pk.gif

 

 

KĂ€ra Kropp och knopp

 

Jag Àr en tjej  pÄ 23 jordsnurr som har ett problem:  Jag har inte gjort annat Àn bakat och pysslat i flera mÄnader. Men sÄ fort jag fÄr en ledig stund sÀtter jag igÄng att baka och pyssla igen.

 Förra helgen sedan skulle jag och min kille Jakob göra nĂ„got kul. Jag kokade knĂ€ck och Jakob stĂ€dade pannrummet och eldade papper. Glad och sotig konstaterade han att det var det roligaste han gjort pĂ„ flera veckor…och jag kĂ€nde samma sak.

 

MĂ„nga vuxna sĂ€ger till oss att vi Ă€r för unga för att hĂ„lla pĂ„ med det hĂ€r. “Ni borde inte ha sĂ„ brĂ„ttom. NĂ€r man Ă€r ung vet man inte vad man vill. Saker kan sĂ„ lĂ€tt gĂ„ till överdrift och bli skadligt” Jag försöker förklara sĂ€ga vad jag tycker men ingen vuxen lyssnar ju! De sĂ€ger bara “VĂ€nta nĂ„gra Ă„r. NĂ€r ni blir stora kommer ni att förstĂ„ att det finns en tid för att vara vuxen och en tid för att vara barn. Fall inte för grupptrycket”

 

 Och nu har till och med nĂ„gra kompisar börjat reta mig. Och jag vet inte vad jag ska göra.  Kan det vara skadligt att koka knĂ€ck? Att baka ofta? Ska man akta sig för saxar och papperspyssel nĂ€r man Ă€r 23? Är jag normal som kĂ€nner sĂ„ hĂ€r?

 

Ps, sÀg inte att jag ska prata med fröken eller kuratorn för det har jag redan gjort och det hjÀlpte inte. Ds

 

/ HÀlsningar en frÄgvis tjej