Dagens flickboksframsida

109274-892

Åh, bara för att flickböckersframsidor är det finaste i världen får de nu en egen kategori av mig. Dagens flickbok heter den. Inte för att jag varje dag kommer att plåga er med en flickboksframsida. Men ändå!
På vift är förövrigt en skitabra bok. Kolla in Sandytofsen i bästa Greaseandan och hunken bakom henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Dagens flickboksframsida”

  1. Åh den författaren har jag läst något av. Jag gick faktiskt upp och kikade igenom mina ärvda flickböcker och hon fanns alldeles säkert med bland dem.

  2. Finfint! Om du inte är för rädd om innehållet kan du ju göra om det till anteckningsböcker, genom att fästa omslaget runt ett block papper ; ) Har sett sånt säljas på lite designmarknader här och var…

  3. Emma: jaop, hon skrev många sådana här böcker 🙂 hon är underbar!
    Cajsa: åh, fysikens vilket bra tips!!! Det ska jag testa snarast!! TaCK!