snapshot

109274-838

Fyndade en hel massa idag på Myrorna. Två par skor och två tröjor och ett par shorts. Alltsammans för ca 250 kronor. (Bilder kommer sedan). Nu sitter jag mest och har väldigt mycket magkatarr. Det är sådär lagom trevligt.

Jag bjuder på ett snapshot från en fotografering förra vintern. Iklädd någon slags spetstårta som gjorde mig rund och härligt oformlig. Hårfärgen var mystiskt rödbrun och naglarna mörk magenta.

Tjolahopp!

Världens sötaste hängselbyxor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “snapshot”

  1. Vilken söt bild! Du har en så fin och personlig stil det syns verkligen att du trivs i den. Fint med lockar också.. nu blir jag sugen på att skaffa locktång!

  2. Har upptäckt att det finns fler Cicci som kollar bloggar. Bästa att inte bli förväxlad. Håller med Linda K och övriga läsare att du är SUPERBRA. Din stil är din och så lagom egen. Man blir inspirerad. Go Clara!!!!!!!!

  3. Clara! Varje gång du skriver något det senaste tänker jag: Jag med! Först oron, sen 178 cm lång och nu magkatarr! Du är nog en bra människa :P.

  4. Gorgeous! Jag tycker mig ana lite Prada-fransar fast i vitt, där runt midjan. Du är såååååååå rätt Clara! 😀

  5. Guud vad du har förändrats.
    Behåll utseendet som du har nu. Ett gott råd från mig. Du ser verkligen så vacker och sprödlande fri ut på varje bild man ser.