uc-5178.jpg

Sånt jag gillar;

Giraffer, Tiffany Persson,  Single Ladiedansen med Beyonce, blåbärssylt, No country for old men, tantsnuskromanframsidor, grapefrukt och den fetaste sortens mjölk.

 

Saker jag inte kan hjälpa för att jag är västerbottning;

Jag säger bösscch istället för plånbok och plastkassche istället för  plastkasse och säger tissempelt istället för till exempel (fast det är väl mest ett talfel) Och så kallar jag tjockpannkaka för pannkaka och alla andra pannkakor för plättar.

 

Sådant jag gjorde när jag var liten;

Ramlade ner från taket och fick en hjärnskakning, låtsades se och höra dåligt när skolsköterskan undersökte mig eftersom jag gärna ville vara handikappad, låtsades att jag inte kunde säga stjärna, stjärt och kylskåp när jag var hos talpedagogen, lekte skola med mina  krukväxter, låtsades att jag var färgblind samt fick enorma mängder näsblod när jag skulle sova. Det såg ut som jag blivit slaktad i sängen

 

Sådant som jag inte gillar

Smaken av näsblod i munnen, torra ben som sticks i strumpbyxor,  strumpbyxor där grenen knappt når ovanför knävecken, dyr secondhand,  tjockskallige Jack i Lost, samt reklamen för bindor i tv. Och jajuste. Filmjölk är inge värst vidare.