Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Metallicklänning”

 1. Önskar jag också hade en magisk garderob som trollade fram “to die for” klänningar. För det skulle jag, DÖ för din klänning alltså.

 2. Sandra: haha, ja det kan bli så när man har mycket kläder, man vet inte vad man har tillslut. Kul att du gillade den 🙂
  BLing Bling Girl: Ah, vad roligt att du gillar den. En outfitbild kommer senare i vår!
  Beatrice: Tack och bock 🙂

 3. “ja, det kan bli så när man har mycket kläder, man vet inte vad man har tillslut”.. Haha, tänk om det ändå vore så väl! Tjusig klänning som vanligt, jag har en föraning om att den kommer sitta som en dröm på dig i sommar, ska bli kul att se!

 4. Moser: tack 🙂
  Sarah: ursäkta om den där kommentaren lät..stroppig eller nåt! Det var inte min mening, sanningen är väl att det inte handlar så mycket om mängden kläder som mängden förvaringsställen. Det ligger kläder överallt där jag bor, undanstoppade på de konstigaste ställena. Då gör man sådana här fynd 🙂

 5. Tack så mycket för kommentaren 🙂 Jag undrar hur du har fått den där Rosa Bandet på din sida, högst upp till höger?
  Tack!!

 6. Britta: tack sötnos!
  Karin: det var så lite så!
  Görel: åh coolt! är det vintage eller?
  Hanna: tackoch bock 😀
  Jennefer: jag önskar jag kunde svara. det var någon annan bloggare som tipsade om det förut, tyvärr minns jag inte hur man gjorde. Ledsen att jag är till så dålig hjälp!!!