berlocker

berlocker

Mitt favoritsmycke just nu är mitt berlockhalsband. Det består av smycken som alla betyder mycket för mig men som är lite trista att ha hängande en och en. itsället har jag dem i en klump kring halsen.
från vänster

rosa sten – arv från farmor
lyckoamulett – gåva från kompis mormor (tack Desiree)
bild på jesus – gåva från en av mina bästa kompisar, Elina
medaljong – också en gåva från Elina. Inuti är bilder på hon och mig
namnbricka "Jakob"  – dopgåva min pojkvän fick från sin mormor
strasshjärta – present från min Jakob
blått hjärta i "muranoglas" gåva från min moster
och mitt kors – konfirmationsgåva.

Åh, jag älskar detta halsband. Känner mig alltid så välsignad när jag har det. Mardrömmen vore ju dock att tappa halsbandet, och därmed alla mina favoritberlocker samtidigt. gaah, tanken ger mig svettningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “berlocker”

  1. hel skön sida. vill dock fråga en sak, är på jakt efter en klänning ifrån “object” och undrar om du, eftersom du har ett par saker ifrån dem i din garderob vet vart jag kan hitta affärer som har det märket eller /och om de har en hemsida (letat ihjäl mig). bor i helsingborg, skåne. mkt tack!

  2. hel skön sida. vill dock fråga en sak, är på jakt efter en klänning ifrån “object” och undrar om du, eftersom du har ett par saker ifrån dem i din garderob vet vart jag kan hitta affärer som har det märket eller /och om de har en hemsida (letat ihjäl mig). bor i helsingborg, skåne. mkt tack!