Glädjen

spde9a451.jpg

Idag går flyttlasset! Jag säger bara Farväl stad och Hej underbara landsbyggd!

Vilken glädje. Och till påskhelgen kommer Anna och hennes fästmatn och min faster och hennes man och så ska vi kalasa hemma hos pappa. Det är en fin tid som väntar. Och gissa vad?! Det har kommit upp blommor i min rabatt. De sticker upp sina små knoppar genom snön och några har redan slagit ur. Och jag kan inte rå för att jag blir alldeles tårögd.

Jag klarade det. Nu är det vår!

Sugen på att flytta till landet? Läs det här för att våga ta steget!

Sånt jag gjorde som helt nyinflyttad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Glädjen”

 1. Åh jag är så glad för eran skull, hoppas och drömmer om att jag en gång ska flytta ut till en alldeles egen liten stuga på landet! Hoppas att du visar många bilder på hur ni fixar och inreder! är så nyfiken! Lycka till!

 2. Å, vad härligt! Jag blir minsann lite avundsjuk och tänker att jag också vill flytta till landsbygden. Även jag ser fram emot vackra och inspirerande bilder från ert nya hem.

 3. Hej! Du skriver min favoritblogg, men jag har inte kommenterat på den tidigare. Här kommer min första kommentar –

  Jag drömde inatt om att du skrev ett inlägg på bloggen om att det bara är du som ska flytta till det nya huset, för att du och Jakob ska gå skilda vägar. Det var så otroligt ledsamt och sorgligt i drömmen! Tur att det inte är så på riktigt!

  Lycka till med flytten! Ser fran emot nya inlägg!

 4. Hej! har en fråga om tidigare inlägg. Du var på besök hos någon som hade en jättefin gammelrosa färg i sitt vardagsrum (tror jag det var). Men jag hittar inte vilket inlägg det var. Skulle så gärna vilja se det då jag oxå är sugen på rosa i min nya lägenhet. kommer du ihåg var det är?

 5. Hoppas flytten går smidigt! Och att du hinner påskmysa lite. Själv åker jag ut i skärgården och vilar upp min stressade lilla kropp. kram

 6. Jag är så väldans nyfiken på huset! Är så härligt att få följa med på en flytt. Känns ju lite grann som att man flyttar själv. Och det är en härligt känsla när man bor i en liten etta i Stockholm. Lycka till och Glad Påsk!

 7. alltså jag fattar inte, det är ju ditt jobb att blogga här…då är det ju klart att du måste ha internet…

 8. Hej Clara, jag har skrivit lite om din blogg och länkat (såklart) i ett inlägg om mina 5 favorit bloggar, jag lånade en bild också men jag minns att du skrev att det var okej om man länkade och sen berättade för dig vad man användt dem till, så nu gör jag det. Kram, Ema!