Länkkärlek

Bloggen Hemmanet upptäckte jag av en händelse när jag fick se bilder från ägaren Matildas fina torpkök. Hela torpet är förövrigt en enda färgsprakande dröm. Man får nästan ont i magen av sommarlängtan när man ser det!

Matildas torp ligger inte särskilt långt ifrån där jag själv bor (inte med norrlands-mått mätt i alla fall) och det gör det hela ännu mer inspirerande.  I vintras fick hon precis som mig en liten knodd, fast en sladdis eftersom Matilda redan har barn sedan tidigare!

Förutom att vara mammaledig driver hon också en underbar liten webbshop kallad Russinet. Med roligt porslin, kalasattiraljer och söta leksaker. Matilda har grejat så att det är 15 procents rabatt på hela sortimentet under den närmaste veckan. Undantaget reavarorna. Rabattkoden är underbara clara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Länkkärlek”

 1. Tack för en underbar blogg! Ärligt – inget fjäsk.
  Har du inte upptäckt min blogg än? Den är full av kärlek. Till livet!
  Och annorlunda.

 2. Åh, så fint. Jag tillbringade min måndagskväll med att gräva fram en perstorpsskiva i köket (under ett lager vidrig 90-talsvibbig kontaktplast – vi är nyinflyttade, bör nämnas). Dock är jag låååångt ifrån både ditt och Matildas fina kök! En dag, en dag… 🙂

 3. Men shit vad fint!
  Jag skulle också vilja börja inredningsblogga men först kanske man måste ha ett omhändertaget hem och vad vet jag.. ett intresse 🙁

 4. Jajuste, hennes torp var ju i Norran förra helgen. Finaste hemma hos-reportage de har haft tror jag!

 5. Helt ljuvliga lupiner. finfina bilder. finfin tårta men är inte det som att publicera bilder på sprit när man är inlagd på “torken”.

 6. Tack för rabatten! Nu får lillen en polisbil och kusinen lite muffins. Allt i trä. Precis som det ska va!

 7. Hej Clara!

  Väldigt härlig blogg! roligt med en kristen tjej som bloggar!
  Skulle inte du kunna tipsa om andra kristna bloggar i ett inlägg
  eller om du skulle kunna tipsa mig om det?

  Jag är i behov utav att få bra budskap & få se hur andra kristna tjejers vadag är.

  kramar!