fynd-till-koket-207.JPG

 

Det händer så mycket spännande (jobbmässigt) i mitt liv just nu.  Jag önskar att jag kunde berätta allt. Men jag håller på det lite. Till hösten får ni se i alla fall! Under tiden ska jag ha en lång skön ledighet. Jag har nog aldrig varit så trött som jag är nu. I skriande behov av semester. När jag kom hem efter några dagars ledighet förra veckan hade jag 150 mail som väntade. Ni som mailat men inte får svar – jag är ledsen men jag hinner helt enkelt inte. Det känns som att jag ska gå i tusen bitar av alla som drar i mig. Det är ju förstås inte någons fel – det bara blir så när det kör ihop sig för mycket. Dock har ni som mailat i prenumerationsärenden fått hjälp! Jag har vidarefodrat meddelandena.

 

Tidningen som skulle komma ut till midsommar blir uppskjuten till september, på grund av tidsbrist. Så ni som väntar på att få beställa får sjå er lite.  Tack i alla fall för att ni är så rara och hör av er. Vad era mail än handlar om. Ni är kalas och alla tiders!

 

Jag avslutar med en bild på två fina loppisfynd. En plåtburk som jag köpte för en femma samt en grädd(?)kanna som kostade trettio kronor.