I början av sommaren skrev jag om hur jag murade en odlingsbädd för kryddor. Efter ett tag murade jag en precis likadan till bredvid.  Kryddorna har verkligen trivts i dessa bäddar och nu börjar “pallkragarna” bli ännu mer patinerade och fina. Det är dags att skörda kryddorna men jag drar bara ut på det. Koriandern är överblommad och basilikan har frusit ihjäl men ytterligare en koriander och enorma mängder persilja har jag kvar att ta reda på.

Myntan – vad gör jag med den? Den är väl inte så god att torka och ha i mat. Kanske torkar och gör te istället! Te och ett härligt fotbad.

Det ska bli spännande att se hur kragarna klarar vintern – om de fryser sönder eller ej. Funderar på att täcka över dem med presenning när jag skördat – men vet inte om det bara bildas kondens under den? Jag har ju inte murat ihop stenarna utan bara lagt dem på varandra så jag hoppas och tror ändå att vintern ska gå bra!