Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

69 kommentarer på “I sänghalmen”

 1. Hej Clara, visste du att du är sötast och finast just så. Utan piffiga frisyrer eller annat styr.Gulliga Bertil ser koncentrerat på sin mamma…

  1. Jag håller med om att du passar otroligt bra i att vara sådär “nyvaket naturlig” (även om du för den skull passar fint i allt som jag har sett dig i).

 2. Mitt första besök på din blogg. Såg dig på svtplay och sommarpratarna och blev förtjust i ditt sätt att vara och leva:)

 3. Hej Clara
  Mitt namn är Linda Nihlén och jag läser journalistik på Skurups folkhögskola. Vi håller just nu på att läsa om framtidens journalistik och har fått i uppgift att prata med valfri person om detta. Jag skulle gärna vilja prata med dig då jag känner att du har mycket intressanta tankar och också närmar dig journalistiken på ett spännande sätt. Istället för att prata med ännu en medelålders manlig medieforskare alltså. Uppgiften skall vara klar idag kl 14.30 så om du har tid att prata med mig tio minuter – en kvart innan dess hade det varit fantastiskt! Det kommer inte att tryckas utan bara användas för att inspirera 28 blivande journalister.
  Hör gärna av dig!
  Mitt nummer är 0737765371

 4. Jag drömde att du berättade för mig din hemlighet, att du sytt kläder för en halv miljon och att ni nu skulle köpa en lägenhet på teg. Kläderna hade du sålt till fastighetsägaren. Hoppas jag inte avslöjade för mycket nu:)
  Fridens!

 5. Ååh när de sitter sådär med sina runda små magar med händerna på knäna – gud så gulliga de är!

 6. Bertil är verkligen bedårande! Och du är himla vacker! Sånadär mysiga mornar är underbara 🙂

 7. Hej Clara! Tänkte bara fråga om den boken du fick i julklapp förra året “föräldrarnas tvärtemotbok” var något att ha? Min bror väntar barn nu i januari och de hade varit en kul julklapp att ge bort 🙂 Eller så kanske du vet någon annan bok?

  1. Här kommer ett svar från mig istället. Hoppas att det kan vara till någon nytta. Tycker att “Tvärtemotboken” är en helt underbart bok. Har iallafall gett mig ett och annat tips, och då har jag ändå tre barn. Så skönt med den avslappnade attityden där allt inte behöver följa “reglerna” hela tiden. Däremot skulle jag nog ha väntat ett tag. Jag tror den är lättare att ta till sig när man har vuxit in i sin föräldraroll mer och barnet har hunnit bli några år. Jag vet att jag skrattade mycket åt Hillevi Wahls böcker “En fuskmammas bekännelser” och “Från fuskmamma till supermamma” när jag satt och ammade min första. Fast – det kanske blir lite knasigt till en pappa, men du kan ju alltid ta och kika.

 8. Vilka fina levnadsglada bilder och vilken härlig framställning av en mådagmorgon. Bästa stunden med barnen kan verkligen vara morgonmyset 🙂

 9. Måste säga det igen, vilket snyggt hår du har!! 🙂 Snygg son med.. OCH snyggt tyg på väggen ovanför sängen. Vad är det för något, var har du hittat det? Go´jul!

 10. Hej Clara,

  Jag tycker att du är en bra förebild och jag gillar dig, men lite när du imorse på P1 refererade till en kändiskock, som man blev jag besviken, för visst tycker du väl inte att “kändiskock yrket” enbart är för man? Jag tycker det är hemskt sorgligt när människor utgår från att en läkare alltid är man osv. Något att tänka på.

  1. De flesta kändiskockar ÄR ju män. Kolla på de som driver sthlms finaste restauranger – nästa uteslutande män

 11. Ha ha man kan ju inte annat än älska den sista bilden på din son. Ser ut som en riktig vilde! 🙂 Hittade också till din blogg genom Sommarpratarna. Tycker du har en skön och harmonisk energi! Mvh M

 12. Vad roligt att få se så härliga bilder, och vilken lyx sen… riktigt söndagsmys på en måndagmorgon. Inte helt fel det.

 13. Gud vilken mysig morgon ni haft. Det var längesedan jag fick uppleva det. Mina barn är liksom inte barn längre. Jättefina bilder!