• Inlägget presenteras i samarbete med Storytel •

Veckans Tävling – Storytel

r036A6810

När man inte hinner läsa böcker är det underbart att istället kunna lyssna på dem. På bussen, vid middagsdisken, när man dammsuger huset. Veckans tävling består av tre månaders fritt abonnemang på boklyssningsappen Storytel och ett par fina orangea hörlurar från Urbanears. Till ett totalt värde av drygt 1000 kronor.

För att delta i tävlingen ska du svara på 

– Hur många böcker kan du spara offline?

– Efter prövoperioden, vad kostar Storytel i månaden?

– Motivera varför just du ska vinna

Storytel har dessutom ett kampanjerbjudande just nu för helt nya kunder – med 30 dagars fri lyssning.

Grattis Hanna som vann tävlingen!  Storytel utsåg vinnaren och beslutet kan inte överklagas.  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

92 kommentarer på “Veckans Tävling – Storytel”

 1. 1. Obegränsat antal böcker offline

  2. Det kostar 169kr/mån (eller 890kr/halvår)

  3. Jag älskar Storytel! Det är flera år sedan jag började och har nu lyssnat på mer än 200 böcker.

 2. Obegränsat med böcker offline.
  Det kostar 169kr / månaden.
  Börjar nu min föräldraledighet med nummer två, tanken är att jag ska promenixa t förskolan och lämna nummer ett, vore toppen att kunna lyssna på alla favoritböcker på vägen tillbaka hem.

 3. Hej. Vilken härlig tävling!

  Fråga 1:
  Du kan spara hur många böcker i offlineläge åt gången som din enhets interminne får plats med. Om du har en Windows Phone är gränsen för offline böcker åt gången per enhet ännu max 5 stycken. När du lyssnat klart på en bok klickar du bort offlineläget och kan spara ner en annan om du vill.

  Fråga 2:
  Abonnemanget kostar 169 kr/mån.

  Jag hoppas att jag vinner eftersom jag älskar att läsa böcker men blev mamma för 15 månader sedan och min dotter har sömn och ät-problematik så vi är uppe flera timmar varje natt och hon äter inte vanlig mat utan ammar helt fortfarande. Jag har inte tid eller ork att sätta mig med en bok. Att kunna lyssna på böcker är ju helt fantastisk, att få tänka på något annat ibland, försvinna in i böckernas magiska värld.

 4. Vad jag förstår har Storytel obegränsat med böcker offline. Det kostar 169 kr i månaden. Älskar älskar älskar böcker men hinner inte läsa så mycket som jag vill. Storytel skulle vara perfekt för mig för då kan jag lyssna och ha med mig boken vart jag än går📚

 5. • Obegränsat antal böcker offline
  • 169kr/månad
  Mitt stora läsintresse har fått sig en konkurrent …jag har börjat sticka vilket också är härligt men jag saknar mina böcker så för mig hade denna vinst varit perfekt… lyssnaläsa och sticka på samma gång…mina favvosar i en fin kombo! 💖

 6. 1. Kan spara obegränsat antal böcker.
  2. Storyte kostar 169 kr/mån.
  3. Nu är det jullov och jag har mina tre barn hemma, det är underbart. Det är dock inte möjligt att avskärma sig med skärm och lur. Nästa vecka börjar skola och förskola igen. Då kan jag unna mig stunderna då bebis sover. Vad passar bättre än att läsa ikapp böckerna jag nuförtiden somnar ifrån. Samtidigt kan jag ta itu med hushållssysslor eller sy. Vinner jag så blir det av!

 7. Det kostar 169 kr i månaden.
  Du kan spara fem böcker offline samtidigt.

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag är inne i en depression och nyligen börjat med antidepressiva. Jag vet att fysisk motion är något som gör att att man mår bättre. Och genom att ha en bok att lyssna på medan man promenerar så känns promenaden lite mer lockande.

 8. Storytel kostar 169kr/ månad, och man har tillgång till alla titlar offline! Jag vill vinna för att återigen hitta vägen in i böckernas land. För att få lite ny input och känna att jag upplever nya platser även om de verkliga resorna just nu mest går mellan jobb, förskola och mataffär!

 9. – Så många som telefonens internetminne klarar (med Windows phone max 5)

  – 169 kr/mån

  – Jag älskar böcker, att läsa på dem, ha dem i min hylla och att läsa om dem, fundera på vilken jag vill ge min tid åt, vilken genre, vilken författare. Jag tycker det skulle kännas enormt lyxigt och privilegierat att någon skulle läsa för mig precis då jag har lust.

 10. 1. Har man en Windows Phone kan man än så länge bara spara 5 böcker i taget offline men med alla andra enheter kan man spara så många böcker som får plats i enhetens internminne.

  2. Ett abonnemang hos Storytel kostar 169 kr i månaden.

  Motivering:
  Jag har alltid läst mycket och har 5 välfyllda bokhyllor och flera bibliotekskort men för 2,5 månad sen blev jag förälder och märker att lässtunderna blir färre och kortare ju äldre min dotter blir. Den främsta chansen till lästid är när hon sover och det gör hon bäst under våra barnvagnspromenader. Ljudböcker är därmed min främsta chans att få lite sammanhängande tid för böcker. De här hörlurarna från Urbanears är dessutom perfekta för mig som har fått veta att jag har en liten hörselskada och inte bör lyssna med hörlurar som går in i öronen men just nu inte har råd med nya hörlurar.

