Söndagsnöjet

Jag sitter och sliter med boken idag. Har svårt att koncentrera mig, då det finns roligare saker som stör. Med jämna mellanrum kryper lillen in i vedkorgen och vill att pappa ska göra fart – och det gör han ju. Fyrtio gånger i rad och det behövs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

36 kommentarer på “Söndagsnöjet”

  1. Hej Clara! Din blogg är verkligen jättefin och du har helt klart en av de finaste bäbisarna…
    Jag har läst någonstans att du faktiskt är kristen, stämmer det? KRAM

  2. Clara du har en super-blogg med en härlig variation på ämne och bilder. Många bloggare låter text och bild ligga ute hur länge som helst. Bilderna och text känns till slut söndernötta. Syns att Bertil myser i en sån härlig gunga. Tack för att du tar dig med oss som gillar din blogg här blir man alldrig besviken.

  3. Lycka till som sagt, med det sista av boken. Så KUL! Faktiskt just läst dina tips om att blogga. (Inlägg 21/1 -11, tror jag + ett som du länkade till) Du är grym. Du är unik. Du ger mig glädje:) INSPIRATION! Tack. Var rädd om dej!

  4. Jag blir riktigt sugen på att bygga en gigantiskt vedkorg och skruva upp i taket och bara gunga hela dagarna långa. 😀
    Vad är det för bok du jobbar på?