Fotograf Malin Grönborg

Den 16e februari kommer jag hålla ett föredrag på Nolias framtidsmässa “Utbildning och Rekrytering”. Temat är Bloggar och Business och jag håller föredraget tillsammans med eminenta forskaren Annakarin Nyberg. Det är första föreläsningen i en hel föreläsningsserie som kommer dra igång under våren. Inträdet är fritt och vi föreläser mellan 11-12. Efteråt kommer vi finnas tillgängliga för en pratstund och lite individuella tips och råd kring entreprenörskap på nätet och hur man kan göra för att våga ta steget att bli sin egen. Titta förbi vettja! Det skulle vara så kul att få träffa lite bloggläsare.

Hur går det till när man driver ett företag på nätet och hur är det egentligen att jobba som professionell bloggare? Möt bloggdrottningen Underbara Clara och forskaren Annakarin Nyberg för att lära dig mer om hur du kan skapa förutsättningar för ett företag på nätet.  Clara Lidström driver Underbara Clara, en av Sveriges största bloggar. Clara är aktuell i SR och SVT samt arbetar som skribent och fotograf.  Annakarin Nyberg är disputerad forskare, ambassadör för kvinnors företagande och författare till den kommande boken Digitalt entreprenörskap.

Vi kommer som sagt att föreläsa runtom i Sverige under våren och då tillsammans med Frida som driver bloggen Trendenser. Och förhoppningsvis  kanske även med en annan mycket känd kvinna. Stay tuned! Bokar oss gör man via kontakt@annakarinnyberg.se