Vilken underbar dag det har varit! Vi har haft världens storkalas.

Jag bjöd på varmkorv och bröd med alla sorters tillbehör och såklart sojakorv för alla vegetarianer. I högtalarna snurrade Georg Riedel tolkat av bland andra Robyn, Plura och Eva Dahlgren. En fantastisk platta såväl för barn som vuxna!

 Den makalösa tårtan med Beppe på toppen gjorde Johanna till Bertil! Den kvinnan har magiska händer. Måste visa fler bilder sedan.

 Till tårtan serverade jag kaffe och te och så jordgubbssaft förstås. Den fina servisen har jag ärvt av mamma.

 Dessutom bjöd jag kladdkakemuffins med kiwi och vindruvor.

 Istället för tårtpapper hade jag lite rött silkespapper under muffinsarna. Formarna kommer förresten från Tårtdecor

 Hela köket var kittat med pynt. De prickiga ballongerna, sugrören och girlanderna köpte jag på klaraform.se och pappmuggarna är från Lagerhaus

Lillen var fin i rutig skjorta och hängselbyxor. Båda sådant jag ärvt. Den rosa grisen sydde mamma åt mig när jag var liten.

Sedan var det dags för paketöppning. En himla massa paket var det (varav några var till Jakob som fyller 25 imorgon).

När alla paketen var öppnade följdes det av en lång lekstund – med snörena och pappret! Antar att leksakerna får vänta till en annan dag.

Ungefär prick vid den här tiden för ett år sedan föddes Beppe, efter en lång förlossning. När jag fick syn på honom skrek jag i förvirringen – Vad är det där?! Nu vet jag att det är jordens underbaraste skitskrutt. Som jag haft den stora lyckan att lära känna ett helt långt år. Kärlek.

Mina tankar om den här dagen 8 år senare…