clara kommer ut ur garderoben

Hey. Ok. Jag måste erkänna. Nu är det dags. Dagen är kommen att kliva ut ur garderoben och berätta: Jag gillar inte film!

Jag gör faktiskt inte det! Jag har svårt att koncentrera och dessutom stör jag mig ofta på skådisarnas utseende. Vilket förstör stämningen ännu mer.  Trots denna sjuka, vilket onekligen verkar vara en sjuka, gillar jag ju att samtala med människor. Men på grund av min filmkunskapsbrist så sitter jag alltid där som ett fån när de droppar filmrepliker "may the force be with you" (är det star wars eller gudfadern?)  och skrattar nervöst för att dölja min genanta okunskap. Men eftersom att jag ingalunda tänker börja se film, för att blenda in med folksamlingen, så kommer nu den ultimata guiden till "Filmer underbaraclara inte sett och därför inte vill höra talas om" Håll till godo:

Gudfadernfilmerna
Star Wars filmerna
Sagan om ringen filmerna
Rockyfilmerna (visst är det flera???)
Jurassic Parc filmerna
E.T.
Shrek
Matrix
Xmen
Gladiator
Terminator
Die Hard
Hajen
Fyra bröllop och en begravning
Apornas planet
Alien
Pulp fiction
The blair witch project

Prata däremot gärna om:
Bridget Jones dagbok (den har jag sett, och vet intrigen,eftersom att den baseras på Jane Austens underbara roman "Stolthet och fördom". Böcker is the shit, de kan jag allting om!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “clara kommer ut ur garderoben”

  1. vi är i ganska samma liga.. av dom där har jag sett pulp fiction, e.t och någon jurassic… pulp fiction är grym, resten känns inte lika.. nödvändiga.

    jag säger att film är kul, men jobbigt att koncentrera sig alltså.

  2. Jag var bara tvungen att kommentera för jag tyckte detta inlägg var underbart! “Filmer jag inte vill höra talas om”, priceless!
    Jag är ju dock filmfreak, men jag tycker det är underbart när folk vågar stå för att de inte sett alla de där “stora”.
    Nu ska jag fortsätta läsa hela din blogg! Jag har gett mig sjutton på att jag ska läsa hela även om det kommer ta mig hela helgen.