Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

80 kommentarer på “En sjöman älskar havets våg”

 1. Min lilla prins är 1 ½, han har just börjat värja sig när han tycker att jag pussas för mycket. Skönt att se honom bli mer självständig samtidigt som det svider lite i mammahjärtat.

 2. Jag blir glad GLAD G L A D av din blogg!! Tack för att du gläder en snart 42årig mamma till 3 stOOOra sjögossar. Vackra bilder. Smarta texter. Just nu lånar jag “ditt fönster” (bild 22/7?) som mitt skrivbordsunderlägg. (Underbart med öppna fönster, så att det underbara där ute får komma in!) Fortsätt ALLTD vara den DU är, Clara:)

 3. Oj, så vansinnigt fint!
  Tänk om man hade en sådan klänning! och en sådan guldklimp i sin famn!
  Men det kan hända att det blir en an’s tur så småningom 🙂 hoppas går!

 4. Alltså, de flesta barn är ju söta och så, men din tar nog priset i alla fall. Till och med om man saknar relation till honom måste han vara något av det sötaste i världen.

 5. Små prinsar brukar tolerera mammapussar väldigt långt upp i åren. Men under de första tonåren måste man pussa diskret sedan återgår det till normal puss på kinden när man ses.

 6. Fina i hop och nu bör din undran om hårfärg lösa sig, välj hans! Ni passar så i hop det syns!

 7. Jättesött!
  Jag väntar mitt första barn nu och blir helt bubbligt lycklig av att tänka på att jag snart kommer få klämma bebislår och pussa så ungen kiknar.
  Kramar till er!

 8. Din sjöman kommer segla hem till mamma många år till. Med många pussar. Jag vaknar ofta om natten av gossens femåringspussar på kinden <3 Och vi båda njuter av pussöverflödet där vi tar igen de år vi inte varit tillsammans.

 9. Korinter till ögon och hatten lite på sne´ mmmm puss på er sötisar.

 10. Så fina ni är! Ja, passa på att pussa nu! Jag gillade ditt förra inlägg jättemycket. Så mycket tyckande och skuldbeläggande på kvinnan som förälder. På nåtvis kommer mannen som pappa undan genom att bara byta en blöja eller två. Generellt sätt.
  Ha det så bra!

 11. Har en fråga om tygblöjor.. använder ni det fortfarande? ser ut som en vanlig papp/plast-flik som sticker upp där i brallan. Har för mig om det var du som skrev att de inte tålde kissmängden när de blev lite större, men trodde iaf man kunde ha blöjorna tills ungen blir ett ungefär. tacksam för svar, funderar själv på tygblöjor. 🙂

  1. Visst har vi tygblöjor! Det är byxornas tvättlapp som sticker fram. Jag är supernöjd med tygblöjorna och om något funkar de ännu bättre när de är lite äldre eftersom de kissar och bajsar lite mer sällan och då gör det ordentligt så att det är lätta att byta 🙂

 12. Underbara Clara, vilka fantastiska bilder! Älskar fullständigt alla färger och motiv. Vem är det som fotar dig och vad använder hon/han för kamera? Eller gör du kanske allt själv… med stativ och självutlösare?

 13. VET DU VAD?? NI ÄR SÅ himla söta på bild att jag smälter…. bra matchning!!!!! fina korallfärger på läpparna och sjömanstyle är ju bara för grymt!! ps. checka in på min blog o lämna en kommentar tack!! <3<3 xoxo

 14. Har du tur är lillen som mina ungar. Jag får pussa och krama på dem inför folk och på stan och överallt utan att de är det minsta generade. Nästan tvärtom. 17 å ett halvt, snart 14, 12 å ett halvt, 9. Lycka till!

 15. Åhh vilken liten prins! Själv hade jag en docka som fyllde 5 år igår. Tyvärr har hon åkt på vattenkoppor så det blev firande lite i ensamhet. Men några kompisar tittade förbi ändå 🙂

  Jenny

 16. hej! vart har du köpt bertils kläder? kläcker i november & skulle vilja klä honom i liknande. :] tack på förhand. / jessica

 17. Vad fina ni är! Det ser sååå mysigt ut att lillen har en sjömansklädael. sådan mor sådan son 🙂