 11. Är det här rätt plats att svara på tävlingen, storytel? Jag testar.
  1) Obegränsat antal. Begränsningen ligger i kapaciteten vid den enhet jag använder. Lagringsutrymme.
  2) 169kr/mån
  3) För att jag i själen blev träffad av Claras ord om att inte längre hinna läsa, men att lyssna på böcker är (har blivit) ett fullgott alternativ. Orden träffade mig för att jag för första gången kände att precis just så är det! Jag måste sluta lasta mig själv för att jag inte längre hinner/orkar/förmår läsa böcker och istället bejaka hur jag kan få det skrivna ordet berättat för mig.
  Jag är gift och har tre pojkar. 10, 6 och 2 år gamla. Jag har ett ansvarsfullt jobb och arbetar mycket (säkert lite för mycket för mitt och familjens bästa).
  Detta inlägg kan tyckas banalt, men jag fick uppriktigt en befriande känsla då jag läste Claras ord om att lyssna istället för att läsa. Att hon accepterat att hon just nu i livet, av olika skäl, inte kan läsa, men lyssna går bra.

 12. Svar på tävling: Man kan spara så många som får plats på enheten så man kan lyssna på hur många man vill offline bara man har plats åt dom:)
  Kostar 169:-/månad och jag vill vinna för att jag ska åka på semester med barnen i 3 veckor och då är det perfekt med ljudböcker då man kan ha koll på barnen i vattnet och samtidigt få lite egentid med en härlig bok = alla blir nöjda och glada:)

 13. Man kan lyssna på obegränsat många böcker offline som jag förstår det och det kostar annars 169 kr/mån.
  Jag har alltid älskat att läsa och som barn/tonåring levde jag konstant med näsan i en bok. Det var mestadels böcker som stod på min önskelista. Men efter en tuff utbrändhet, där jag inte ens orkade hålla i en bok, och med en bebis som aldrig sover har jag en ocean av olästa böcker jag drömmer om att beta av. Kanske kan ljudböcker bli min grej tills jag orkar sätta näsan i en bok och ta ett djupt andetag igen? Jag hoppas!

 14. – Obegränsat
  – 169 kronor
  – Lever just nu ett mycket isolerat liv då jag är hemma ensam med mina bebistvillingar. De små vill läggas vid bröst och jag ammar ofta från 19.00 och stora delar av natten. Att fängslas av en bra talbok skulle förgylla denna krävande tid som tvillingmamma.

 15. Obegränsat med böcker!
  169kr/mån!
  Jag pendlar tre timmar per arbetsdag och vill gärna få den tiden att gå fortare med hjälp av bra böcker!

 16. 1. Man kan lägga obegränsat med böcker online (Stor glädje hos mig när det ändrades!)

  2. 169kr/månad (om man inte betalar halvårsvis, då blir det lite billigare, 890kr/6mån)

  3. Jag älskar att lyssna på ljudböcker! En vanlig dag lyssnar jag säkert minst 6 timmar på Storytel. Jag lyssnar medan jag går hemma och stökar och fixar, när jag pusslar, pysslar, promenerar, kör bil. Tråkiga sysslor blir lite mer uthärdliga om man har en bok i öronen samtidgt. Jag är väldigt nöjd meföd stotytel, men det kostar lite mycket i förhållande till min ekonomi. Men jag betalar vackert ändå, för jag vill inte vara utan! Att vinna den här tävlingen skulle alltså vara perfekt för mig! Jag kan spara pengar i tre månader, och får nya hörlurar dessutom! Det behövs, när man lyssnar hela tiden som jag, är hörlurar något som slits ut lite för fort…

 17. – Obegränsat antal
  – 169:- i månaden
  – Jag är redan hooked! Kund sedan ett par år, men skulle ge abonnemanget till min syster som varit sjuk länge och har en bit kvar av sitt tillfrisknande. Lurarna skulle jag nog behålla själv, har galet ont i mitt ena öra av mina inears, lyssnar flera timmar om dagen 🙂

 18. 1. Obegränsat med böcker offline
  2. 169:- är orginal priset
  3. Jag går många promenader med barnvagnen och snart blir vi även med hund så då blir det ännu fler. Det är perfekta tillfällen att lyssna på böcker. På kvällarna är jag också så trött men det är skönt att somna till en ljudbok. Jag och min sambo har varit nyfikna på storytel för att lyssna i bilen. Detta hade varit perfekt tillfälle att få prova och överraska honom med 🙂

  Varma hälsningar
  Alexandra

 19. 1. Obegränsat med böcker offline.
  2. Det kostar 169kr / månaden.
  3. Jag pendlar till jobbet drygt 2timmar per dag. Har gärna läst men åksjuka och flera bussbyten ställer till det så att få testa lite ljudbok istället hade varit guld värt.

