Mer bloggtips

Fler bloggar jag läser varje dag:

 

Otroligt många bloggare får gratisgrejer hemskickade med posten, men få vågar recensera ärligt. Själv känner jag mest förtroende för Kickis skrivklåda på Daisybeauty för hon kan vara brutalt ärlig när det behövs. Plus att hon är en grymt seriös journalist, trots att hon mest fokuserar på det ytliga

 

Bloggkommentatorerna skriver oftast om skitbloggar jag inte läser. Men det känns ändå tryggt med kommentatorerna. Som den där organisationen Farsor och morsor på stan. Någon som håller reda i bloggeländet. En vettig röst bland alla plastikopererade femtonåringar.

 

Renée Voltaire är en inspirerande entreprenör och hade jag bara råd skulle jag köpa all min mat ifrån henne.  Nu nöjer jag mig med att läsa hennes matblogg istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Mer bloggtips”

  1. Okej, inte för att vara den som är den. Men i alla fall. Om man klickar på länken till Bloggkommentatorerna så hamnar man visst hos Kicki.

    Med det sagt så ska jag titta in det du tipsar om nu.

  2. oo o o jag gillar också renee jättemycket, mycket därför att jag försöker hålla en levande föda-rutin och hon är den enda kända svenska jag känner till som har koll på sådant utan att vara helt galen. det finns en del sådana (galna typer) inom raw/levande föda-världen. det jag mest ville förmedla här var att det där hon säljer till överpris, det är smart men jag tänker inte gå på det, kan du enkelt göra hemma. särskilt du som gillar att pyssla i köket och som har hus och säkert stor kyl och frys till skillnad från mig… googla på engelska så skall du finna, raw food für alle! du har väl hennes kokböcker också? “alltid hungrig” är himla fin.

  3. Visste inte att det finns femtonåringar som plastikopererar sig. Framför allt har jag inte sett en sådan blogg. Var har du hittat de?

  4. hej Clara, jag tänkte bara meddela att jag länkar till dig i listan på min blogg, eftersom jag tycker den är bra, helt enkelt 🙂 (hoppas det är okej)

  5. Hej Clara. Din blogg är så himla fin och inspirerande, jag hänger här nästan varje dag. Å nu har jag lagt till dej som favorit hos mej 🙂

    Ha en riktigt trevlig helg!

  6. Haha, så himla bra sagt om bloggkommentatorerna. Å andra sidan tycker jag att de hade kunnat skriva lite mer om vettiga bloggar som jag faktiskt läser. Som din. 🙂