Bloggar och business

 Fotograf Malin Grönborg

Den 16e februari kommer jag hålla ett föredrag på Nolias framtidsmässa “Utbildning och Rekrytering”. Temat är Bloggar och Business och jag håller föredraget tillsammans med eminenta forskaren Annakarin Nyberg. Det är första föreläsningen i en hel föreläsningsserie som kommer dra igång under våren. Inträdet är fritt och vi föreläser mellan 11-12. Efteråt kommer vi finnas tillgängliga för en pratstund och lite individuella tips och råd kring entreprenörskap på nätet och hur man kan göra för att våga ta steget att bli sin egen. Titta förbi vettja! Det skulle vara så kul att få träffa lite bloggläsare.

Hur går det till när man driver ett företag på nätet och hur är det egentligen att jobba som professionell bloggare? Möt bloggdrottningen Underbara Clara och forskaren Annakarin Nyberg för att lära dig mer om hur du kan skapa förutsättningar för ett företag på nätet.  Clara Lidström driver Underbara Clara, en av Sveriges största bloggar. Clara är aktuell i SR och SVT samt arbetar som skribent och fotograf.  Annakarin Nyberg är disputerad forskare, ambassadör för kvinnors företagande och författare till den kommande boken Digitalt entreprenörskap.

Vi kommer som sagt att föreläsa runtom i Sverige under våren och då tillsammans med Frida som driver bloggen Trendenser. Och förhoppningsvis  kanske även med en annan mycket känd kvinna. Stay tuned! Bokar oss gör man via kontakt@annakarinnyberg.se

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

40 kommentarer på “Bloggar och business”

 1. ska försöka boka in en resa till bästis om det visar sig att du kommer till göteborg. då kommer jag tvinga med henne dit, haha! 🙂

 2. Kanske jag ska ta och dra nytta av mina distansstudier och komma på er föreläsning. =) Skulle va kul å höra dig in practice! Lycka till och kram till dig!

 3. Lycka till! Jag såg dig i Sommarpratarna på TV och det var egentligen så jag hittade din blogg.
  Kör hårt.

  Kram Mrs G

 4. Så roligt att ni nu kommer igång, träffade Annakarin och fick höra om ert intressanta projekt. Jag hoppas kunna bjuda in er för något spännande uppdrag i Östersund.

 5. Åh, där befann jag mig förra året.. Men nu bor man i söder och inte möjlighet att se dig på Nolia, någon chans att du kommer till Uppsala? 🙂

 6. Hoppas att ni kommer till Sundsvall! Ni inspirerar! Tack för att ni jobbar på som ni gör! Hörde på ett webseminarie som sändes från Kalifornien att det ni gör är framtiden – flera kreativa tillsammans – det skapar magi och ändå mer !

 7. å vad skoj det skulle vara att få lyssna på er!!! Hoppas innerligt att ni kommer och föreläser någonstans i närheten för då drar jag med mig syrran och kommer bums!! kram emelie

 8. Vad spännande! Hoppas ni kommer till Göteborg! Du berättar väl i bloggen när du vet tid och datum för varje ställe? Kram och lycka till med första föreläsningen!

 9. Jag tycker om att du gör dig oberoende men vakta ditt varumärke. Inte för många föreläsningar för de blir man en institution. Detta är inte en neggo-kommentar bara en magkänsla kommentar. Jag har märkt att människor som är spännande och nydanande tenderar att ramla ner i föreläsar-powerpoint-mindfullness-köret och liksom tappa sin gnistrande originalitet.

  1. Jag håller med, faran finns då ersättningen för en föreläsning är välbetald och då blir det att pengarna styr.

 10. Hej Clara!
  Det låter ju mycket intressant och vore roligt att få lyssna på er.
  I vilka städer kommer ni föreläsa? Stockholm? 😉

 11. Nolia som i Noliamässan i Östersund? Jag som kommer från Östersund med för tillfälllet är i Frankrike! Vad synd, jag som så gärna hade velat höra dig föreläsa och kanske byta några ord med dig efteråt…Men roligt att du ska få föreläsa!

 12. Skulle hemskt gärna lyssna om ni kommer till Göteborgstrakten. Förstår att du kanske inte gör reklam för varennda enskild föreläsning här på bloggen, därför undrar jag om det finns någon annan sida där föreläsningarna annonseras ut. Så att vi slipper missa dig… för det vore att gå miste något alldeles förskräckligt!

  1. Precis det undrar jag också! Och jag har fortfarande inte förstått riktigt i vilken stad den här Noliamässan är, mer än att det är uppåt i landet.
   Du säger väl till om du kommer till Göteborg? Med tanke på kommentarerna verkar det vara en föreläsning som kan bli mycket välbesökt! 🙂

 13. Åh vad spännande, det här får jag verkligen inte missa! Jag som precis börjat fundera på att eventuellt utveckla bloggen till lite mer än en hobby, så jag tror den här föreläsningen kommer passa mig perfekt!

  Hälsningar Carina