just nu ett hår som bara hänger.. Vill få liv i mitt hår och en frisyr som jag inte behöver känna att jag vill gömma i en toffs varje dag.
  Jag skulle vilja jämna ut färgen och sedan lägga in nå ljusare slingor. Även klippa till någon snygg snedlugg 😊

 104. Till skillnad från de festa så ”lider” jag av FÖR TJOCKT hår… så en önskan om thickening är de inte tal om.

  Däremot skulle jag bli överlycklig, med att äntligen kunna få en snygg klippning och FRISYR med härlig ”the creative color – large” istället för en trist livlös hårboll på huvudet.

  Att efter 1års mammaledighet få njuta av frisörernas magiska händer till trollspö, samt kunna känna sig snygg inför jobbet som åter kallar skulle va mer än för mycket, men kan ju alltid hoppas…..

 105. Ohh vilken fantastisk tävling och kul att den håller till i just Umeå!
  Jag har alltid velat göra extensions men aldrig haft råd till det eftersom jag är student. Jag har så fin hårkvalité att få till volym coh längd är väldigt svårt. Därför vore det underbart att få unna sig möjligheten till att få lite längre fylligare hår. Så jag skulle välja att göra en av extension behandlingarna tillsammans med en slingning för att fräscha upp mitt vintertrötta hår.

 106. Jag skulle vilja testa nån form av hair talk. Jag har aldrig haft långt hår och det skulle vara grymt att testa!

 107. Mitt hår har en tendens att vissna till vintern. Jag tror det följer med sommarblommornas livscykel. Piggnar till på våren, lever loppan på sommaren och mister sakta sin tidigare ju närmare vintern kommer. Jag skulle därför piffa upp det med ”The creative color”, för att ge det lite livsglädje igen.
  Går även runt med en misslyckad färgning på huvudet för tillfället, som studentslantarna inte räckt till för att åtgärda, den skulle också få ryka i samma veva.

  Student, Umeå

 108. Efter en stor sorg har mitt hår ramlat av och helt förlorat gnistan. Önskar klippa och färga i en form som passar mitt liv just nu…
  Jag litar på proffsen!

 109. Jag önskar inte vinna åt mig själv utan min svägerska Maria. En stressad sjuksyrra som efter sitt 3dje barn aldrig fick tillbaka håret hon hade innan barn. Och som jag vet att hon tycker är jobbigt, Maria förtjänar att vinna detta.

 110. Åh, skulle önska att ha ett långt, tjockt hårsvall men mitt hår verkar ha kommit till sin ”maxgräns” på något konstigt sätt! det blir liksom inte längre. Och nu är mitt hår så tråkigt så skulle vilja göra en revolution med det, särskilt nu till examensdagen i januari skulle det vara fantastiskt kul! Vann jag detta, skulle jag lägga in extensions och göra någon ny färg. Kanske också klippa lugg, det hade jag förut och trivdes oerhört bra med!

 111. Livet. Det är fantastiskt, men rullar på likt ett lokomotiv utan handbroms.
  Välling, ”Dora, Dora Dora Utforskaaaaren”……kaffe, sätta håret i slarvig knut, dagislämningar, jobba, handla, hämta barn, snyta näsa, laga-mat-äta-mat, städa, tvätta, aktiviteter. Atjooo.

  Sov du lilla videung och Vargsången på repeat. Skrämma bort monster under sängen. ”När trollmor har lagt sina”……schhyyyy, de sover. Upp! Knäböj, squat, kör-bara-kör, burpees x20. Heja, heja mig!
  Eller?
  Fan, te och mackor och Bonde söker Fru istället. God natt.

  Jamen ni fattar. Underbart och fullständigt hysteriskt. Och mitt hår? Ptja, det gör precis som jag själv försöker göra – bara hänga med! Men 2 graviditeter inom loppet av 4 år, två stycken årslånga amningar och hormonrubbningar sätter sina spår. Håret var min fysiska stolthet. Inte längre.

  Jag har fortfarande ett ljusbrunt, långt hår, men det är avtunnat, trassligt, bara hänger framför ansiktet och värst av allt – det ”bara är”. Pengar, tid – you name it. Brist på både och. Att prioritera mina egobehov finns liksom inte.
  Men drömmen, den finns.
  Drömmen om att få bli ompysslad, att få känna sig fin. Kunna komma till jobbet och känna sig både vacker, trendmedveten och läcker. Det vore stort. Ger mig fjärilar i magen och små lyckorus som känns som sockervatten i hjärtat (in a good way).

  Jag drömmer om klippning samt The Creative Color Large. Oh yes!

 112. Utan tvekan skulle ja välja att sätta i extensions i mitt rätt slitna,tunna mammahår. Efter ett år med ofrivilligt jobbyte,två flyttar, en separation och numera ensamstående är de inte direkt frisörbesök som prioriteras här hemma. Egentligen prioriterar ja väl inte nej själv alls. Så att få ett stort,tjock svall och känna sig som en hot mama skulle ju va helt fucking fantastiskt !