 20. 1) obegränsat offline
  2) 169kr/mån
  3) Jag har aldrig förstått tjusningen med ljudbok utan har alltid älskat att läsa själv. jag prioriterar inte läsningen just nu, och skulle gärna vilja fastna i ljudboksvärlden. Ett par snygga hörlurar och gratisprovapå skulle ge mig en knuff tror jag ☺️

 21. 1) Obegränsat antal böcker offline.
  2) 169 kr/mån
  3) I mitten av månaden börjar jag på ett nytt jobb med ca 1,5 timmes pendling varje dag. Storytel vore perfekt för att göra transporttiden till en härlig lyssningsupplevelse.

 22. En kan spara ett obegränsat antal ljudböcker offline det enda som påverkar är enhetens internminne, helt enkelt hur många böcker som ryms på din enhet.

  Storytel kostar 169kr i månaden.

  Jag har lyssnat lite på ljudbok tidigare och var skeptisk till en början men nu älskar jag det och tycker det är fantastiskt att jag får tid att lyssna på alla de böcker jag samlat på mig men inte hinner läsa! Det är så mysigt att lyssna när jag är ute på promenad, innan jag somnar på kvällen, samtidigt som jag stickar eller att på bussen sätta på sig hörlurarna och försvinna in i en helt annan värld.

  – Efter prövoperioden, vad kostar Storytel i månaden?

  – Motivera varför just du ska vinna

 23. 1. Obegränsat antal böcker offline
  2. 169 kr i månaden
  3. Min pappa har länge läst högt för mig på kvällarna. Ofta läste jag själv i förväg för att jag tyckte det var så spännande. Jag satte in en minimal avriven lapp där jag slutat läsa, för att pappa inte skulle märka att jag läste själv. Att få en bok högläst för sig är bland det mysigaste jag vet och jag tänker alltid på hur pappa (som mått irriterad förstås hittade mina lappar) levde sig in alla karaktärer, med tillhörande röster, såväl ”ungdoms”bok som ”vuxen”bok.

 24. Man kan ladda ner obegränsat antal böcker offline. Storytel kostar normalt 169 kr i månaden.

  Som den student jag är orkar jag tyvärr inte läsa särskilt många skönlitterära böcker när jag lämnat universitetsbiblioteket för dagen. Men att kunna lyssna på dem när jag springer, cyklar, diskar, tränar och handlar vore ett perfekt sett att fylla på med härliga romaner och inspirerande biografier.

 25. 1. Man kan lyssna på obegränsat antal böcker offline, men hur många böcker som går att spara i offlineläge åt gången beror på storleken hos enhetens internminne. Till exempel, om man har en Windows Phone är maxgränsen 5 böcker åt gången. Men det går ju lätt att klicka bort offlineläge när man har lyssnat färdigt och lägga in en ny bok!

  2. 169 kronor/månad.

  3. Jag blev mamma för ett år sedan och drabbades då av en svår förlossningsdepression. För mig blev ljudböcker en sorts terapi, som har hjälpt mig med mina sömnsvårigheter och gett mig välbehövliga avbrott i ångesten. Jag har dock bara Harry Potter-serien på mobilen, och hur mycket jag än älskar Harry Potter så börjar jag bli lite småless nu när jag lyssnar på böckerna igen för miljonte gången. Lite variation vore trevligt, och därför skulle jag hemskt gärna vilja vinna ett tre månaders abonnemang hos Storytel! Och nya hörlurar vore inte heller fel såklart 🙂

 26. – Man kan spara ner hur många böcker man vill och som internminnet på telefonen får plats med.
  – 169:-/mån.
  – Jag pluggar på högskola och läser massor hela tiden i skolan. På fritiden orkar jag inte sitta med böcker vilket är väldigt synd då jag gärna skulle vilja läsa. Ljudbok skulle därför vara perfekt så att jag slapp titta på fler böcker men ändå kunde få ta del av böckernas underbara värld. Jag tycker även att hörlurarna skulle vara väldigt fina min murrigt gröna mössa.

 27. Man kan ladda ner obegränsat med böcker, och det kostar 169 kr i månaden.
  Jag blev tvungen att säga upp mitt Storytel-abonnemang när jag fött mitt andra barn. Jag blev nämligen sjukskriven pga svåra förlossningskomplikationer, och maken är då föräldraledig för att ta hand om barnen då jag inte klarar det själv.
  Ekonomin är alltså inte på topp, och då finns inte utrymme för ”onödiga” utgifter.
  Men jag saknar mina böcker!

 28. 1. Du kan spara hur många böcker i offlineläge åt gången som din enhets interminne får plats med. Om du har en Windows Phone är gränsen för offline böcker åt gången per enhet ännu max 5 stycken.

  2. 169 kronor/månad

  3. Jag skulle vilja vinna för att ge till min pojkvän. Han är så stressad att han inte kan läsa böcker som vanligt för tillfället, så han är väldigt glad att han upptäckt ljudböcker. Dessutom kör han mycket bil för att komma till och från jobbet. Det här är ju helt klart en smidigare variant än att lyssna på böcker från CD. 🙂

 29. 1. Obegränsat med böcker
  2. 169/månad
  3. Som mammaledig är det precis vad jag behöver till alla barnvagnspromenader!

