Brölllopsbloggen del 1

frukost-176.jpg

 

TACK för alla hjärtliga gratulationer. Ni är ju bara för snälla. Johorå.

 

Nå. I alla fall. Bröllopet behövde ett tema och självklart “ska” temat alltid vara någon färg. Men färgpressen gav mig ångest. Lyckligtvis fick vi den geniala idén till tema nämligen spets! Jag älskar spets. Så bröllopets tema är spets och det syns både i inbjudningarna och i dukningen. Inbjudningskorten är gjorda av tårtpapper och till dukningen har vi införskaffat massa  handvirkade dukar. Det kommer att bli vådligt tjusigt förstås. Vänta bara, ska ni få se!

 

Köpte dessa dukar för en femma stycket på loppis idag. När jag räknade samman landade summan på 120 kronor. I kassan frågade min syster

– Kan man få mängdrabatt?

– Självklart! Svarade den snälla gubben. Säg tio kronor jämt.

Hurra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Brölllopsbloggen del 1”

 1. Ett jätte-stort grattis till dig och Jakob! Jag tycker så mycket om din blogg och din beskrivning av Jakob var så fin. Jag har en fråga som du kanske kan hjälpa mig med. Jag har precis gjort slut med pojkvännen därför att det inte kändes precis så där himlastormande själsfrände-fantastiskt som jag vill att det ska kännas. Men jag vill så gärna träffa någon. Och när jämnåriga skaffar barn och gifter sig (jag är 25) så undrar jag fortfarande var Drömprinsen är. Min fråga är; Vad gör man under tiden han inte dyker upp? Känner mig väldigt ensam just nu. Och visst ska man inte nöja sig med någonting annat än Kärlek?

 2. Åh! Gratulerer, gratulerer, Clara! Jeg er ikke et sekund i tvil om at det kommer til å bli helt fantastisk. Du har jo så masse gode ideér!

 3. vill också sälla mig till gratulanterna: GRATTIS! åh, jag vill nästan gifta mig igen när jag tänker på att man kan ha spetstema.. låter som en hit!

 4. ååh. då måste du ju också ha en ljuvlig spetsklänning på dig!!!

  min bröllopsklänning ska deffinitivt vara av en massa broderier och blommigt spets och tunna blomkransar! wiii

 5. Kajsa: Vad trevligt!
  Jennyw: 🙂
  Hannah: Åh. Vad ledsen jag blir av att höra det. Jag tror inte att du behöver oroa dig för att finna drömprinsen. Han kommer nog snart ska du se. Det är inte kul att vara själv men om jag var du skulle jag använda tiden till att utveckla mig själv och min personlighet och verkligen göra en grej av att du är singel. Lär känna dig själv, skriv en lista på egenskaper du vill ha av en man, inte fysiska menar jag, utan med vad du vill få ut av ett förhållande, så att du vet vad du ska leta efter. Och kanske viktigast, att inte leta desperat. Det händer när man minst anar det – fruktansvärt klyschigt men sant. kärleken är inte sådär himlastormande fantastisk hela tiden, så jag tror att det är farligt om man förväntar sig Bara det. Men det ska helt klart finnas himlastormande inslag också 🙂

  Ash, det här kanske blev rörigt för dig? Förlåt i så fall…