tesermoni-732.jpg

 

Jag är så glad över att jag gör sådant som jag egentligen inte vågar. Eller inte ens vet om jag kan. Jag är väldigt öppen för att prova. Om någon säger, kan inte du testa att göra det här? så provar jag gärna. Till dessa saker hör att göra en egen tidning. Att överhuduvtaget ge sig på att jobba som journalist när jag saknar utbildning. Att hålla föredrag. Att predika. Att provspela som programledare. Att skriva debattartiklar. Att leda lovsång. Att sälja illustrationer. Att styla mode och inredning.  Att skriva en bok. Att pitcha annorlunda artikelidéer. Ordna egna konserter. Och även när ingen frågat – erbjuda mig.

 

Jag är så glad att jag vågar. En kreativ släkting sa till mig när jag var liten: Du måste hålla dig framme. Tro på dig själv. Ingen kommer att fråga om du vill vara med. Du måste själv fråga. Tyvärr är många tjejer dåliga på det.  Men när jag inte tyckte att jag fick sjunga nog mycket i skolan ledsnade jag och fixade en egen liten konsert. Där bara jag sjöng. Väntade inte på att någon skulle fråga lilla mig.

 

Jag är så glad att jag är dum nog att vara frimodig. Och naiv nog att tro att jag alltid kommer fixa det. Och dessutom förutsätter att människor kommer gilla mig.

Det är sådana dårskaper som bär människor genom livet