 30. 5 böcker, 169 kr månaden. Jag skulle vilja vinna då jag inte har tid o läsa. Lyssnar mycket på podcasts på jobbet. Vore kul o testa böcker med.

 31. 1. Obegränsat antal (eller så mycket som telefonen har minne till).
  2. 169 kr i månaden.
  3. Jag går just nu en operautbildning som jag drömt om i många år. Jag går i skolan på heltid samt övar några timmar efter skoltid varje dag. Min budget är begränsad eftersom min utbildning är ganska dyr och jag har liksom inte råd att *• unna mig saker •*. Eftersom jag pluggar så himla mycket hinner jag inte läsa i den mån jag skulle vilja. Jag pendlar i nästan två timmar för att ta mig till skolan och den tiden hade passat perfekt att få lyssna på ljudböcker och stilla mitt behov av att läsa!

 32. 1. Obegränsat antal.
  2. 169 kr/mån
  3. Jag brukar promenera långa promenader med min hund flera och under de promenaderna vill jag lyssna på böcker.

 33. 1. Obegränsat antal böcker offline

  2. Det kostar 169kr/mån (eller 890kr/halvår)

  3. Jag Har haft Storytel på prov i en månad, sträcklyssnade på bok efter bok, ekonomin tillåter inte en prenumeration just nu tyvärr.Det gör livet så mycket lättare att ha en spännande bok i örat när alla vardagssysslor måste göras:)hoppas på vinst❤️

  1. 1. Obegränsat antal böcker offline

   2. Det kostar 169kr/mån (eller 890kr/halvår)

   3. Jag Har haft Storytel på prov i en månad, sträcklyssnade på bok efter bok, ekonomin tillåter inte en prenumeration just nu tyvärr.Det gör livet så mycket lättare att ha en spännande bok i örat när alla vardagssysslor måste göras:)hoppas på vinst❤️

 34. 1. Obegränsat!
  2. 169kr
  3. Pluggläsandet har tagit bort lusten att öppna böcker men jag längtar ju efter att höra andra berättelser.
  Kram <3

 35. 1. Med Storytel kan du spara hur många böcker du vill i offlineläge.
  2. Ett vanligt abonnemang kostar 169 pix i månaden.
  3. Jag borde vinna eftersom jag aldrig kan bestämma mig om den lilla timmes egentid jag har varje kväll ska ägnas åt att sy (barnkläder, herregud vilken kliché jag är) eller åt att läsa böcker. Det brukar sluta med att jag slösurfar och bränner hela den där timmen på ingenting eftersom jag velar så förfärligt – men med Storytel skulle jag kunna göra både och! När femåringen i huset dessutom precis håller på att knäcka läskoden skulle barnutbudet av e-böcker kunna hjälpa henne vidare.

 36. 1. Hur många som helst, finns ingen gräns (förutom utrymmet på telefonen då kanske..).

  2. 169 kr/mån.

  3. Som lärarstudent vill jag gärna läsa och hänga med bland de nya böcker som kommer ut, men när kurslitteraturen är utläst är inte motivationen till läsning så stor. En ljudbok vore ju den perfekta lösningen på problemet, tänk att kunna ta en promenad eller gå till gymmet och lyssna samtidigt!

 37. Obegränsat med böcker offline och det kostar 169 kr/mån!

  Jag har tänkt länge på att testa en Storytel eller liknande tjänst men inte kommit mig för. Nu har vi gett oss ut på långsegling och tanken på att kunna sitta ute på havet och samtidigt ”läsa” en bok som man styr är mycket lockande! När jag var yngre läste jag otroligt mycket, men i vardagen har man sällan tid. Nu har jag en vardag full av tid, men oftast svårt att läsa på papper.

  Följ gärna vår resa mot ett mer harmoniskt liv på havet!

 38. 1) man kan ha obegränsat med böcker sparade online.
  2) 169 kr / månaden
  3) läsa har varit mitt stora nöje, men just nu blir det inte så mycket eftersom jag är föräldraledig med en liten 3-månaders bebis. Tänker att kombon barnvagspromenader/ljudbok hade varit perfekt!

 39. Obegränsat antal
  169kr/ mån
  Skulle vilja ge priset till min man som pendlar 30 mil till jobbet och brukar lyssna på ljudböcker i bilen!

 40. *Det är obegränsat antal böcker offline
  *169kr/månad
  *Älskar böcker och har som mål i år att hinna med minst en i månaden så detta hade varit perfekt när jag åker tunnelbana, promenerar eller är på resa.

 41. – Man kan spara obegränsat med böcker offline
  – Storytel kostar 169:- i månaden efter prövotiden
  – Jag älskar böcker och alla världar man får komma in till när man läser dem. Nu börjar snart min C-uppsatsperiod. Den lilla tid jag kommer att få över kommer jag att vilja vara ute i naturen för att ladda om batterierna, och jag kommer definitivt inte att känna mig motiverad till att öppna fler böcker än kurslitteraturen som jag precis har beställt hem. Tro mig, jag har knappt motivation till att öppna dem eftersom jag vet att det kommer att bli många timmar med huvudvärk och hårslit. Men det hade varit trevligt att ta mig ut till riktiga bokvärldar när jag tar mig ut på mina långpromenader.

