Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

74 kommentarer på “Tisdagens straff”

 1. Åh så söt…nästn så att man blir omvänd och beredd på att skaffa en egen liten kotte ju 🙂 Men nej, det blir ingenting med det.

  Jag har världens bäst man som tycker att det är kul att tvätta. Och då är det ändå jag som är hemmafrun av oss två 🙂

  Hoppas att du får en fin dag fylld med massor v positiv energi.

  Kram Mrs G

 2. Alltså, tvätta går bra, men det är det där efterarbetet som att vika tvätten som inte är lika roligt…

  Hur söt är inte Bertil då, gillar första bilden, där tårna sticker fram.. barnfötter är ju det gulligaste som finns 🙂 .

 3. Tvätta, ja! Det borde jag också ägna mig åt. Gömmer min tvätt bakom sovrumsdörren och låtsas som att den inte existerar.

 4. Men skönt då det är gjort & doften från nytvättat slår det mesta ,minns då barnen var små & man fick bråttom av att ex.telefonen ringde……….då,då trampade man med full kraft på en sylvass lego………följt av en svordomsramsa & hoppande på ett ben

 5. Jag tycker att Bertil alltid är så fin i sina retrokläder och gudomligt söt är han också.

 6. Alltså jag klarar inte av att kolla på Bertil. Han är så sööööööööt att jag blir helt galen! Om jag blir gravid inom en snar framtid så är det hans fel 😛 hihi

  1. Haha skulle jag också skriva. Scrollade igenom för att se om någon hunnit före och det hade du ju!

   För gosh vad lik han är Jakob, eller iallafall det lilla jag sett av karln. Så himla fint!

 7. Hahaha! Jag döööör vad söt han är. Jag började tokskratta när jag såg första bilden. Tokskratta i ordets varmaste bemärkelse. Han är väldigt lik din man Jacob.

 8. Har du också sådana? Just nu har jag ett fång kläder som bollas fram och tillbaka mellan soffan och sängen varje morgon och kväll. När jag tvättar så viker jag det rena och lägger in i skåpen på en gång, när min man tvättar hamnar det på sängen och skickas fram och tillbaka mellan säng o soffa. Jag ska inte klaga; karlen städar, plockar undan, lagar mat och diskar men det är som att dra tänder att få honom att vika tvätt.

  Tilläggas ska väl att jag HATAR att dammsuga. :/

 9. Själv har man problemet med all tvättad tvätt som ligger och skriker att de vill bli “vikta” och stoppade in i garderoben. Men Busan har då roligt i gåstolen och går och drar i dem lite då och då och skrattar gott.
  Underbart hår han har Bertil.

 10. va kul att du uppdaterar lite mer på bloggen clara, tycker om att kika in här hos dig och läsa dina kloka tankar 🙂

 11. Tack Clara för de bilderna och texten. Blir varmt påmind om en helt underbar tid, så här mellan två jobbnätter – go morron.

 12. Här tvättar vi också idag. Min lille Moses på 18 månader älskar att stoppa kläder i maskinen. Sen står han och dansar till det rytmiska ljudet medan tvätten åker runt, runt. Han skulle kunna dansa till allt med någon form av rytm – varför begränsa sig till musik 😉

 13. Flera gånger har det hänt att man kört ner fötterna i skor där det legat lego! Aj! Vilket charmtroll ha är din son!

 14. Flera gånger har det hänt att man kört ner fötterna i skor där det legat lego! Aj! Vilket charmtroll han är din son!

 15. Hey, hur blev han så himla stor? Han föddes ju häromveckan! Galet. Och galet charmig också, för den delen!

  För övrigt tycker jag inte att tvätta är så jobbigt. Jag älskar doften och känslan av nytvättat. Det finns nog inget hemtrevligare 🙂 Däremot är det rätt omständligt att vika, det krävs en himla bra film som distraherar en, men det är fortfarande inte lika illa som att diska 😉

 16. Oj va söt man kan vara! Ska tvätta imorn, knappt några rena kläder kvar så det är väl dags…

 17. Åh, en höstol! Jag hade också mina legobitar i en höstol när jag var liten. Kan du inte skriva lite om höstolar? Jag tror inte sörlänningar vet vad det är. 😛