Jag har varit som en seg padda senaste dagarna. Jobbmässigt alltså. Jag har så extremt mycket att göra och så extremt lite energi. Mailboxen svämmar över och är ett konstant dåligt samvete. (Om ni väntar på svar på mejl ni skickat så ber jag om ursäkt, jag gör så gott jag kan)

Men idag känns allt lite lättare. Jag har fått iväg ett gäng fakturor och mejl. Suttit med Jakob och gjort en renoveringsplan för huset och haft flera givande telefonsamtal om olika projekt. Det händer så otroligt mycket roligt på jobbfronten just nu. Jag är verkligen lyckligt lottad och önskar att jag kunde berätta mer om allt som ska ske. Helst vill jag skrika ut det för hela världen! Men jag får ta det lugnt och se tiden ann. Några har frågat om jag kommer sluta blogga när jag blir mamma. Men det behöver ni inte oroa er för. Kanske bloggar jag lite mindre till en början – men jag tänker definitivt inte sluta eller vara långledig från bloggen. (Om inget oväntat skulle hända alltså, peppar peppar.)

Nu ska jag försöka jobba på lite till innan jag lägger mig att vila. Med Lost och chokladkola. Sånt måste man väl unna sig när man är gravid?