I fredags signerade jag och Annakarin en trave tackkort till alla er som var först med att beställa från Miss Clarity.

Vi hade förutsett att det skulle kunna bli hårt tryck på sajten vid kollektionssläppet och därför hade vi utökat kapaciteten.  Men vi kunde aldrig ana att det skulle bli ett så här stort intresse. Webbshoppen klarade inte det enorma trycket utan gick ner. IT-avdelningen fick stanna kvar till midnatt för att försöka lösa situationen. Och jag är jätteledsen för er som fick kämpa för beställning och inte lyckades komma fram. Vi ska se över det här till nästa gång så att ni hinner klicka hem en klänning utan panik. Vi vill ju inte att någon ska behöva känna stress när de handlar! Och har ni någon fråga om er beställning så maila Provrummet – de är alltid snabba att svara. Men bortsett från teknikproblemen så måste jag bara säga att jag är så himla glad för responsen. Överväldigad faktiskt.

Redan de första timmarna blev stora delar av kollektionen slutsåld. Det är dock bra att veta att det alltid blir några returer av plagg som köps över nätet. Har den storlek du själv var ute efter tagit slut kan du därför sätta upp dig på att bevaka plagget på Provrummet. Får vi en retur i din storlek har du då möjligheten att norpa den när den kommer in.

Många återförsäljare har också hört av sig och visat intresse. Och även om vår tanke alltid varit att bara erbjuda kläderna på nätet funderar vi nu på om vi måste utvidga konceptet.

Vi kommer få in samma klänningsmodeller i fler färgställningar och mönster inom några veckor. Håll ut ni som blev utan!