 42. 1. Man kan ladda ner obegränsat med böcker.
  2. Abonnemanget kostar 169kr/mån.
  3. Jag skulle vilja vinna för att jag precis återupptäckt ljudböckerna värld. Jag är sjukskriven för utmattningssyndrom och kan äntligen följa med i handlingen i en bok igen. Många sömnlösa nätter blir lättare att uthärda med en rolig pod (som din och Erikas) eller en god bok!

 43. 1. Obegränsat antal böcker offline
  2. 169kr/månad
  3. Jag lyssnar inte på talböcker eller poddar annat än när jag är hemma. Men jag vill hemskt gärna. Orsaken är att hörlurar som man stopper in i öronen aldrig passar mig. De stannar liksom aldrig kvar, utan trillar ut. Och så har jag haft svårt att hitta andra hörlurar som jag tycker är snygga och lagom stora. Men DESSA från URBANEARS är ju jättesnygga! Dessa vill jag ha!

 44. 1. Jag kan spara obegränsat med boktitlar offline.
  2. Abonnemanget kostar 169kr/mån efter prövotiden.
  3. Jag skulle vilja vinna för att jag har länge velat prova en ljudboksprenumeration, men vet inte vilken som är bäst. Har provat låna ljudböcker från biblioteket och tycker jättemycket om det men där är så begränsat. Tycker jättemycket om ljudböcker och vill kunna lyssna när jag promenerar eller städar, det får en att tänka på annat än det trista i vardagen.

 45. 1. Obegränast antal böcker!
  2. 169kr/mån!
  3. Sista året på gymnasiet jag nu går, en tid som på många sätt är väldigt svår. Inte nog med att ett gymnasiearbete ska lännas in, jag måste också ha tid för vännen min! Ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Idrott, skola och familj, jag hinner inte göra allt jag vill!! Böckerna i min hylla som ej får en chans, stackars böcker, allt jag vill är att bjuda er på dans! Istället hoppas jag kunna vinna detta, så ert innehåll mig ändå får mätta.

 46. Obegränsat antal

  169 kr/mån

  Älskar böcker, har alltid varit en bokmal ;-). Tyvärr fick jag en tråkig följdsjukdom efter influensa med hjärnhinneinflammation och kan nu inte läsa alls pga ständigt dubbelseende. Omger mig fortfarande med mina älskade böcker men kan som sagt inte läsa längre vilket är en stor sorg. Ljudböcker är ett bra substitut tycker jag o därför vore det roligt att vinna.

 47. 1) Obegränsat antal (som din enhets minne har utrymme för).
  2 ) 169 kr/mån
  3) Jag har inte vågat prova att lyssna på böcker eftersom jag älskar att läsa och är rädd att upplevelsen blir sämre. Men vinner jag lovar jag att göra det och kanske upptäcka nåt fantastiskt som jag fastnar i?! Vore ju himla praktiskt iallafall.

 48. Åh, detta är verkligen en tävling för mig då jag är precis nybliven mamma och inser att jag inte kommer hinna läsa lika många böcker nu som tidigare. Men Storytel känns som ett himla bra alternativ vid barnvagnspromenader, amning och alla andra vardagliga sysslor.

  Och så till frågorna:

  1. Du kan spara hur många titlar offline som helst så länge de får plats ¨på din enhet.
  2. Ett abonnemang kostar 169 kronor i månaden.

 49. 1. Obegränsat (!)
  2. 169 kr i månaden
  3. Jag längtar efter att läsa men hinner aldrig! Skulle jag vinna ett par snygga lurar som som inte skaver i öronen och en prenumeration på Storytel så skulle jag inte behöva välja bort sysslor för att prioritera läsning. Då kan man ju göra både och! Multitasking när den är som bäst alltså. Håller tummarna och tackar för tipset!

 50. -obegränsat
  -169:-/mån

  Jag skulle vilja vinna det till min mamma. Hon har fått hjärtsvikt och en hjärtkapacitet på 37%. Hon har alltid varit en klippa i mitt liv. Alltid funnits där o ställt upp.
  Jag bor nu 60 mil ifrån henne och kan inte vara där o hjälpa henne o pappa. Hon älskar att läsa och tänk om hon skulle få ett par fina hörlurar och kanske orka sig ut på en promenad med en bra bok i öronen. Kanske skulle det motivera henne att komma ut oftare.

 51. Man kan ha obegränsat antal böcker i offlineläge, eller i alla fall så många som ryms på telefonen, plattan osv. Det kostar 169 kr i månaden eller 890 kr för ett halvår.

  Jag älskar böcker och läser jättemycket, har även läst en del e-böcker men inte provat ljudböcker. Jag ska snart börja pendla med tåg och buss till jobbet så det hade varit perfekt att kunna lyssna på böckerna då! Då kan jag njuta av boken, rösten och resan.

