svengelska på hög nivå

 Jag har många engelsktalande läsare som använder google translator. Det blir ju hur tokigt som helst. Speciellt eftersom  jag sällan skriver grammatiskt riktigt utan gärna lite bakvänt sådära. Använde den för att prova översätta mitt “mannen bakom underbaraclarainlägg” och det blev så sjukt kul. Läs själva.

Han tycker aldrig att jag spökar ut mig i mina kläder, utan ropar bara mera!He never think that I haunt me out of my clothes, but just crying out more!

Han är vig så jag vet int’ vad. Is flexible so I do not know ‘what.

när han är ledig spelar han gitarr så att jag inte kan få en syl i vädret When he is on leave, he is playing guitar so that I can not get an awl in the weather

Men det bästa av allt är ändå att man kan skära fullkornslimpa med hans vassa käkben. Och det är knappt ens nån lögn.
But best of all is that you can cut fullkornslimpa with his sharp jawbone. And it is hardly even any lie.

och lika knasigt fortsätter det.  Jag måste börja översätta mina egna texter oftare. Hah. Prova själva med er blogg här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “svengelska på hög nivå”

 1. Det finns mycket här i världen som gör mig glad t.ex. svengelska. Jag översatte ett stycke i ett av dagens inlägg med google översätt. He blev lite galet, om man säger så:

  På svenska: Vänta ni bara, snart tar kvinnorna över och då kommer männen tänka “mäh vad hände, vi hade ju allt?”

  Med Google översätt: “You just wait, soon to take over the women and then will the men think “mäh what happened, we had everything?”

 2. Hej Clara!
  I’m one of your readers-English-speaking (but I don’t use the translator!!)! My knowledge of Swedish is not that good…and although I don’t know the meaning of all the words I can get the general meaning of what you write. Sometimes I ask to my BF(he’s Swedish) and he helps me, but he can’t stop laughing at me for reading a blog in Swedish and written by a girl who lives so far away from me!
  Anyway, I do enjoy A LOT your posts and ur pictures.

  Grattis for ur engagement!

  Ha de brå!!!

  Mireia

 3. tjo du kan använda google translate för att kolla den där franska artikeln, om du inte redan gjort det. Jag kollade och översättningen blev väl halvhyfsad iaf
  vi ses på söndag!