Every freckle on my face is where it’s supposed to be

image2258

When I look in the mirror and the only one there is me
Every freckle on my face is where it’s supposed to be
And I know our creator didn’t make no mistakes on me
My feet, my thighs, my lips, my eyes; I’m lovin’ what I see

Så tänker jag när röven känns för fet,
hyn för blek och kroppen degig:
I know my creator didn’t make no mistakes on me
och så slutar jag gnälla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Every freckle on my face is where it’s supposed to be”

  1. Så bra text! Clara vill att du ska veta att du verkligen är inspererande för mig och jag har älskat din blogg ända sedan jag började läsa den. Det du skriver berör mig verkligen och dina outfits och bilder är helt enkelt underbara! 🙂

  2. India Arie vet vad hon ska säga och hur hon ska säga det. Den låten får mig altid att känna att jag är allt som man ska vara. Vacker precis som jag är…

  3. åh india arie! vi lyssnade på den låten på engelskan och sedan dess har jag varit fast för henne. hon är så bra och jag älskar hennes texter.

  4. Jättefin bild, jättefina fräknar, underbart klok text! (Och ja, jag är medveten om att jag sakta men säkert börjar sälla mig till den skara kommentatorer som du beskrev som “Jag dyrkar marken du går på och kysser dina fötter” – kategorin. Men låt gå för det.)

  5. Jag är en av dina nya läsare, hittade hit för några dagar sen och fastnade direkt. Du är en otroligt bra förebild, eftersom jag får lust att bara vara mitt unika jag när jag läser din blogg. Du uppmuntrar mig också till att verkligen stå upp för min kristna tro och våga vara annorlunda. Tack!

  6. aah indie arie: “My mama said a lady aint what she wears, but what she knows”. lätt finast i den låten tycker jag, men ditt exempelcitat var också bra!

  7. Vilken fin text! Som någon annan här skrev, jag vill nästan sätta upp den på spegeln.

    Fräknar är jättefint, jag önskar jag hade fler än de kanske 10 som dyker upp på min näsa om sommaren.

  8. Underbar låt, underbar inställning…jag brukar köra den på repeat ett par varv emellanåt, när det känns sådär;) To those of you who haven’t heard it: India Arie – Video.