  Med vänlig hälsning, Anna

 52. 1. Obegränsat!
  2. 169kr/månad
  3. Jag har alltid älskat att läsa böcker, men sen jag fick första barnet för 5 år sen har tiden inte räckt till. Men jag saknar det. Nu ska jag börja jobba heltid igen & vid busspendlingen till & från jobbet, samt på lunchpromenaderna skulle det passa ypperligt med Storytel i öronen!!

 53. Huur många som helst kan man spara offline – det är bara den egna lagringen som sätter gränserna! 🙂
  Ungefär lika mycket som en inbunden bok kostar i bokhandeln – 169:-/månaden!

  Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar att läsa, och jag skulle verkligen vilja ge det här med att lyssna en chans – tidigare har jag varit väldigt anti för ”det är väl ingen vits med att lyssna, när man kan läsa!” Men, jag får nog faktiskt ta att ge med mig där och jag tänker att det här vore en rolig start 🙂 Speciellt eftersom jag inte har råd att skämma bort mig själv med den här typen av lyxvaror då jag studerar 100% och jobbar halvtid för att slippa ta CSN-lån 🙂 Det hade varit superroligt att få ta del av det här och även få med sambon på tåget, han lyssnar gärna – men tycker läsandet är förbaskat tråkigt! 🙂

 54. 1, hur många man vill! (Eller enheten klarar)
  2, 169 kr månaden.
  3, men små barn hinner man knappast läsa några böcker så att lyssna på böcker har blivit min grej. Långa promenader när lillan inte kunnat somna har blivit en fröjd. Lyssnade precis klart på en man som heter Ove.

 55. 1. Obegränsat antal böcker
  2. 169 kr i månaden
  3. En underbar vinst. Jag har bestämt mig för att börja gå till jobbet/stan/affären/vänner istället för att ta bussen. Detta med tanke på alla vinster det kommer generera för min hälsa, min ekonomi och för miljön. Den här vinsten kommer därför komma väl till pass då jag behöver ett par bra lurar och underhållning under dessa promenader. Jag har redan sett ut flera spännande böcker som jag vill lyssna på och jag ser fram emot ett hälsosamt år med många härliga bokupplevelser. Dessutom kommer lurarna användas till mycket musik- och poddlyssnande då jag har inset att telefonens standardlurar inte är så bra trots allt…

 56. Jag kan spara så många böcker jag vill online, det är obegränsat antal.
  Storytel kostar 169:- i månaden.
  Nu när det är vinter går jag till min arbetsplats. En promenad som tar ca 25 minuter. Skulle verkligen vilja ha ett bokabonnemang så att vägen inte känns lika långrandig. Vilken bonus att dessutom få ett par hörlurar i favoritfärgen.

 57. 1. Du kan ladda ner obegränsat med böcker offline.

  2. 169 kr/månaden

  3. Jag vill vinna för att ge bort vinsten till min kompis som precis går igenom en tuff separation. Hon är så modig och åker snart ensam till Mexico för sol och pepp och under resan vore Storytel ett härligt sällskap!

 58. Obegränsat med böcker.169kr i månaden.Jag älskar att läsa böcker men också att lyssna på böcker,ett smart sätt att varva ner i en stressig vardag.

 59. 1. Obegränsat
  2. 169kr/mån
  3. Skulle ge abonnemanget till min dotter som har svårt för att läsa. Jag hoppas att genom att lyssna på böcker kan hon upptäcka dess fantastiska värld.

 60. Lyssna på hur många böcker du vill offline.
  169kr/månaden.
  Jag har länge tänk skaffa mig ett abonnemang men inte fått tummen ur. Åker snålskjuts på sambons konto, men man kan ju inte lyssna 2 personer samtidigt 😂.

 61. Hej!
  1. Obegränsat med böcker offline.
  2. 169 kr i månaden.
  3. Jag jobbar mycket med händerna, stickar provexemplar efter provexemplar. Skulle verkligen blir så mycket roligare om jag kan lyssna på böcker samtidigt.

 62. -Man kan spara obegränsat med böcker online.

  -169 kr/månad

  -Jag skulle ge de tre månadernas lyssnande till min sambo. Han läser sällan ”vanliga” böcker men har nyligen upptäckt ljudböckernas värld och gillar att lyssna i bilen och då han jobbar. Eftersom jag själv är en bokälskare är jag glad att han också får upptäcka böckernas fantastiska värld!

 63. Obegränsat, bara telefonens lagringsutrymme som styr.
  169kr/mån

  Jag ska börja studera nu till vårterminen och jag som älskar böcker är lite rädd för att jag bara kommer orka med kurslitteratur. Men när du tipsade om Storytel tänker jag att det är ett smart sätt att fortsätta konsumera böcker!

 64. Det finns ingen begränsning på hur många böcker du kan ladda ner
  Det kostar 168 :-/månaden

  Jag älskar att lyssna på ljudböcker och detta vore toppen då jag sitter mycket i bilen i jobbet. Tänk att få flytta in i böckernas fantastiska värld samtidigt som jag förflyttar mig i den verkliga världen!

