en rar porslinspjäs

image1580

image1583

Titta vilken rar liten skål jag fick av mamma häromdagen. Hon hade hittat den för femton kronor.
Jag tror att jag ska förvara små karameller i den. Men de måste vara söta att se på, inte bara att äta. Det ska vara fint i den fina skålen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “en rar porslinspjäs”

 1. Hej älskade! En hälsning från Derby. Ert lilla (stora) hem är fint som snus, och större än alla skålar, lampor och prycklar är kärleken som bor där. Har försökt shoppa, men jag är helt småbarnsskadad och har tappat stinget totalt. Wish you were here…Köpte en påse nötter. Tragiskt. Och så tyckte jag att det var 10 gånger roligare på Sommerfield-stormarknad. Köpte ett spagetti-mått. Jag skäms. Vi ses snart! Kramar till dig och Jakob…

 2. Har kikat runt endel på din blogg nu och måste säga att den är supermysig. Den inspirerar en verkligen till, jag vet inte vad riktigt. Men bara till att vara glad och sig själv antar jag. Och du har massa söta kläder och pryttlar i allmänhet.
  Ha det underbart!

 3. FASHIONholic: nåh, det visste jag inte 🙂
  Linnea: åh, ja man blir så glad av den!
  Sandra: Detsamma hörru. Kram
  Cicci3: ja visst är den 🙂
  Elina: Åh, patetiskt 😀 men då sparar du ju pengar i alla fall. Ta hand om er därborta. Stora kramar till er och bebben
  Emelie: Vad roligt! Det är verkligen mitt mål med bloggen och jag är glad att det framgår 😀 Ha det underbart du med :*
  S: åhå, ja, det är nästan så man blir avundsjuk på sig själv 😛 höhö. Nämen,trevlig helg på dig!

 4. Jag har precis hittat till din blogg och kollat igenom den. Blev förtjust direkt så nu kommer jag garanterat fortsätta kika in här 🙂 Blir mer än inspirerad av dina outfit- och prylbilder!

 5. Har en likadan men det är en lampa (exakt samma mönster men en lampfot) Det står made in Italy under