Gissa vad! Idag är jag frisk igen. Det var en riktigt urslig liten sjuka. Men faktiskt lagom lång. För vi har mycket att stå i här hemma.

Vi har tagit oss samman och städat hela huset. Jag har rensat avloppen. Och nej. Det var ingen modebloggarsyssla inte. Huvaligen.

Sedan har jag varit på loppis och fyndat gammeldags glasburkar att förvara karameller i. Och massor av gamla kokböcker. Samt en Agatha Christie som heter Ridå. Jag har haft en fruktansvärd bokabstinens. Kännt mig riktigt olycklig. Jag blir det när jag inte har någonting vettigt att läsa. Jag känner mig halv på något konstigt vänster.

 

Under städningen hade vi ljuv musik i högtalarna. Partiledardebatten. Är det någonting jag inte är avhållsam ifrån så är det inrikespolitik. Älskar partiledardebatter. Jag knarkar dem. Missbrukar dem. Favoriten heter Studio Ett i P1. Det lyssnar jag alltid på när jag lagar middag. Och råkar det vara en debatt mellan, säg Jan Björklund och Maria Wetterstrand så blir jag snurrig och matt av glädje. Knäppt men sant.