i köksfönstret

I julklapp fick jag presentkort på blommor av Jakobs snälla mormor. Eftersom att jag älskar blommor var det en perfekt present. Jag har inhandlat några olika men bland annat den här söta apelsinblomman. Fin tillsammans med mitt pressade glas. Som jag fått dels från faster Inger, Tant Märta och loppisar. Den perfekta kombon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “i köksfönstret”

  1. å, det skulle jag också vilja ha , ett presentkort på blommor.. älskar att fylla rummen med vackra blommor, känna doften.. lovely:)

  2. Hej Clara och tack för en fin blogg som jag läser varje dag!
    De där blommorna du har i krukorna på fot som ju är någon slags kaktus har jag också, och varje år belönas jag med en urhäftig blomma på den – en lång, lång stjälk kommer upp i mitten och sedan slår det ut rosa klockor längst upp. Så därför sparar jag den, år efter år.