Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Mönster”

 1. Hej Clara, att sätta tyg på väggen tycker jag är en super skojig ide! Jag hyr en lägenhet i andra hand som jag inte får måla om och jag har en jätte ful fond vägg i mitt rum, funderade lite på hur du satt upp ditt tyg, blir det märken när du tar ner det? vore jätte roligt med svar! tack på förhand! /amanda

 2. Jag håller med, tyg på väggen är toppen! Jättebra om man vill gömma en tapet som man vill ha kvar men inte visa.
  Tjusig bild, som alltid. =)

 3. Åh. Det tyget hade vi i mormors hus. Mormor och morfar hade klätt om den minimala toaletten med det här vaxdukstyget (fast i andra färger). Mormor dog i somras och huset är sålt.Jag bor i en lägenhet. Vaxduken är nog nedplockad, efter att ha suttit där i över 20 år.

 4. Hej Clara. Du ar min absoluta favoritbloggare. Tva sma funderingar; hur fick du fast din virkade brudkrona (har tyvarr last igenom hela bloggen nu..) samt finns din gamla blogg kvar? Kan man fa adressen?

 5. Har samma mönster i ett påslakan från 70-talet men då i blått. Börjar blislitet men lever fortfarande tror att det är från Boråsväveri.

 6. TACk för era fina kommentarer. Det enklast möjliga är att nåla upp den försiktigt i tapeten. Då blir det inga märken i väggen. SÄtt nålarna tätt tätt så hänger tyget rakt. Bättre och lite mer avancerat är det att sy en kanal och stoppa in en platt träpinne (brukar säljas i sybutiker. Spika fast den uppe vid taket. Snyggt och bra. Lägg tyngder längst nere också så hänger den riktigt rakt

  Lycka till!

  Brudkronan stärktes i sockerlösning och nålades sedan fast med minimala hårnålar. Antingen kan man virka öglor på kronan att nåla i, eller så kan man tillverka öglor efteråt att fästa med. Det blev lättare att fästa kronan för mig eftersom den dessutom var fastsydd i lite tyll! En bra frisör vet hur hon ska göra!

  kram