Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “En annorlunda bukett”

 1. Så brukar jag också göra; klippa ner tulpanerna (andra blommor går också fint) och sätta dom i glas (eller ljuslyktor). Jättefint och kul att bevara blommorna så länge som möjligt.

 2. Oj vad flott! Du är så bra, Clara! Allt blir så fint som du gör! Bra inlägg om ekologisk mat också! Vettiga argument. Hoppas allt går som smort med huset! Tips är att fika ofta så går allt mycket bra haha! Kram till dig!

 3. Hej Clara!
  Vilken underbar idé med tulpanerna, det skall jag testa. Förresten funderar jag på ditt fina morotsbröd, undrar om man kan byta ut morötterna mot förvällda nässlor. Nässlorna är så fina och pyttesmå nu.
  hälsar Ann från Åland

 4. Jeg må bare få si at du har en kjempefin blogg! Oppdaget bloggen din i påsken, etter tips fra min mor. Vi er begge glad i søte interiører, blomster og krimskrams. Så moro at du oppdaterer ofte, blir alltid glad når jeg ser nye innlegg!

  Hilsen en ny fan fra Norge 🙂

 5. Finfint hörrdu!
  Slokande tulpaner är bland de vackraste tycker jag… om man har sån tur att det är så bra kvalité att de faktiskt slår ut, och inte bara vissnar i knopp. Då blir man besviken.