Lyllos er som börjar skolan idag! När jag gick i skolan tyckte jag att skolstarten var den bästa dagen på hela året. Kanske för att jag älskade att gå i skolan. Och kanske för att jag var en riktig plugghäst. Nu ska jag visserligen spela in radio hela dagen idag – men det skadar ju inte att jag för den skull klär mig som om jag skulle till skolan istället?

Förresten hittade jag en gammal dagbok från gymnasiet, där jag frustrerat skrev: “Jag vägrar bli sådär tråkig och vuxen och ha ett vanligt 9-5 jobb. Jag vill vara kreativ och uttrycka mig själv och göra ROLIGA SAKER. Fast jag VILL INTE bo i Stockholm. Tänk, om jag kunde bo på landet istället, och sitta och skriva ifred och sedan bara besöka sthlm nån gång i månaden för massa roliga jobb. Men fet chans att det skulle bli så då?”. Tänk vad lite jag visste då att det skulle bli precis så! I veckan och nästa ska jag dit för att gå på gala, plåtas för en tidning, träffa produktionsbolag, medverka i ett tv-program, samt träffa mitt förläggare på Bonnier. Tjolahopp vad roligt!

Skorna har jag fått av min syster, väskan är från Object och klänningen är mitt senaste secondhandfynd. ( Tack du snälla bloggläsare som hjälpte mig i zippa upp dragkedjan i affären!)

Drömplagg den första skoldagen