Barn och barndomsvänner

hos-ida-060.jpg

Ikväll hade jag glädjen att få hänga med barndomsvänner! Varav endast en fastnade i kameran…

hos-ida-087.jpg

Flera av mina vänner har barn och jag är så stolt över dem – sickna barn de har fått!  Att vara med barn är bland det bästa som i världen finns. Klappa och prata och leka. En av de saker jag gillar allra bäst är att barn är så oförfalskade. Till och med när de ljuger är de sanningsenliga. Man förstår precis vad de är ute efter. Och det finns inget så fint som när en unge man tycker om lägger armarna kring ens hals och nynnar  “Aaa vad jag ääälskar dig Clara”. Utan baktankar eller rädsla att bli avvisad. Bara ren och skär kärlek.

hos-ida-057.jpg

Dessutom är det rätt fantastiskt när man ber en liten unge att le sitt vackraste leende och titta in i kameran. Det här är vad man får. Världens vackraste leende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Barn och barndomsvänner”

  1. Ja barn är helt underbara! Jag älskar barn av hela mitt hjärta!! har 4 egna och 4 dagbarn som jag är så glad att få ha omkring mig! 😀

  2. Vi har mycket att lära av dem. Barnen. Ärlighet och kärlek, i sin renaste form. Bra inlägg! Mycket bra!