tesermoni-732.jpg

 

Jag Ă€r sĂ„ glad över att jag gör sĂ„dant som jag egentligen inte vĂ„gar. Eller inte ens vet om jag kan. Jag Ă€r vĂ€ldigt öppen för att prova. Om nĂ„gon sĂ€ger, kan inte du testa att göra det hĂ€r? sĂ„ provar jag gĂ€rna. Till dessa saker hör att göra en egen tidning. Att överhuduvtaget ge sig pĂ„ att jobba som journalist nĂ€r jag saknar utbildning. Att hĂ„lla föredrag. Att predika. Att provspela som programledare. Att skriva debattartiklar. Att leda lovsĂ„ng. Att sĂ€lja illustrationer. Att styla mode och inredning.  Att skriva en bok. Att pitcha annorlunda artikelidĂ©er. Ordna egna konserter. Och Ă€ven nĂ€r ingen frĂ„gat – erbjuda mig.

 

Jag Àr sÄ glad att jag vÄgar. En kreativ slÀkting sa till mig nÀr jag var liten: Du mÄste hÄlla dig framme. Tro pÄ dig sjÀlv. Ingen kommer att frÄga om du vill vara med. Du mÄste sjÀlv frÄga. TyvÀrr Àr mÄnga tjejer dÄliga pÄ det.  Men nÀr jag inte tyckte att jag fick sjunga nog mycket i skolan ledsnade jag och fixade en egen liten konsert. DÀr bara jag sjöng. VÀntade inte pÄ att nÄgon skulle frÄga lilla mig.

 

Jag Àr sÄ glad att jag Àr dum nog att vara frimodig. Och naiv nog att tro att jag alltid kommer fixa det. Och dessutom förutsÀtter att mÀnniskor kommer gilla mig.

Det Àr sÄdana dÄrskaper som bÀr mÀnniskor genom livet