Barndomens glada dar, jaja, barndomens glada dar.

109274-882

Det finns ingenting som är roligare än att vara ute och leka på våren. När jag cyklade till Maria igår såg jag massor av ongar som lekte kurragömma eller åkte sparkcykel och hoppade studsmatta! Jag längtar nästan ihjäl mig efter att vara ute och leka sena vårkvällar när det aldrig vill bli mörkt, och man aldrig vill gå in! Känner för att dra ihop mina gamla vänner och spendera en hel kväll lekandes knutgubbe och kurragömma med dunk. Eller varför inte spela kula? När jag plockade fram mina kulor idag minndes jag att jag pillade in dem i munnen när jag var liten. Allihop i en enda glassörja. Med jord och skit. Normal unge.

Barndomens glada dar, ja ja, barndomens glada dar.

Barndomsvänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Barndomens glada dar, jaja, barndomens glada dar.”

 1. Jag minns verkligen hur man var ute hela kvällarna, det var ljust så länge och man kunde leka ute varje dag. Gud vad härligt det var! Ibland vill jag bara var 6 år igen!

 2. Jag har en hel plastpåse med kulorna kvar! De många olika sorterna… spaghettikulorna, segelkulorna, stenkulorna och allt vad man kallade dem.. 🙂

 3. Linnea: ja, den åldern var totalt överlägsen!
  Ulrika: nej, jag veet! Barnen får ärva dem 🙂
  Mdm Bricolleur: åh, wow, det vore coolt!
  Anonym: haha, urs, jag veet. Jag med!
  Olivia: åh, ja juste de hade ju olika namn! Npstalgii!