Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “HALLÅÅÅ!”

 1. Tack för att du gjorde mig (& alla andra) uppmärksam på detta! Jag har klickat varje dag och bett mina vänner och kollegor att göra detsamma. Verle ligger i samma kommun som min mammas barndomshem, det gör att det ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Kram fina Clara, hoppas du har en härlig helg. Jag ska snart till syrran och baka en kaka till hennes försenade födelsedagsmiddag. Familjemiddag is da shit! =)

 2. Jag klickar varje dag och eftersom jag går och bor på en folkhögskola så går jag förbi datarummet och klickar på skolans datorer också 🙂 Det kan bli ungefär 13 klick på en dag om jag hinner 🙂

 3. Om man vill “fuska” och klicka två gånger (eller fler) per dag kan man ta bort cookien från sidan.
  Använder du firefox som webbläsare? Klickan en gång i internet explorer också vettja!

 4. Joanna – Använder du firefox kan du göra så att det aldrig (!) sparas några cookies från ettklickforskogen.se
  Gå in på verktyg – inställningar och sedan väljer du fliken sekretess. Där finns underrubriken “kakor”, där du kan hitta alternativet “tillåt att webbplatser lagrar kakor”. Klicka på knappen Undantag och skriv in URL-adressen till Ett klick för skogen (http://www.ettklickforskogen.se/) och klicka sedan blockera.
  Klart!
  Nu kan du klicka precis så många gånger du orkar varje dag =)

 5. Tack för påminnelsen. Jag tror att du har hjälpt till att rädda en stooor yta. Bra Clara!