Urs, den här dagen var lixom inte toppen. Huvudvärk och trötthet. Nej, no, men nu är jag ledig i två dagar tjo faderittan!

Nu har jag ätit palt för tredje dagen i rad. Nog för att det är gott, men det måste ju finnas gränser. När jag och Jakob reste hem från Indien hamnade vi med ett gäng skånska backpackers. De talade om vilken mat de längtade efter. En tjej svarade renskav. Hennes svar möttes av buurop som om hon föreslagit friterad råtta eller något annat vidrigt. (Jo, tjena!) Att mat kan vara så olika för olika människor. Renskav, palt och köttsoppa, det är min favoritmat! Hur någon kan jämställa det med friterad råtta och pölsa, det övergår mitt förstånd. Jaja…

En annan snöplig sak som hände mig idag var att klacken lossnade från mina kilsandaletter. Tjong flög den av där jag gick på stan. Jag var tvungen att kväva mitt gapskratt eftersom att jag var ensam. Sedan strövade jag oberört vidare barfota. Jag såg ut som en riktig blottare. Nakna ben och inga skor. Endast en stor trenchcoat. Akta er småkillar, här kommer blottartanten!