Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Garderobsröj”

 1. Jag såg den i tidningen för några dar sen ,och rev ut och sparade, har kännt mig peppad hela veckan men inte haft tid,men nu håller jag på med byxorna till att börja med, har 20 par byxor upptäckte jag !!
  Misstänker att det är flera som inte passar av olika anledningar.

 2. Hejsan Clara! Eftersom jag vet att du är ett proffs när det gäller loppisar och second hand så vänder jag mig till dig och undrar om du kan hjälpa mig med min servis.. Vill ha några koppar och fat till och skulle tacksamt ta emot hjälp från dig eller nån av alla dina läsare.. Om nån har en eller har sett nånstans så får ni gärna höra av er.

  Har bilder i min blogg här: http://underbarafia.blogg.se/2008/july/hjalp-sokes.html

  Tack på förhand! Kramar!

 3. läste din guide och blev lite fundersam.. vaddå slänga!? vart skulle du hitta alla dina finfina kläder om alla slängde? skänk vet jag!

 4. Maria: Hej! Om du läst hela artikeln skulle de se att jag avslutar med att skriva att man ska skänka det man inte själv vill ha, till tex röda korset. När jag skriver i artikeln att man ska slänga så syftar jag på att “slänga utfrån garderoben”

 5. men oj! jag som tyckte att jag läste så noga för att inte göra bort mig på liknande sätt som jag nu gjorde. en STOR ursäkt!

 6. Ett annat tips inför garderobsröj kan vara att ta hjälp av sin sambo/nära vän.. Jag “hjälpte” min sambo genom att ta alla de där “skänka bort”-belsuten i tveksamma situationer och han gjorde detsamma för mig… Mer plats i garderoben blev det..=)