Tips

Jag stör mig på hur otroligt nice allting är i underbaraclaras värld. Jag stör mig på att det alltid är så piffigt, att man bara kan ta sin gamla skosula och limma ihop med ett par trosor och vips har man fått en snitsig fondtapet. Och vips har man en mysig liten ljuslykta. Och vips en högtalare i spets.

Jag hittade detta citat i en blogg och jag tror inte att det var menat som en komplimang till mig. Men jag blir väldigt glad i alla fall. En fondtapet av gamla trosor och en skosula låter onekligen fantastiskt roligt.

Nu vill jag tipsa om några av mina favoritbloggar som inte handlar om vintage och trostapeter.

Smaskigt fakta skriver bloggvärldens roligaste inlägg;  “Ett plagg – fem stilar” och driver alltid så lagom elakt med vintagebloggar

Jonnas Detaljer har återvänt efter ett uppehåll. Hon är humor. Har de konstigaste funderingarna och roligaste formuleringarna

Josefin är sådär vrålcool, egensinnig och glamoursunkig. Fantastisk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Tips”

 1. Jaa, visst är det underbart att Jonna blåst liv i bloggen igen!! Tack för att du kikat in på min blogg, det värmde! Speciellt eftersom du är Bloggerskan med stort B! =)
  Ha det fint!
  Stina

 2. tack för tipsen….det e bra o ha bloggar o läsa när man kanske har en tråkig stund/dag o behövs munttras upp nåra av dem va görroliga!

 3. Äsch,bry dig inte om sådana fåniga kommentarer. Jag blir glad av din blogg. Den värmer, den muntrar upp och den ger mig tips. Speciellt då jag är en sådan med tummarna mitt i handen. Fullkomligt hopplös.
  Tuta och kör.
  Kram.

 4. Hej!
  Din blogg är alltid bra! Jag miste min mor igår, ett lägenhetsbråk i Umeå. Saknaden är stor och jag vet inte vad jag ska göra, jag är ganska långt bort och hon är redan borta… Jag undrar om du inte kan skriva en rad eller två hur du gjorde för att ta dig igenom den jobbigaste sorgen och hur du gör nu.
  varma kramar

 5. åh tack tack tack clara, du har gjort min dag!

  jag har länge undrat vad den där roliga bloggen hette som la ned och som jag tappade bokmärket till! Jonnas detaljer!

  ps. du är oxå rolig!

 6. Har man följt din blogg ett tag Clara så vet man att allt inte har varit frid och fröjd hela tiden, du har ju gått igenom en hel del som många andra inte har. Om dom bara visste…Du är och förblir i alla fall min favoritbloggerska!

 7. Jag FÖRSTÅR inte hur man kan sitta och störa sig på någon annans välmående och trivsamhet? Hur man hon sitta och bli provocerad av att du är pysslig, varm och händig? Så jäkla knäppt.

  Fortsätt pyssla och baka och pynta! Det inspirerar även oss allra mest opyssliga.

 8. Hi* i’m reading the fashionista and there is a post of you in Mi estilo. and i just can’t stop reading your blog. the pictures. your recipies. gosh. your look. i loved. thanks*

 9. Hej! Jag tycker att alla dina recykletips etc är sjukt bra, och användbara. Det känns väldigt omodernt att INTE shoppa vintage etc. MTV har just nu en tävling för fashionistas och andra som sparar pengar genom att vara kreativa: Du kan få göra en egen film med MTV. Tipsa gärna alla sköna vintageshoppande vänner i Norden, mellan 18 och 28 om atttävlingen. Här lämnar du ditt mest kreativa spartips:
  http://www.mtv.se/supersaver

 10. Håller med Lars: klart som korvspad att det var menat som en komplimang. Den texten var verkligen varmt men retsamt (med glimten i ögat) skriven, med hjärtat på rätta stället. Kolla på nyckelorden: “nice”, “piffigt”, “snitsig” och “mysig”. Går nästan inte att misstolka.

 11. Ja, se avundsjuka…
  Jag vill tipsa om Linus Fremins blogg som du förmodligen redan läser: linusfremin.wordpress.com/

 12. Det citatet låter som att hon tittat på MacGyvers blogg och inte underbaraclaras ;p

  Nog för att du är pysslig men jag tror knappast du kan trolla fram en fondtapet bara sådär. MacGyver däremot..

 13. Åh, Clara, kan inte du berätta hur man gör en fondtapet av en skosula och ett par gamla trosor, du som tydligen vet det 😉 Nästa gång du kör med önskeinlägg ska jag önska mig det… Mer trostapeter åt folket!

 14. Tack för alla fina kommentarer

  F: Vad fruktansvärt. Jag beklagar verkligen. Det är omöjligt att ge ngt bra råd men en sak kan jag säga och det är att du behöver ngn att prata med. Kurator, psykolog eller ngn från kyrkan (kan funka jättebra fast man inte är troende) Du måste få stöttning!!! Jag skickar en stor varm kram och en bön för dig.