Festsko i silverglitter som en del av dukningen på ett nyårsbord.

Wokpanna full med nypoppade podcorn.

Festbord med popcorn i guldvita pappersbägare.

ishink i tenn med nyårsbubblor i flaska på kylning.

Skumpaglas med rosa bubblor som hälls ur flaska.

Skorna på bordet! Klackarna i taket! I det här podavsnittet har Erica dukat upp till årets fest med sin mormors glitterskor på bordet. Vi smaksätter popcorn med het chili och ljuvlig parmesan. Men jag vill helst doppa snacksen i dricksglaset innan jag sveper det. För flott är gott. Tryck på gula playknappen så berättar jag hur man gör.

Så smaksatte vi popcornen med ljuvlig parmesan och het chili:
Vi poppade ca 1 dl popcorn i olja, det gav knappt två liter färdiga popcorn som vi delade i två högar.

Medan popcornen var varma blandade vi dem i en bunke med nyriven parmesan (ca 1 dl men vi tror att 2 dl hade varit ännu godare. Jag tycker också att det kunde varit lite smält smör i den här blandningen).

Resten av popcornen blandade vi i en annan bunke med 25 gram smält smör och ca 1,5 tsk smulade chiliflakes (blev rejält starkt men hettan kom först efter att vi hade mumsat på popcornen en stund).

Musik: Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson.

Lyssna gärna på avsnittet om att vara good enough – för en hållbar nystart på ett nytt år!