Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “vårdukning”

 1. jag har EXAKT de där översta skålarna själv, måste vara det. Fast jag har mest använt dem att ha värmeljus i. 🙂 Fint vare

 2. Jag läser “den andra tidningen” hemma men slökollade lite i VF på lunchen på jobbet. Oj vilket fint kakreceptreportage!! Smaskigt, lyfter verkligen VF. Jag känner att VF gjort ett kap som har dej – nu blir tidningen roligare att läsa även för de som ännu inte passerat 65. Fortsätt med ideerna – jag är idel öga!

 3. Annika: åh 🙂
  AMO: Jamen det är kung!
  e: Ja, eller hur!
  Emmie: Ja det tycker jag också!
  Maja: Ja, och dessutom är han ju från Umeå vilket gör att man smäller av av stolthet
  Amanda: klicka på hela livet kategorin så kommer det upp!
  Alma: Ashdå 🙂
  Åsa: VAd kul att du tycker så. Tack för peppen!
  bella: håhå, jaja, vad flott då!

 4. Jag har också exakt den översta skålen i grönt men även i purpur och gult. På 70-talet när jag var liten åt vi alltid söndagsdessert i dem. De betyder väldigt mkt för mej o de används pga fina minnen fortfarande vid lite högtidliga tillfällen. Kul!
  Catrin