Rösta eller Rösti?

picture-149.jpg

Jag startade Modebloggen Underbaraclara för tre år sedan. Men med tiden har den även blivit lite utav en inredningsblogg. Inte så konstigt kanske eftersom matlagning, bakning och inredning är stora intressen för mig. Tyvärr är det ganska många inredningsintresserade som skräms bort av modeblogg-stämpeln och därför aldrig hittar hit.

Just därför är jag så glad över att ha nominerats till Månadens Inredningsblogg på Vi i Villas hemsida. Och om ni gillar min blogg tycker jag att ni ska rösta! Det gör man på förstasidan under rubriken webbfrågan. (webbfrågan hittar man på högerkanten om man skrollar ner lite)

Förövrigt har jag legat under täcket idag och tagit igen en veckas förlorad nattsömn. Melker har hållit mig sällskap genom att då och då bita mig kärleksfullt i höften, armbågen och hälen. Kan man ha det bättre? Jag tror knappt det. Och nu ska jag skrämma fram någon slags middag. Kanske Rösti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

28 kommentarer på “Rösta eller Rösti?”

 1. “Melker har hållit mig sällskap genom att då och då bita mig kärleksfullt i höften, armbågen och hälen. Kan man ha det bättre? ”

  Jag läste maken istället för Melker.. haha!

  Ska genast gå och rösta på dig Clara! 🙂 Tack för en fin blogg!

 2. Men! Tänk jag läste också maken inte Melker. Oj, fnissade jag vad gör han den där Claras kille. *s* Jag röstade så klart på dig. Det är så fint när inte allt är vitt inomhus.

 3. Skulle inte du kunna berätta varför du har valt att vara just nykterist? Varför inte dricka bara lite? Varför inte dricka alls? Gillar dig hemskt mycket!

 4. Hej Clara, hörde dig på radion och blev nyfiken på din blogg – och nu har jag försummat jobbet i två dagar bara för att jag vill läsa ikapp. Du är sååå duktig du! Intelligent och egensinnig och positiv med sälta, det gillar jag! Och vilka bilder… jag smälter. Jag är 20 år äldre än du och har själv bloggat i två år men tappade sugen i somras – nu är jag inspirerad att ta upp det igen tack vare dig och din finfina blogg! Jag är din evigt trogna läsare från och med nu. TACK!

 5. För min del har jag dragits till din blogg ett tag nu, och det just därför att det är en kombinerad mode- och inredningsblogg. En mycket fin sådan! Fortsätt på detta spår för din blogg sticker ut i mängden och fångar läsare av just detta! Take care 🙂

 6. Efter att ha hört dig på morgonpasset så insåg jag något jag misstänkt länge. Jag är kär i dig! Så där som man kunde bli när man var yngre och såg upp till någon. Du får aldrig sluta vara du, eftersom du är, ja just det, UNDERBAR! 🙂 Stor KRAM!!

 7. Hejhej Clara! Du har en sån tjusig blogg och jag läser den så fort jag kommer ihåg. Det var väldigt roligt att höra dig i morgonpasset (jag tror det är delvis för att jag tänker “jajemän, Umeå kan också”, haha) Lycka till i omröstningen! Kramar från KonfaNina

 8. Tack för att ni röstar, och peppar och tipsar mig. Har ju världens bästa läsare

  Nina: Nejmenhej!! Vad roligt att du läser. Det var verkligen en evighet sedan vi sågs. Kollade in bloggen och det verkar ju som att du har det riktigt gött i Grekland. Ta hand om dig…kram

 9. Hej Clara!
  Jag hittade hit rätt nyligen. Uppfattar inte bloggen som en “modeblogg” – då hade jag inte återkommit. Tycker att du verkar vara en sund ung kvinna med härliga (alternativa?) ideal. Vacker som en dag är du också och ditt hem tycks inbjudande, varmt och hemtrevligt. Fortsätt i samma anda – kan du inspirera andra på detta sätt så tror jag att fler blir lyckliga!

 10. Goddag rara clara!
  Jag provade att göra dina fina girlanger. Som du själv sa, kommer man inte på eget pyssel får man sno rakt av! Jag undrar om du har koll på hur länge rönnbären håller. Jag tänker mig att då de torkar borde de hålla i evighet? Eller blir de bruna och fula efter ett tag? För om de hålle rjättelänge kan man ju spara girlangerna varje år, och till sist borde de räcka till en hel gran….Jag länkade också till din blogg, men det vet jag ju att du inte har något emot. Kolla in här http://frokenelins.blogspot.com/2009/11/surt-sa-raven-om-ronnbaren-fint-sager.html

 11. Hej Clara och alla!
  Här kommer original Rösti receptet från en äkta Schweizare (det är nämligen vår nationalrätt)
  -koka potatis i skal (inga färskpotatis) dagen innan.
  -skala dem, riv dem på rivjärnets sida me de största hållen
  – stek dem i mycket smör, vänd om då och då, tills de är lite gyllenbrun
  – strö över salt
  bon appetit!
  Äts till frukost med ost eller stekt ägg eller som bilaga till köttgryta.

 12. Hej Clara! Tack för en fantastiskt bra blogg. =)

  Efter att vi hört dig på P3 vart vi, (jag och min sambo Marianne) så rackarns pysselsugna. Ut i friska luften, hängandes och klängandes i rönnbärsträd. Och efter en stunds plockande så bar det iväg hemåt för att träs bär på tråd.

  Nu är lägenheten smyckad med rönnbärsgirlang, vackra höstlöv i stakar och vaser.

  Så tack för insperationen. =)

  Och du, 54% röster på Vi i Villa!

  Ha det så fint!
  Kram