Som motvikt till gårdagens matkris hade jag en smärre klädkris idag. På lunchen for jag hem och bytte kläder dessutom( för en fotografering) Det kändes så fjantigt att komma till eftermiddagslektionerna i ny outfit. Men jag han verkligen inte byta. Och jag var så stressad att det nästan fick mig att svimma. Det svartnade för ögonen när jag skulle öppna ytterdörren inifrån och den var låst. Jag kom inte ihåg hur jag skulle öppna den! Jakob fick visa. Nu ska jag skärpa mig, har ju varit så duktig hela hösten på att inte stressa.

I alla fall. Jakob, den ängeln, steg upp och cyklade och handlade mat till mig imorse så att jag inte skulle behöva äta saft till frukost igen. Ja, han e sweet.

Redovisning idag som gick skapligt. Tog dock på mig en för kort kjol och jag kände att det blev lite för mycket ben i debatten. Eller hur jag nu ska formulera det.

Nu orkar jag inte skriva mer, för jag pladdrar bara iväg mellan ämnena och klagar och gnäller. Jag gissar att ni har lika decemberstressat som jag? Mitt enda råd är att försöka avboka sådant som kan avbokas. Åhåhå, någontng jag själv borde göra. Omgående.