 113. Jag skulle skicka dit min kärlek, sedan elva år, och den bästa mamman till våra tre små! Hon klagar ofta på sitt hår och att det aldrig går att tämjas. I mina och barnens ögon är hon såklart det finaste vi vet, men en överraskning av denna storlek skulle nog få henne att också känna det vi tycker. Hon är så värd att skämmas bort efter föräldraledigheter, graviditeter, amning, tidiga morgnar etc (självklart har jag tagit det mesta där jag kan men fattar att det inte är i närheten av att bära och nära). En färgning och klippning gissar jag att hon vill ha, kanske lite expansions också… Men mest bara få luta sig tillbaka och njuta av att själv bli ompysslad!

 114. Om jag vann skulle jag vilja fixa till mitt självklippta ofärgade hår med välbehövlig klippning och färg, the creative color large/extra large. Jag skulle gärna ge frisören fria händer att ge mig något nytt och roligt som jag passar i.

 115. Har passerat 40 år och har massor med gråa strån som börjar uppträda i flock. Vill så gärna åldras med värdighet och omfamna det gråa…. men mellanläget som råder nu ger ett dammigt intryck. Skulle så önska snygg frisyr med slingor som gör att håret får liv och glans samtidigt som de små grå får tillåtas finnas.
  Så min önskan är att hejda ”dammigheten” och vinna en klippning och The Highlights. Att piffa till sina små ögonfransar och bryn med lite färg skulle inte heller vara helt fel.

 116. Vilken bra grej! Är i slutspurten av min graviditet och upplever mig oftast en blandning höst-glåmig och gravid-glowig. Vore superlyxigt att ladda inför det kommande lilla livet med en creative color!

 117. Jag skulle gärna vilja vinna en The Cut & Blow Dry! Det senaste året har alla mina inbokade klippningar istället få gå till barnen då de behövt klippa sig, får som inte ekonomin att räcka till att jag själv ska få göra mig fin.

 118. Jag vill vinna! Har alltid haft en tendens att känna att jag egentligen måste bo i en jordkula för att inte nöta på jordens resurser. Tycker att det känns vräkigt att unna mig själv saker som egentligen inte är nödvändiga. Har dock på senare tid börjat inse att det går att vara en bra människa trots att man inte i alla avseenden är helt perfekt och kravmärkt. Finns tillräckligt med mer eller mindre uttalade krav i vardagen ändå. Det är härligt att känna sig fin. Bara i sig själv. Utan att ha dåligt samvete för det. Det går att göra bra saker för andra, för världen, trots att man också gör saker för sig själv. Om jag skulle vinna skulle jag vilja gå bananer totalt och göra en ”Full Extension 4 Paket + Produktpaket Large”. Alltid haft tunt och fjunigt hår, skulle vara fint att testa ett riktigt ”onödigt” men ändå härligt livsbejakande och kravlöst hårstunt. 🙂

 119. Åh! Min dröm är att en dag ha längre hår än till axeln. 🙏🏼 Därför skulle; Full Extension 4 Paket 40 cm + Produktpaket Large & The Creative Color Small vara en självklarhet. Snacka om fräck man skulle känt sig.. Håller tummar och tår att jag vinner! 🍀

 120. Åååh! För mig har det alltid varit svårt att spara ut håret. Dels pågrund av rastlösheten och den egna hårväxten. Därför skulle Full Extension 4 Paket 40 cm + Produktpaket Large & The Creative Color Small vara sjävklart. Tänk vad fräck man skulle känt sig… Håller tummar och tår att jag vinner! 🍀

 121. Vilka fina bilder! Om jag skulle vinna tävlingen så skulle jag ta med hela familjen och åka ned från Luleå för att göra hair extensions. Jag har kollat på det tidigare och tyckt att det verkar som en suverän metod. Och vänlig, för alla! I och med att tidigare resor bara har inneburit jobb för min man och i sin tur har jag och dottern agerat sällskap under resans gång. Två svängar har vi varit iväg, men det hade varit kul att få visa upp umeå för dottern nu när hon är tre år och kan kanske minnas staden. Tidigare var hon 8 månader och sen 1,5 år. Håller tummarna!

 122. Tänk om jag fick börja nästa år,
  med ett helt nytt hår 👌
  Extensions, färg och klipp,
  åh vad jag skulle känna mig hipp 😄

 123. Tjockt hår, är inte något alla får
  Vanligt hår kan vara helt ok, men egentligen inte något för mig
  Om jag nu fick drömma, och slapp min plånbok tömma:
  Ett långt svall, skulle få mig på fall
  Dansande längder. I mängder!
  Bli piffad och fixad av riktiga proffs och sen slippa alltid ha tofs
  Höstsnygg, egoboost, kalla det vad du vill!
  Jag hoppas så innerligt att det är mig priset kommer till

 124. Hade jag vunnit hade jag velat fräscha upp mitt varma, fortfarande delvis solblekta och okontrollerade svall med blonda & kalla Full Head slingor och en ordentlig uppklippning för att få en riktig härlig och fräsch höstfrippa!

 125. Jag har vart mammaledig i ett år snart och har under min graviditet mått ganska dåligt, detta har gjort mig orolig och jag har haft svårt att slappna av! Börjar äntligen hitta tillbaka till mig själv och har fött världens underbaraste lilla pojk! Men mitt hår är så tunnt efter amning och jag är väldigt sugen på att testa hairtalk! Men tycker det är mycket pengar när man är mammaledig! Skulle bli så glad om jag vann!