 65. Du kan spara ett obegränsat antal, beroende på enhetens kapacitet och det kostar 169 kr i månaden.
  Jag längtar så mycket efter böcker och läsande att det värker i mig. Jag minns hur jag i barndom och tonår fann den där magiska världen bland böckerna och blev helt uppslukad. Efter en total utmattning som har tagit flera år av mitt liv har jag nu börjat försöka läsa mer igen. Det är en kamp som ger mig sorg men jag vägrar ge upp det. I våras tog jag en provmånad och lyssnade på ljudbok och det var en överväldigande tacksamhet att få leva bland böckerna igen. Det skulle vara så fint att få komma in dit igen.

 66. 1. Obegränsat antal böcker offline

  2. Det kostar 169kr/mån (eller 890kr/halvår)

  3. Jag kör 1,5 timme bil till jobbet enkel resa dagligen och skulle uppskatta om jag kunde lyssna på en ljudbok samtidigt som jag kör. Jag älskar att läsa böcker men finner tyvärr ingen tid till det just nu, med Storytel kan jag lyssna istället för att läsa mina favoritböcker. Jag håller tummarna att jag vinner.

 67. Obegränsat med böcker offline.
  Det kostar 169kr / månaden.

  Med storytel i örat går allt så väldigt lätt.
  Laga maten, gå ut med hunden och vika högarna med tvätt.
  Att svabba golvet går som en virvlande dans
  När jag i lurarna befinner mig någon annanstans.
  Och mängden av titlar gör det Enkelt att hitta något bra.
  Även om behovet av böckers innehåll ändras da’ för da’.

 68. 1 Obegränsat antal
  2 169 kr/ månad
  3 Att lyssna på en riktigt bra bok är en lindring för själen och ett av mina nyårslöften var att vara snäll mot mig själv Så detta hade ju passat alldeles utmärkt Hoppas på tur❤

 69. 1. Obegränsat med antal böcker offline
  2. 169 kr/mån
  3. Jag har haft storytel i snart 3 år och det har verkligen öppnat en helt ny värld för mig. Jag lyssnar alltid på en bok. Det ger mig så mycket. Jag kan inte somna på kvällen utan att lyssna lite bok. Disken är numer kul eftersom jag då kan lyssna på en bok samt det brukar alltid bli liten kvällspromenad så jag kan lyssna på en bok. Å det bästa, när jag cyklar till jobbet, så lyssnar jag på en bok. Nu skulle jag vilja dela med mig av detta härliga nöje till min väninna Vanya som alltid har läst mycket men hinner inte det för tillfället eftersom hon driver både bondgård och har 4 barn. Så jag skulle så gärna vilja dela med mig detta till henne.

 70. Obegränsat antal böcker offline.

  169 kr/månad.

  På måndag börjar jag ett nytt jobb, vilket för min del innebär flera timmars pendlande i veckan. Eftersom jag lätt blir åksjuk skulle Storytel vara perfekt. Jag hoppas verkligen att jag vinner 😊

 71. Jag vill vara med i tävlingen!
  – Obegränsat med böcker offline
  – Efter prövotiden kostar Storytel 169 kr/månad
  – Min svaga kropp ska bli stark och därför har ett gymkort införskaffats. Att träna är så träligt bara, jag sitter hellre och läser! Är det något som skulle göra gymbesöken betydligt trevligare är det att kunna lyssna på böcker samtidigt, och dessutom göra det med stil!

 72. 1. Det är obegränsat antal böcker offline.
  2. Det kostar 169 kronor i månaden
  3. När en sitter på ett kontor helt ensam utan någon att prata (som jag ) med är det alltid trevligt att få sällskap på andra vis, till exempel ljudböcker! Hade varit perfekt!

 73. Fråga 1. Obegränsat med böcker offline.
  Fråga 2 Det kostar 169kr i månaden.
  Fråga 3. Från att ha vart bokslukare blev jag helt utsvulten på läsning när jag fick barn. 3 år senare och jag kan fortfarande inte läsa ordentligt. Att lyssna är det som kanske funkar, hoppas jag!

 74. Hjälp, vilken trevlig tävling!

  1. Jag kan spara så många böcker som jag har plats för på telefonen (dvs obegränsat, men beror på telefonens kapacitet).
  2. Det kostar 169 kr/månaden.
  3. Tidigare använde jag faktiskt Storytel. De har många titlar, både klassiker och moderna. Möjligheten att både lyssna och läsa är fantastisk! Med Storytel så ökade mitt läsande (och lyssnande) markant. Jag pendlar till och från jobbet, det blir ganska många timmar i veckan. Eftersom att jag inte kan läsa på bussen pga åksjuka så lyssnar jag istället. Men tyvärr rymdes inte lyxen av att lyssna på ljudbok i månadens budget längre.
  Jag saknar Storytel! Därför vill jag vinna. Jag vill få tillbaka min morgon- och kvällsavkopplingsstund.

 75. 1. Obegränsat antal böcker i offline-läge
  2. 169 kronor i månaden
  3. Hår tillbaka till jobbet på heltid på måndag, är lite nervös efter att ha varit sjukskriven. Att kunna lyssna på en bra bok på väg till och från jobbet och på lunchen tror jag skulle göra stressen mildare.

 76. 1) Obegränsat antal
  2) 169 kr/mån
  3) Känns som jag är värd att vinna och som jag skulle njuta.

