Klappjakten

Bertil blev himla nöjd med sina klappar. Omslagspappret likväl som innehållet.

Bland annat fick han flera bra böcker och sköna kläder av släkten. Ekologiska sådana. Från det härliga barnmärket Blingo samt Åhléns ekologiska linje. Dessutom från svenska Littleminds.

Den fina isbjörnsdressen kommer från Blingo. 

Dessutom massor av instrument. Xylofon, maracas, en stor afrikansk trumma. Och så ett leksakståg. Boken Tesslas pappa vill inte, från Olika förlag rekommenderas varmt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

37 kommentarer på “Klappjakten”

 1. fina klappar! inte sånt där skit i plast som man knappt vet vad det är för nåt och barnen tröttnar på efter en dag!

 2. Tänka sig, jag visste inte att Blingo var ekologiskt. Hurra! Då ska jag ta mig i kragen och titta en gång till på deras färgglada utbud. Tack för att du kommer med så bra tips.

 3. och om Bertil inte redan har en sådan där trätårta rekomenderas den starkt!! fantastiskt fin och bra (hållbar och pedagogisk) leksak. Kostar en hundring, och håller i all evighet.

  /Lovisa

 4. Vilka fina klappar. Jag fick vara är- och tuggbara saker, men det är ju inte fy skam heller. Tesslas pappa – är det konstruktören av elbilen Tessla?

 5. Vilka fantastiska klappar. Nu fick jag några väldigt fina tips till min systerson som fyller ett i början på februari. Vet du möjligtvis var trätåget är ifrån?

  God fortsättning Clara!

 6. Trägrejer är det som barnen gillar i längden och lego och duplo, I alla fall mina barn. ekologiska träklossar i dova fina färger riktigt hemtuggade från antroposoferna i Järna gick däremot inte hem.

 7. Musikinstrument brukar de ge som inte har barn själva med tanke på den träningstid som behövs innan allt blir skön musik;-)) Men alla är vi ju barn i början och musikalitet är en bra egenskap därför gäller det att även utveckla den!

 8. Vill ju bara kommentera här att nu kommer vi också här i Finland att få börja ta del av Blingos härliga ekologiska kläder! Äntligen! Så nu tänker jag hoppa på Blingotåget och förhoppningsvis aldrig stiga av 🙂

 9. Min Edvard fick också två böcker från olika förlag. Jag kände inte till dem innan och blev himla glad att det går att hitta sådant till honom!

 10. Vilka härliga klappar han fått. Träleksaker är det bästa! Tack för boktipset, har en son i samma ålder och det är riktigt skoj att följa din blogg med mammaliv och allt annat häftigt som händer dig just nu! Önskar ett riktigt bra 2012! kram emelie

 11. Vilka fina klappar han fick lille Bertil! Får jag fråga var ni/de har hittat trumman? Letar efter en fin trumma till vår pojke men har ej hittat någon lämplig, dessutom vet jag ingen som har vägarna förbi Afrika 🙂 Gott nytt år till er!

 12. Tack för boktipset! Tesslas pappa, alltså. Vi lånade “Tesslas mamma vill inte” på bibblan. Båda döttrarna (5 å 1,5) älskade den. Missa inte:) Jättefin blogg!!

 13. Jag gillar det nya typsnittet! Och Bertil såklart 🙂 Han är så söt, och får mig att tänka på min morfar, med samma namn. Kram till er

 14. Ja det var tider det. När man kunde ge dem vad man själv önskade att de skulle leka med. Nu är barnen stora, önskelistorna HELT annorlunda… för att inte tala om prislappen.

 15. Vilka fina julklappar!
  Det gör mig väldigt glad att vår bok om Tesslas pappa får vara med i ett så här fint sammanhang, mycket roligt! Tack och god fortsättning på det nya året.

 16. Mina framtida barn ska bara få sådana bra leksaker, inget plast som piper och tjuter. Supersöta hängselbyxor, han blir som en liten miniSuperMario fast utan mustasch 🙂

 17. Snygga grejer, boken är bra! Kan även rekommendera några andra böcker på samma förlag om figuren Dojo och hennes vänner kolla in dojodot.com
  🙂

 18. Hej!!
  Fina julklappar, Tyckte den verkar rolig Xylofonen och undrar om du vet var den kommer i från? Brio har mycket fina o bra leksaker håller i alla år.
  Kram från mig.

 19. Ottoligt kul att hitta stora bloggare som använder blingoplagg! ekologisk bomull, giftfria färger, inga plasttryck och sist men inte minst; bättre arbetsförhållanden för dem som tillverkar kläderna.

  Jag är helt såld på dessa kläder och blev i och med det säljare hösten 2010 (och är det fortfarande). Mina barn älskar och föredrar blingokläder (vem skulle inte göra det?). Den nya säsongens kläder är helt underbara!
  Hör gärna utav dig om du är intresserad utav att ha en visning så kontaktar jag gärna en säljare där du bor. Eller om du är intresserad utav att köpa kläder från tidigare kollektioner alternativt blingokläder mina barn växt ur (de håller länge, både kvalitets och färgmässigt).

  Återigen kul att se blingo i en storblogg! Ha det gott! 🙂