Jag stör mig på hur otroligt nice allting är i underbaraclaras värld. Jag stör mig på att det alltid är så piffigt, att man bara kan ta sin gamla skosula och limma ihop med ett par trosor och vips har man fått en snitsig fondtapet. Och vips har man en mysig liten ljuslykta. Och vips en högtalare i spets.

Jag hittade detta citat i en blogg och jag tror inte att det var menat som en komplimang till mig. Men jag blir väldigt glad i alla fall. En fondtapet av gamla trosor och en skosula låter onekligen fantastiskt roligt.

Nu vill jag tipsa om några av mina favoritbloggar som inte handlar om vintage och trostapeter.

Smaskigt fakta skriver bloggvärldens roligaste inlägg;  “Ett plagg – fem stilar” och driver alltid så lagom elakt med vintagebloggar

Jonnas Detaljer har återvänt efter ett uppehåll. Hon är humor. Har de konstigaste funderingarna och roligaste formuleringarna

Josefin är sådär vrålcool, egensinnig och glamoursunkig. Fantastisk!