 77. 1. Man kan ladda ner obegränsat antal böcker för att lyssna offline!

  2. Kostar 169 kr/mån

  3. Jag älskar att nyttja ”dötid” till något vettigt. Exempelvis pendlingstiden på bussen på väg till jobbet. Det är också ett tillfälle för egentid då jag gör sånt som går att göra i en telefon. Ljudböcker hade varit toppen!

 78. 1. Obegränsat antal böcker offline

  2. Det kostar 169kr/mån

  3. Jag är mitt uppe i en tuff cancerbehandling och är för trött för att läsa och för dålig sjukpenning för att betala själv.

 79. -Obegränsat antal böcker offline.
  -169 kr/månand
  -Pga utmattningssymtom kan jag inte läsa en vanlig textbok längre, att lyssna skulle vara fantastiskt!

 80. 1.) Obegränsat antal böcker!
  2.) Det kostar 169kr i månaden
  3.) Tajmingen för att vinna detta kan inte komma mer lägligt. Jag lämnar över föräldraledigheten till min man och ska börja min pendling till jobbet, vad kan passa bättre än att ha böcker i lurarna?! Älskar böcker och vill ta tillvara på restiden på bästa sätt!

 81. • Obegränsat antal böcker offline
  • 169kr/månad
  – efter utbrändhet har jag svårt att hitta tillbaka till läsintresset jag hade inna då en bok eller två i veckan var standard.. försöker som kittla igång intresset på alla sätt jag kan, där skulle alltså en vinst sitta fint till. (plus att mina hörlurar gick sönder härrom dagen haha tajming)

 82. – Jag kan som flest spara 5 böcker offline åt gången.
  – Storytel kostar som abonnemangsform 169 kr/mån.
  – Jag studerar på universitet och känner att jag inte har ork att läsa mer böcker än just studielitteraturen, men vill så gärna ta del av vokabulären och att resa i min läsning på det sätt som jag gjorde när jag var liten. Jag skulle vilja lyssna på riktigt bra böcker när jag pendlar till skolan, sitter och virkar, står och diskar och är ute och promenerar. Sen är de orangea lurarna verkligen min färg!

 83. Numera kan man ha obegränsat antal böcker.
  Det kostar 169 kr i månaden.
  Jag vill vinna för att det är enda sättet för mig att ”läsa” böcker. Kan inte koncentrera mig på text och har inte möjlighet att sitta ifred och läsa. Dessutom var hörlurarna otroligt snygga.

 84. Obegränsat antal böcker 🙂
  169 kronor kostar det 🙂

  Jag vill så otroligt gärna vinna då jag älskar böcker och nu har mycket som händer i livet. Det hade underlättat att kunna lyssna på böckerna, hade varit såååå underbart!

  Tack 🙂

 85. 1. Obegränsat

  2. 169:-/månad

  3. Jag älskar att läsa och drömma mig bort i alla möjliga kategorier inom litteraturen. Oftast så finns inte så mycket tid och energi över till detta intresse med småbarn, arbete och andra fritidsintressen.

  Men just nu när jag är hemma och sjukskriven med dålig rygg så finns tiden, men tyvärr inte orken att hålla alla tunga böcker uppe. Så vad skulle väl passa bättre då än tre månader med Storytel och ett par ur snygga hörlurar.

 86. 1. Obegränsat (eller så mycket som får plats på enhetens minne)
  2. 169 kr / månaden
  3. Jag älskar böcker, har mängder hemma men jag finner aldrig tiden att läsa dem pga alldeles för många timmar på jobb. Jag pendlar 4 timmar i bil varje dag till och från jobb och skulle älska att få tiden till att lyssna på alla fantastiska titlar Storytel har visat sig erbjuda. Plus att det är ett nyårslöfte, att läsa minst en ny bok i månaden under 2017, rangordna dem och ge ut min lista på förslag. Detta skulle Storytel kunna vara en del av 🙂

 87. Hej!
  1. Det är obegränsat! Så länge din mobil har plats finns Storytels böcker där redo att fylla den 🙂
  2. 169 kronor!
  3. Jag har lovat mig själv att börja läsa mer böcker. Då jag älskar att lyssna på poddar tänker jag att ljudboksformatet borde vara perfekt?! Och att få lyssna med ett par riktiga hörlurar istället för ”in ears” som snarare borde heta ”out of ears” då de har en tendens att ramla ut stup i kvarten vore fantastiskt.

 88. Svar: Obegränsat // 169 kr

  Jag är så innerligt trött på kurslitteratur efter 8 års studier, och vill bara drömma mig bort i skönlitteraturens underbara värld! Jag har så mycket att ta igen, så många vill läsa-böcker att plöja: att lyssna på böcker ger en inre ro, ett lugn som jag finner alldeles speciellt härligt. När våren kommer vill jag gå långa promenader och varva lyssnandet på böcker med att njuta av fågelsången! Jag har dessutom en besvärlig tandläkarbehandling framför mig som kommer att ta flera månader, och jag skulle gärna vilja kunna lyssna på böcker medan jag ligger där och de borrar i mina käkben och gräver i min mun!!